Hangi Renk Ve Model Tunik Seviliyor?

Tunik tasarlarken renklerin birbiri ile uyumları fazlasıyla önem taşır. Birbirinden çarpıcı renklere sahip olan yeni moda tesettür tunik modelleri tasarımlarında renk uyumunun önemi ortaya çıkıyor. Bu senenin en gözde rengi olan saks mavisi tunikler de tercih edilecek en güzel renklerden biri oluyor. Etkileyici ve güzel görünen bu renk kadınların dikkatini çekiyor. Moda dünyasında oldukça kullanılan saks mavisi dışında farklı renklerde bulunuyor. Tesettürlü kadınlar için; beyaz pantolon üstüne mavi tunik, gri renkte topuklu ayakkabı ve mavi, siyah, beyaz renklerde bir başörtüsü ile kombin yapmak hava katacaktır.

 Son dönemin en çok birlikte tercih edilen renkleri saks mavisi ve beyaz ile yapılan kombinler beğeni topluyor. Iş hayatı, günlük yaşam veya özel günlerde kullanımı oldukça kolay.

En Beğenilen Renk Hangisidir?

En beğenilen renklerden biri gri renktir. Bu senenin kış sezonun en gözde tesettür tunik modeli gri triko tunikler. Genç kızların daha çok tercih ettiği gri triko tunikler bu yılında en çok rağbet gören ürünlerinden biri oluyor. Kapüşonlu modelleri rahatlık ve şık görünüm sağlıyor. Gri triko tunikler İspanyol paça kalın kumaşlı kot ve elbiseli pantolonlarla birlikte görebileceğiniz siyah yada bej rengi notlarla kombinlenebilir.

 En Çok Hangi Tunik Giyiliyor?

 Gri renkli boğazlı tesettür tunik en çok ilgi görenlerden bir tanesi. Öne çıkan boğaz detaylı gri tuniktir; siyah pantolon, beyaz bir gömlek, bot ve başörtüsü ile harika görünen bir kombin oluşturabilirsiniz. Kişide iş bitirici, ciddi, kendine güvenen ve iletişimi kuvvetli olan bir imaj oluşturuyor. Göze hitap eden siyah, gri ve beyaz uyumu ise bu kombini daha başarılı yapıyor. Kendini gösteren siyah pantolon, fark edilmemesi mümkün olmayan beyaz gömlek ve boğazlı gri tesettür tunik kombini büyük bir kesimin beğenisini kazanıyor.

 İş yaşamı, iş görüşmeleri, toplantılar da oldukça şık ve resmiyet kazandıran bir tasarım olarak çok kullanılıyor. En beğenilen tuniktir tasarımlarına her geçen sezon bir yenisi eklenerek devam ediyor. Her yıl tesettür giyim ürünlerinden en çok satılan ve sevilen ürün tunik olmaya devam ediyor.

 

Bir cevap yazın