Her Kızın Mutlaka Dolabında Olması Gereken Tesettür Parçaları

Günümüzde tesettürlü genç sayısı arttıkça piyasaya da daha çok çeşitli, çok renkli ve farklı modellerde tesettür parçaları sürüldü. Bununla beraber boy boy farklı renk tunikler, çok çeşitli pantolonla, farklı şallar ve neredeyse her kesime uygun çeşitli elbiseler bulmak mümkün. Herkesin kendine özgü sevdiği ve tercih ettiği tarz çeşidi vardır.

Kimisi daha çok günlük bir tarz severken kimisi ise daha çok şık olmayı sever ve buna uygun giyinir. Fakat hangi tarza sahip olursanız olun. Mutlaka dolabınızda bulunması gereken bazı tesettür parçaları vardır. En zor zamanlarınızda ya da ne giyeceğinize karar veremediğiniz durumlarda bu kurtarıcı parçalardan yararlanabilirsiniz. İşte zor zamanlarınızda işinizi kolaylaştıracak ve güzel bir kombin oluşturabileceğiniz o parçalardan birkaçı.

Ferace

Ferace mutlaka dolabınızda bulunması gereken en kurtarıcı parçalardan bir tanesidir. Genellikle siyah olan ferace kullanım açısından tesettürlü hanımlara büyük bir kolaylık ve rahatlık sağlıyor. Üzerinizde ne olursa olsun ferace giyip dışarıya rahatlıkla çıkabilirsiniz. Düğünlük modeller, sade modeller, detaylı modeller ve renkli modeller neredeyse her yerde bulmak mümkündür. Özellikle hanımların feraceye yönelmesi ile beraber çok farklı modeller üretilmektedir. Siyah bir feracenin üzerine neredeyse bütün başörtü renklerini ve modellerini takabilirsiniz.

Siyah Sade Elbise

Her tesettürlü kızım mutlaka dolabında bulunması gereken bir başka rahat ve kurtarıcı parça da siyah sade bir elbisedir. Eğer ne giyeceğinize karar veremiyorsanız siyah sade bir elbiseyi güzel bir şekilde kombinleyip rahatlıkla dışarı çıkabilirsiniz. Sade ve düz bir elbise olacağından dolayı farklı parçalar ve renkli çantalar ile kombinleyip güzel bir kombin ortaya çıkarabilirsiniz. Siyah sade elbiseyi farklı parçalara göre şık ya da spor bir kombin yapabilirsiniz.

Siyah Şal

Siyah renk bütün renkleri tamamlar ve uyum sağlar. Bu nedenle dolabınızda daha çok siyah renge ağırlık verebilirsiniz. Hem fazla kilonuz varsa daha zayıf gösterir hem de kurtarıcı bir renktir. Siyah şal da bu kurtarıcı parçalardan bir tanesi. Eğer kıyafet konusunda emin değilseniz siyah şal rahatlığından ve kolaylığından yararlanabilirsiniz. Yaptığınız günlük ya da şık bir kombini siyah şal ile tamamlayabilir ve şık olup, durumu tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın