Her Tarza Hitap Eden Tesettür Giyim Trendleri Nelerdir

 

Tesettür giyim modası, kapalı bayanların kendilerine en uygun kıyafet seçeneklerini bulmak amacı ile takip ettikleri elbise, tunik, dış giyim tasarımları ve pantolon modellerinden oluşmaktadır. Sezonun kendine özgü modelleri ve tasarım seçenekleri ile bayanlara yönelik kışlık giyim seçenekleri de artmaktadır. Sezonun belirlenen trend ürünleri aksesuar ayrıntıları ile meydana getirilmektedir. Kaliteli ürünleri ve trend giysileri bulacağınız ürün seçeneklerinde, renkli, klasik, spor yapıda bir çok model bulunmaktadır Bu sezon özellikle kadife elbiseler trend ürünler olarak öne çıkmaktadır. Şık ve zarif bir görünüm elde etmeyi sağlayan tasarımlar, uzun etekli ve kolu kışlık elbiseler olarak tasarlanmıştır. Diğer trend ürün seçeneği ise dantel ayrıntılar ve kolye detayları ile oluşturulan elbiselerdir. Dantel detaylı elbiseler, bel bölgesinden oturan modellerde uygulanmaktadır. Dantel kemer olarak uygulanan aksesuar, trend modeli oluşturmaktadır. Düz kesim elbiselerde ise, kolye detayları kullanılmaktadır.

 

Tesettür Modasının Öne Çıkan Sezon Tasarımları Nelerdir?

 

           Tesettür üst giyim modellerinde ise trikolar ve tunikler öne çıkmaktadır. Trikolarda ve tunikler de inci boncukların kullanımı görülmektedir. Spor modellerde ise peluş detaylar gri ve pembe renkler ile oluşturulmaktadır. İki parçalı tunikler dikkat çekmektedir. Gömlek üzerine uygulanan kısa kesim tunikler, kullanışlı ve spor bir tasarım yaratılmasına yardımcı olmaktadır. Tunikler de uzun modeller, kol altından düğmeli olarak tasarlanmaktadır. Tesettür dış giyim seçeneklerinde kap modelleri öne çıkmaktadır. Kap modellerinde haki, gri, bordo renk uygulamaları görülmektedir. Kap modellerinde gizli cep uygulaması ve bol kesim tasarımlar meydana getirilmektedir.

 

           Tesettür modası bu sezon içerisinde nakış detaylarına yer veren kışlık elbise modelleri ile de gündeme gelmektedir. Uzun kollu ve uzun etek kesimli elbiseler, yaka kısmında ya da kol kısmında uygulana renkli nakış detayları meydana getirilmektedir. Bu modeller özellikle, kap modelleri ile kullanıldığında şık ve sofistike bir görünüm elde edilmesine yardımcı olmaktadır. Elbise modelleri kaliteli kumaşları ile hem sıcak tutmakta hem de dış tasarımları ile bayanların şık görünmesini sağlamaktadır. Her bayan spor ya da klasik tasarımları tercih ederek, kendi tarzına en yakın olan modelleri seçebilmektedir.

 

Bir cevap yazın