Hayranlık Uyandıran Abiyeler

 

C.M.N - Minel Dantel Detay Elbise MSW8907 Zümrüt (1)           Hayranlık uyandıran abiyeler Moda Selvim’de! Renkleri, modelleri, kombin parçaların eşsiz birlikteliği ile zarafeti ve asil duruşlu abiye arıyorsanız www.modaselvim.com’u ziyaret etmelisiniz. Abiyelerin yaygın özelliği rahatsız oluşlarıdır. Abiye içinde hanımlar o özel günün bir an önce bitmesini isterler. Kumaşından, dikiminden ve sair yönlerinden dolayı kadınlar bu kıyafetler içinde kendilerini rahat hissetmezler. Moda Selvim abiyeleri özel gününüzde bütün bu sıkıntılarınızı ortadan kaldırmayı size vaat ediyor.

 

Moda Selvim seçtiği kumaşlar, tercih ettiği model anlayışları ve renk seçenekleriyle moda trendlerini takip ettiğini açıkça gösteriyor. Yumuşacık kadife, nostaljik dantel detaylar ve abiyelerin muhtelif yerlerinde konumlandırdığı inci detaylarıyla tam anlamıyla modayla uyumu yakalıyor. Ve www.modaselvim.com ziyaretçilerini de bu uyumu yakalamaya davet ediyor. Balık kesim, ikili şifon yelek görünümlü, inci baskılı kuyruklu, omuzları varak dantelli, omuzları pul payet, kendinden kemerli, seyyar kemerli, önü işlemeli, önü ve manşetleri varak detaylı, zırh detaylı, verev kesim, seyyar broşlu, uçuş uçuş tüllerin göze çarptığı ve daha fazla model abiye www.modaselvim.com’da.

 

Renkleri itibariyle sizin ya da sevdiğinizin düğünü, nişanı, kına gecesi, mezuniyeti hangi özel gün için kendinizi hangi renk içinde bulmak istediğinizin cevabını yine Moda Selvim’de bulacaksınız. Şarabi, siyah, laci, bordo, saks, mor, zümrüt yeşili,

haki yeşil, pembe, fuşya göze çarpan abiye renklerinden sadece birkaçı. Daha fazla renk alternatifleri ile hayalinize sahip olmaya hazır olun. www.modaselvim.com tüm renklerin her tonunu size sunuyor. Krep şifon, likralı dabıl, esneme yapmaz ithal concort, kadife, dantel, likralı poliviskon, ithal krep, jakar kumaş çeşitleriyle ömrünüzde sadece bir kez yaşayabileceğiniz özel gününüzü keyifle ve abiyenizin içinde rahatsızlık hissetmeden geçireceksiniz.

 

Özel gününüzde herkesten farklı olmak ve göze çarpmak hakkınız. Stabil modeller ve demode giyinmekle kendinizi mutsuz etmeyin. Moda Selvim her kategoride olduğu gibi abiye kategorisinde de alışılmışın dışına çıkan stillerle size zamana ayak uydurmanın yanında farklı olmayı teklif ediyor. Şu da bir gerçek ki abiye deyince yüksek bütçeleri hem gözden hem cepten çıkarırsınız. Moda Selvim indirimli abiye fiyatlarıyla da kaliteye, son modaya ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Moda Selvim’i ziyaret edin mutlu olun!

Bir cevap yazın