Günlük Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir ?

 

Başlı başına bir özen ve profesyonellik gerektiren tesettür giyim son yıllarda çok hızlı bir şekilde gelişme göstermiştir. En çok talep gören ürünlerin tesettür giyimin vazgeçilmez tasarımcıları tarafından sunulması sayesinde tesettürlü kadınların çok fazla alternatife sahip olması sağlanmaktadır. Sadece tesettürlü görünmenin yanında en trend parçaların da sunulması sayesinde çok başarılı kombinler yapabilmek mümkün olmaktadır. Özellikle tesettür giyim ürünlerin başarılı ve kaliteli bir şekilde satışa sunulduğu Modaselvim sitesinde her kadının kendi tarzına uygun bir ürün bulabilmesi mümkün olmaktadır. Modern tarzı sayesinde tesettür sektöründe kendisini ispatlamış olan pek çok ünlü markanın tasarımlarını bulabilmek ve satın alabilmek mümkündür. Geçmişte tek düze kıyafetlerin yerine artık çok farklı tasarımların alması sayesinde tesettür giyim ürünleri bambaşka bir görünüme sahip oldu. Özellikle genç tesettürlü bayanların tarzına uygun olarak üretilen tesettür elbiseler hem günlük hayatta hem de özel davetlerde çok tercih edilmektedir. O halde günlük tesettür elbise modelleri nelerdir? 2017 sezonunda hangi elbise modelleri trend hep birlikte bakalım.

 

– PENYE ELBİSE ŞIKLIĞI

 

Bel kısmından lastikli olan penye elbiseler günlük tesettür elbise modelleri arasında en çok tercih edilen modeller arasındadır. Tarz duran modeller arasında olması ve son derece rahatlık sunması nedeni ile tesettürlü bayanların en çok beğenisini kazanan tesettür giyim ürünüdür. Kolay bir şekilde kombin yapabilme özelliğine sahiptir. Tek parça olarak rahatça giyilerek dışarıya çıkabilmenin rahatlığı içinde bu yaz penye elbise şıklığı yaşayabilirsiniz. Bel kısmında lastik ya da kemer bulunması sayesinde şıklığınız daha da çok ön planda olmaktadır.

 

– GÜPÜRLÜ GÜNLÜK ELBİSELER

 

Güpür modelinin tesettürlü elbiselerde kullanılması sayesinde çok hoş bir model ortaya çıkmaktadır. 16 ile 30 yaş arasında tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği modeller arasındadır. Cafcaflı modeller bana göre değil diyenler için dantelli ve güpürlü modeller çok uygun olmaktadır. Hem etek kısmında hem de yaka kısmında dantel ve güpür detaylarının kullanılması sayesinde çok şık bir elbise kombini yapabilirsiniz. Sade renkten oluşan elbisenizin üzerine güzel bir şal tercih edebilirsiniz. Günlük olarak kullanmanız gereken bir kombin olması nedeni ile rahat ayakkabı tercih etmelisiniz.

 

Bir cevap yazın