Gün Geçtikçe Kıyafet Çeşitililiği De Artıyor

 

tunikİnsanların temel ihtiyaçlarından olan giyinmek için önümüzde oldukça fazla seçenek vardır. Günümüzde insanlar çok fazla tüketim yaptığı için firmalar da buna bağlı olarak çok fazla ürün ve ürün çeşitliliği sunmaktadır tüketicilere. Bayanlar ve baylar için kıyafetlerin yanında bir de aksesuarlar da artık çok önemli hale gelmiştir. Bayanlar genel olarak etek, elbise, pantolon, tunik, bluz gibi kıyafetleri tercih ediyor.

Bu kıyafetleri alışveriş merkezlerinde, pazarlarda, butiklerde ve daha birçok yerde bulabiliriz. Çok uzun yıllardır çok fazla tercih edilen tunik tarzı kıyafetler hem alışveriş merkezlerindeki büyük mağazalarda hem de butiklerde satışa sunuluyor.

TUNİK TARZI KIYAFETLER NASIL OLUR?

Tunikler, genel olarak diğer bluz, gömlek ve tişörtlerden daha uzun oluyor. Uzunluğu çok fazla olmasa da popoyu kapatacak şekilde oluyor ya da bazen diz kapağının biraz üstüne kadar oluyor.

TUNİKLERİN YAPILDIĞI KUMAŞLAR NELERDİR?

Tunikler de diğer tüm kıyafetlerin yapıldığı kumaşlardan yapılabilir örneğin; penye, polyester, pamuk, keten, ipek gibi. Yani tunik için kullanılan malzeme özel ya da farklı değildir.

TUNİĞİ KİMLER KULLANIYOR?

Tunik tarzı kıyafetleri genel olarak herkes kullansa da tesettür kullanan bayanlar tunikleri daha çok tercih ediyor. Tesettürlü bayanların yanında kilolu bayanlar da tuniği çok tercih ediyor. Ayrıca tunikleri kolayca temin edebildiğimiz için çoğu bayan tunik kullanmayı seviyor.

TUNİK FİYATLARI NELERDİR?

Tunik fiyatları da herhangi bir gömlek, tişört, bluz fiyatıyla aynıdır ama her markaya her kumaşa göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Pazarlarda da bulacağımız tuniğin fiyatı oldukça düşük olabileceği gibi çok büyük ve ünlü markaların tasarımı olan tuniklerin fiyatı oldukça yüksek olacaktır.

TUNİĞİ NASIL KOMBİNLEYEBİLİRİZ?

Çoğunlukla bayanların kullandığı tuniği birçok kombinle kullanabilirsiniz. Örneğin son zamanlarda oldukça popüler olan taytlarla kombin yapılabilirsiniz. Spor bir taytın altına tunik tişörtlerden giyilebilir ya da klasik taytların üstüne kazak tunik ya da gömlek tunik tercih edilebilirsiniz ayakkabı olarak da çizme ya da bot tercih ederseniz harika bir kombin yapmış olacaksınız. Tayt giymeyi tercih etmiyorsanız, altınıza dar pantolon giyip üstünüze de tunik giyerek kombin yaparak çok şık olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın