Hangi Tesettür Giyim Kombinleri Tercih Ediliyor?

 

 Tesettür giyim artık hem gençlerin hem de kadınların artık iş hayatında daha fazla yer almasından dolayı yön değiştirmeye başlamıştır. Bunun sebebi ise yoğun bir gün geçirirken tempoya kolay ayak uydurabilmeyi sağlayan rahat ve şık kombinler için tesettür giyim arayışlarının oluşmasıdır. Bu nedenle ünlü marka ve modacılarda her yeni sezon hazırlığında oldukça fazla farklı modele yer vermeye başlamıştır. Aynı zamanda cadde mağazalarının stilistleride kesinlikle gözlerden kaçmayacak tarzdaki modellere yer vermeye başlamıştır. Böylelikle kadınların arayış içerisinde bulunduğu tesettür giyim modelleri çok daha kolay bir şekilde bulunmaya başlamıştır. Pek çok alternatife sahip olmaya başlayan tesettür giyim modasında hangi türden kombinasyonların yapıldığı da fazlasıyla merak konusudur. İşte merak edilen bu detayla ilgili bazı detaylar ise yazının devamında merak edenleriyle buluşuyor olacaktır.

 

Tesettür tunik ve pantolon kombinleri

 

Tunikler hem açık hem de muhafazakâr giyimi tercih eden kadınlar tarafından tercih edilen kıyafetlerdendir. Bunun sebebi ise neredeyse dolaptaki tüm kıyafetlerle kombinlenebiliyor olmalarıdır. Yaz aylarında özellikle sarı, turuncu, pembe ve açık yeşil renklere ağırlık verilen tesettür giyim tunik modellerinde farklı kesimlere sahip olanlara rastlamakta mümkün olmaktadır. Mesela asimetrik kesimli olan tunik modelleri son derece avantajlı konumda olarak ilk tercih edilenler arasında yer almaktadır. Çünkü kesiminin kusurları kapatır nitelikte olması ve yaz aylarında vücuda yapışmayacak bir stile sahip olmasıyla birlikte tüm pantolonlarla kullanılabilmesi tercih edilme sebebi olmaktadır. Bu tesettür giyim tunik modelleri iş yaşantısında olduğu gibi sosyal yaşantıda da kullanılabilir olduğundan dolayı kadınların keyifle kullandığı bir stildir.

 

Kısa tunik kombinleri

 

Kısa boy ölçüsünden kasıt basen bölgesini kapatan uzunluktur. Ayrıca arkadan öne doğru kısalan bir kesime sahip olması ise hareketlilik kazandırmaktadır. Bu tesettür giyim tunik modelleri hem etekler hem de pantolonlarla rahatlıkla kombin edilebilmektedir. Bazen bol eteklerle oluşturulan kombinasyonlarda sanki elbiseymiş gibi bir görüntü yakalanması farklı bir hoşluk katmaktadır. İşte bu çok yönlü kullanım özelliğinden dolayı kadınların sıklıkla tercih ettiği bir diğer tesettür giyim tunik modeli olmaktadır. Herkesin merak ettiği bir başka konu olan fiyatlara değinmek gerekirse herkesin içi rahat olmalıdır. Yeni sezon ürünlerde de herkese hitap edecek bir model mutlaka bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın