Her Mevsim Elbise

 

Şık ve tarz giyinmek, bir sürü parçayı birbiri ile kombinlemek, takıları, aksesuarı, çanta ve ayakkabıyı uydurmak. Çok zor ve her zaman başarı sağlanan bir durum değil. Tek parça kıyafetler böyle durumlarda kurtarıcı gibidir. Tesettür elbise tercihi ile tek parça giyeceğiniz elbisenize uygun ayakkabı ve çantayı seçerek günün en şık insanı olabilirsiniz.

 

 Modanın Kalbinde Neler Var?

 

Bu sezonda modanın odak noktası tek parça tesettür elbise ile pik yapmış durumda. Birbirinden farklı renk ve modellerde olan tesettür elbise modelleri hem rahat giyinmeyi hem de şık görünmeyi bir arada barındırmakta. Uzun elbiseler, Önden tamamen düğmeli elbiseler ve göğüsten oturmalı elbiseler en çok vitrinleri süsleyen modeller arasında. Elbise ile aynı motifi taşıyan ince kemerler ile de vücut hatlarını belirlemek sizin elinizde. Midi boy olan diz altı bilekten modeller uzun boylular için şık görüntüyü yakalamaya yardımcı olacak modeller.

 

 Sezonun Renk ve Modelleri

 

Bu sezonun gözde renkleri arasında sadelikten çok bahsedemiyoruz. Genelde büyük desenlerin ön planda olduğu bu sene siyah, bordo, mor, yeşil renkler üzerine karışık desen elbiseler göze çarpıyor. Açık renk desenlerin koyu astar renkler ile birleştiğini sık sık göreceğiz gibi. En fazla kuş motifinin ve çiçek motiflerinin hakim olduğu bu sene, renkli ve capcanlı giyinecek herkes. Göğüs altı oturtmalı modellerde, eğer basen bölgenizden şikayetçi iseniz koyu ton tercihi yaparak daha fit görünebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın