Günlük Elbisede Şıklık

 tesettür günlük elbiseTesettür giyimlerde kombin önemlidir. Ancak kombin yapmanın kolay yollarından biri de kullanılacak malzemeleri azaltmaktır. Tesettür günlük elbise ile daha kolay kombin yapılabilir. Günlük elbiseyi hem günlük hayatta hem de küçük çaplı davetlerde kullanabilir. Tercih edilen bazı tesettür günlük elbiseler şunlardır:

 

 Genellikle Kışın Ve Mevsimlik Tercih Edilen Günlük Elbiseler

 

Örme ve süet kumaşlardan tasarlanan elbiselerdir. Örme kumaş ile yapılan elbiseler sade tutulmuştur. Süet kumaş elbiseler ise belli bir ağırlığı olan elbiselerdir. Bu elbiseler genellikle kış ayları ve mevsimlik elbiseler olarak tercih edilir.

 

Örme kumaş elbiseler genellikle kemerli ve fermuarlı olur. Kemer elbiseye spor hava katar ve günlük kullanıma çok uygun elbiselerdir. Renkleri bordo, füme, haki, gri, vizon ve siyah renklerdir.

  Fırfırlı Elbiseler

 

Yazın gelmesiyle ince kumaşlar, renkli elbiseler daha çok tercih edilir. Yeni gelen ürünlerden olan fırfırlı elbiseler renkleriyle ve tarzlarıyla çok beğenildi. Fırfır detayı kollara ve etek uclarına verilmiştir. Fırfır, elbiseye bahar havası katar. Günlük yaşantınızda kolaylıkla kullanabilirsiniz.

 

 İncili Elbiseler

 

İnci detaylı elbiseler kurtarıcı elbiselerdir. Günlük yaşantınızda şık bir görünüşe sahip olmanızı sağlar. Kemer detayı inci ile birlikte kullanılmış. Vücudunuzu fazla sarmayan bir kumaşa sahiptir. Bahar aylarında ve yaz aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

 Düğmeli Elbiseler

 

Yanlarına düğme detayları verilmiştir. Spor bir havası vardır. Günlük kullanıma en uygun elbiselerden biridir. Tesettür günlük elbise kapsamında hemen hemen hergün kullanılabilir. Spor bir ayakkabıyla ve şalla kombin etmeniz çok kolay. Yürüyüşte de çok rahat kullanır ve spor şıklığını yakalamış olursunuz.

Başka bir düğmeli elbise de önden düğmeli ferace elbiselerdir. Dışarı elbisesidir ve cep görünümü vardır.

 

Güpürlü Elbise

 

Güpürün yeri elbiseler için önemlidir. Güpür detaylar elbiselere çok yakışır. Gold rengindeki güpürler elbise hangi renk olursa olsun şahane gösterir. Bu gold güpürlü elbiselerde kolye de kullanılmıştır. Kollarda ise karpuz kol çalışılmış ve elbise günlük olsada gayet şık bir elbise niteliği kazanmıştır.

 

Bir diğer güpürlü elbise de etek ucu güpürlü elbisedir. Bu elbisede etek ucunda güpür ve kendi kumaşından bağlamalı kemer detayı kullanılmıştır.

 

Bir cevap yazın