Her Mevsim Bir Başka Etek

etek Bayanlar giyimleri konusunda seçici ve özenli davranmayı severler. Bunun için ellerinden geldiğince mağaza gezip içlerinde kendi zevklerine ve renklerine uyan ürünleri seçip en iyi şekilde giyinmek isterler. Bunları bilen üretimciler ise her mevsimde farklı renk ve modelleri öne sürerek kadınların ilgisini ve alakasını kazanmaya çalışırlar.

Her mevsim ayrı giyinmek ve modaya uymak isteyen bayanlarda bunu dikkat ederek seçimler yaparlar. Bayanlar giyim konusunda seçim şansı günümüzde çoktur herkes kendi zevkine göre giyim ürünlerini kolay bir şekilde bulabilmektedirler.

Kapalı açık fark etmez herkese hitap eden giyim mağazaları günümüzde çeşitlilik göstermektedirler. Giyim çeşitliliğine değinecek olursak etek pantolon gömlek ceket tişört bluz gibi ürünlerin her dönem farklı desen ve renkte özellikleri ile bayanların isteklerine yanıt vermeye çalışırlar. İsteyen uzun etek isteyen kısa etek ayrıca ara boy eteklerde alıcılarına sunulmaktadır.

Çeşitli desen model ve kumaşlardan üretilen etekler cepli cepsiz dar kesim geniş kesim kemerli kemersiz kalın ince vs. birçok özellikleri bakımından birbirinden ayrılırlar. Kapalı bayanların tercih ettikleri genelde uzun boy etekler olurken açık bayanların tercihleri ise kısa ya da ara boy olarak değişmekte ve eteklerin şekil ve boy olarak tercihi yine zevkten zevke değişmektedir.

 

etek-3Hangi mağazaya gidersek gidelim karşımıza etek modelleri istisnasız olarak çıkmaktadır. Kapalı bayanların rahat olduğundan ve vücut hatlarını belli etmediğinden seçimleri arasında bulunan etek ve etekli elbise modelleri açık bayanlar gelince genelde değişik giyim denemesi yaparken zaman zaman giydikleri ve kombinelerine uyum sağlama adına yaptıkları seçimlerden kaynaklanır.

etek-2Etekler okullarda kız öğlencilerin giydikleri uçaklarda hosteslerin giydikleri bankada çalışan bayanların kullandıkları vs daha aklımıza gelmeyen birçok iş ve sosyal alanda da kullanılan ürünlerdir.

Bayanları daha şık ve zarif gösteren etekler dışarıda giyildiği gibi evde de ev hanımlarının özellikle seçtikleri ve rahat ettikleri yaz aylarında hafif v serin kumaşlardan seçerek giydikleri kış aylarında daha kalın kadife gibi modellere kaçtıkları ürünlerdir. Birçok markanın adı ile iş yapan mağazalarda etek modelleri özenli bir şekilde üretilip tanıtılmaktadır. Eteğin geçmişten bu yana çeşitli modellerle bayanlara hitaben satıldığını bilmeyen yoktur ve üretilmeye de devam edecektir.

 

 

Bir cevap yazın