Genç Kızlar İçin Tesettür Trendleri

Tesettür kıyafet seçimleri elbiselerden yana olan bayanlar için seçenekler oldukça fazladır. Yazlık, ince kumaşlardan üretilen tek parça halinde keten kumaş elbiseler gündüz şıklığını sağlamaktadır. Şifon, saten tek parça elbiselerde abiye seçenekleri oluşturulmaktadır. Maksi kesim yapıda eteklerin üstlerine giyilecek uygun badiler harika görünüm kazandırmaktadır. Yaz aylarında eşarp seçiminde ipek kumaşlar ikiye ayrılmaktadır. Tesettür modelleri son modadan izler taşımaktadır. Twill ve sura ipekten kumaşlar her sezon önemini korumaktadır.

 

Özel Günlerin Vazgeçilmezi Eşarp Modelleri

 

Tiril, ince yapıda, tül içeren eşarpları kullanmak uygun seçimler sağlamaktadır. Saf ipekler terleme yapabilmekte olup twill kumaşlı seçenekler genç kızların birinci tercihleri arasında olacaktır. Özel günlerde her zaman ipek eşarp kullanmak birinci tercih olmalıdır. Kıyafetler içinde bulunan renklerden seçilen eşarplar şıklığın tamamlayıcısı olacaktır. Son modadan izler taşıyan tesettür kıyafetleri sezonda öne çıkmaktadır. Kış, yaz, sonbahar tesettür modası koleksiyonda geniş ürün yelpazesi sunmaktadır. Tesettür markaları modayı ileri noktalara taşıyan desenlerden oluşan detayları kullanıcılarına sunmaktadır.

 

Sade Tarza Uygun Kıyafetler

 

Klasik desenlerden sıkılanlar için şaşırtıcı görsel zenginlik arayan bayanlar modern tarzı kıyafetlerinde de yansıtmaktadır. Şık, özgür şehir kadını imajını sağlamak için modern desenlerden oluşan modeller de tasarlanmaktadır. Çok koyu ya da açık tonlarda olan kıyafetlerde şık görüntü oluşmaktadır. Minimalist sayılmayacak detaylarla hazırlanan kıyafetler sade giysilerle giyildiğinde gündüz ya da gece kullanılabilir. Gösterişli modeller de kutlama, düğün, mezuniyet, davetler gibi özel etkinliklerde rahatlıkla taşınabilir.

 

Giyim Tarzına Uygun Seçimler

 

Giyim tarzına göre rahat, şık, salaş, resmi tarz rahatlıkla kullanılabilir. Renk ayrımlarından oluşan son moda kıyafetlerde keskin geometrik desenler de yer almaktadır. Somut, soyut desenler yaratıcı hava katmaktadır. Şıklığı seven kadınların zevkle kullanacağı kıyafetler de modadan izler taşımaktadır. Tesettür ürünleri son modaya uygun şekilde şık desenlerde ve detaylar ile tasarlanmaktadır. Tesettür kombinlerinde zıtlıkların uyumu sıklıkla yer almaktadır. Deriye dokunmayan ipek eşarplar cilt hastalıklarını da önlemektedir. Twill eşarplar kalıplı ve sert yapıda olup ipek eşarplar parlak, yumuşak ve kaygan yapıya sahiptir.

Bir cevap yazın