Her Stil Tunik Burada

 

  C.M.N - Manşeti Büzgülü Tunik KPRS21993 İndigo (1)          Tunik mevsimlik, yazlık ve kışlık versiyonlarıyla kadınların giyim gereksinimidir. Daha çok tesettür giyim parçası olan tunik bir pantolon ya da bir etekle kombinlenir. Dış giyim ürünüdür. Gelişen tekstil sektörü bu konuda hanımlara geniş bir pazar imkânı sunmaktadır. Kot, kumaş, deri gibi farklı stilleriyle vitrinlerde boy görebilmekteyiz. Daha çok tesettür giyim mağazalarında bulabileceğiniz tunik çeşitlerine bir de www.modaselvim.com web adresin bulabilirsiniz. Sitenin renkli ara yüzündeki giyim menüsünün altındaki tunik sekmesinden kolaylıkla Moda Selvim tuniklerini görüntüleyebilirsiniz.

 

Moda Selvim’de spor, klasik, özel gün ve günlük amaçlı tunik ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz onlarca çeşit mevcut. Her renk ve model seçenekle her zevke hitap edecek ürünler bulunmaktadır. Kumaşları, renkleri, giyenin üzerinde duruşundaki farkını benzerlerinden ayırmak çok zor değildir. Örme kumaş, karyağdı kumaş, likralı dabıl kumaş, poliviskon karışımlı keten kumaş, keçe kumaş, astarlı ve astarsız kumaş özellikleriyle istediğiniz tip kumaş bulabilirsiniz.

 

Moda Selvim’in tunik modelleri bir hayli fazladır. Kemerli, gipür detaylı, incili, karyağdı lazer kesim, fermuarlı, düğmeli, kafadan giymeli, çift renkli A pile, yandan düğmeli fularlı, elbise tunik, asimetrik kesim, karyağdı peplum, arkası uzun kare desenli, lazer kesim, asu eteği dantelli, dantel detay fırfırlı, etnik desen verev kesim, önü boncuklu giy çık, çift katlı dantelli, buğlem arkası piliseli, broşlu kare desen, yakası püsküllü, kolları işlemeli peplum, prenses kollu, kolyeli, sade, gül baskılı gibi onlarca model ve yüzlerce çeşit bulunmaktadır.

 

Bu kadar çeşit arasında günlük de özel günlük de her türlü amacınızı karşılayacak tunik bulacaksınız. Belden oturmalı ya da bol kesim alternatifleri de yine modeller arasındadır. Bu konuda bedenle ilgili ürün detayları sayfasında Moda Selvim’in site ziyaretçilerine hangi bedeni seçmelerinin uygun olacağı hususunda rehberlik niteliğinde açıklamaları yer almaktadır. Bunlara ilaveten pançolar da oldukça zarif bir görünüme sahiptir. Bu pançolar deri detaylı ve tunik görünümlü olup bu ihtiyacınıza kolaylıkla cevap verecektir.

 

Tercih edilen renkler arasında mürdüm, saks mavi, haki yeşil, mor, somon, fuşya, şarabi, bordo, su yeşili göze çarpan renklerden. Tek renk olanlarının yanında renk kombinli seçenekler de yine Moda Selvim tuniklerinin arasında sizleri bekliyor.

Bir cevap yazın