Her Kadının Dolabında Elbise Var

 tesettür elbiseElbise; genç yaşlı, kilolu zayıf her kadının dolabında bulunan bir giyim ürünüdür. Elbiseler rahatlıkları ve kombin kolaylıkları sayesinde birçok kadın tarafından tercih edilir. Günün her saatinde, hatta plajda bile giyilebildikleri için oldukça avantajlıdır. Her mevsime uygun olarak üretilebilen elbiseleri yılın 365 günü giyebilirsiniz. Mevsimlik olarak aldığınız bir elbiseyi kışın çorap ve çizmeyle kışlık bir elbiseye dönüştürebilir, üzerine giyeceğiniz bir hırka ile hem spor hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Tesettür elbise modelleri arasında en çok tercih edilen renklerden olan siyah ve bordo gibi renklerin yanında desenli kumaşlardan üretilen elbiseleri de tercih edebilirsiniz.

 

 Elbisede Renk ve Kumaş Seçimi

 

Elbisede renk seçerken teninizin rengiyle uyumlu olmasına dikkat ediniz. Eğer soluk benizliyseniz ten rengi ve pudra gibi renklerden kaçınmalısınız. Tesettür elbise seçerken sadece teninize değil boy ve kilonuza da önem göstermelisiniz. Kilolu kadınlar büyük desenli elbiselerden kaçınırken zayıf kadınlar ince çizgili elbiselerden uzak durmalıdır. Abiye seçiminde de dikkatli olunması gerekir. Eğer çok büyük göğüslere sahipseniz üst bölümü payetli olan modelleri tercih etmemelisiniz. Payet, bir elbisede en çok dikkat çeken aksesuar kumaşlarındandır. Bunun yerine bel hizasından veya kol detaylı payet elbiseleri tercih edebilirsiniz.

 

 Stilinizden Vazgeçmeden Modanın Nabzını Tutun

 

Stilinden vazgeçmeyenlerin modanın nabzını tutması için dikkat etmesi gerekenler vardır. Sırf moda diye bir elbiseyi giymek vücut yapınızın olumluyken olumsuz görünmesine neden olur. Elbise seçerken moda olması kadar vücudunuza uygun olup olmamasına da bakmanız gerekir. Elbise trendlerini takip edeceğiniz en iyi platform online mağazalardır. Bu mağazalarda yapacağınız alışverişlerde vücudunuza uygun olan son trendleri belirleyebilir ve aynanın karşısında kendinizi mutlu hissedeceğiniz görüntüye sahip olabilirsiniz. Yapacağınız tercihler sizin dışarıda kim olduğunuzu belirler. Bu nedenle giyeceğiniz giysinin sizi yansıttığından emin olmalısınız.

 

 Hayal Edin ve Gerçekleştirin

 

Düz bir elbiseyi hayalinizdeki elbiseye dönüştürmek için kendiniz de küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. Şık bir broş veya şal ekleyerek elbisenizin tam olarak istediğiniz gibi görünmesini sağlamak sizin elinizde. Elbise boyunu dilediğiniz boyuta getirebilir ve zaten uyguna aldığınız elbisenizi bütçeniz dahilinde benzersiz bir forma dönüştürebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın