Feracenin Altına Ne Giyilmelidir?

 

Ferace; kapalı kadınların kıyafetlerinin üzerine giydikleri dış giyim ürünüdür ve amacı ise kapalı bayanların dışarı çıktıklarında dakikalarca hazırlanmasını engellemek ve pratik yoldan tesettüre uygun hale getirebilmektir. Görünüşü itibariyle şık olan feraceler her yaş grubundaki kapalı bayanlar tarafından büyük ilgi görmekte ve değişik parçalarla kombinlerek, her alanda rahatlıkla giyilmektedir. Ancak çoğu bayan feraceyi hangi giysilerin üzerine giyeceği konusunda hep karamsar kalmaktadır.

 Feracenin Altına Pantolon Tercih Edilmemelidir

 

Feracenin altına pantolon giymek önemli sorun haline gelmektedir. Çünkü ferace tesettür giyime hitap ettiğinden dolayı, feracenin altına tesettür giyime hitap eden parçalar tercih edilirken, bir diğer kural da vücut hatlarının yabancı kişilerden gizlenmesidir. Ancak feraceyi çıkarma riski olmayan yerlerde feracelerinizin altına rahatlıkla pantolon giyebilirsiniz. Çünkü feracenin altında olmadığından dolayı vücut hatlarınızı da belli etmez. Eğer feracenizi çıkarma riskinin bulunduğu ortamlarda pantolon ile kombinlenmesi pek tavsiye edilmez.

 Ferace Altına Etek Tercih Edilmelidir

 

Eğer feracenizi çıkarılma riski olduğu ortamlara gidecekseniz, o zaman mutlaka altına etek giymelisiniz. Kural olarak feracenin altındaki kıyafeti örttüğünden dolayı altına giyilen her şey giyilebilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli kural, feracenin çıkarılma ya da çıkarılmama ihtimali göz önünde bulundurulmalı ve tesettür giyim parçalarına her zaman öncelik verilmelidir. Ferace çıkarıldığı anda itibaren tesettüre uygun olması konusunu unutmadığınız takdirde ferace altına ne giyeceğiniz parçaları seçmek yol göstererek, en doğru kararı vermenize yardımcı olacaktır

 

 Ferace Altına Tunik ya da Elbiselerde Tercih Edilebilir

 

Çıkarma riski bulunan ortamlarda feracenin altına giyebileceğiniz parçalardan bir tanesi de tunik ya da uzun elbiselerdir. Pantolondan vazgeçmem fakat tesettüre de hitap etsin diyorsanız o zaman pantolon tunik kombininizi ferace ile tamamlayabilirsiniz. Benim için önemli olan tesettüre hitap etsin diyenler ise feracelerini uzun elbiseler ile kombinleyebilirler. Modaselvim online alışveriş sitesi de tesettüre önem veren kapalı bayanlar için her yaşa ve tarza hitap eden birbirinden şık ferace, tesettür pantolon, tesettür tunik ve tesettür elbise modellerini uygun fiyatlar eşliğinde satışa sunmaktadır. Dilerseniz Modaselvim online sitenizi ziyaret ederek, kendinize uygun parçaları sipariş verebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın