Ferace Ve Ferace Modası

feraceMuhafazakar hanımların dışarı çıktıklarında vücut hatlarını belli etmeyecek bedeni kapatan bol, uzun kollu yakasız elbiselere ferace denir. Kapalı hanımlar tesettür giyimde ferace rahat bol ve tesettür anlayışından dolayı çok tercih edilmektedir.

 

Eskisine kıyasla çeşit çeşit model, tarz ve siyah dışında renk renk ferace bulmak artık mümkün. Tesettür giyimin vazgeçilmezi olan feraceler sadece yetişkinler için değil aynı zamanda genç nesil de çok tercih etmektedir. Birçok modeli bulunan feraceler moda selvim de her bütçeye uygun fiyat aralıklarıyla modern model ve renkleriyle hizmete sunmaktadır.

 

 Ferace Modelleri

 

Tesettür giyimde her yerde giyilen feraceler şık, klasik ve spor modelleriyle bulunmaktadır. Şık ve klasik modellerde dantel, aplik, ve güpürler kullanılır. Ağır işçilikleri olan güpürlü feraceler modern renklerle özel davetlerde de giyilebilecek bir ferace türüdür. Klasik ve şık çizgilerde olmak ve günlük yaşamda da kullanmak isteyenler kollarında belinde yada etek kısmında kullanılır.

 

Aynı şekilde olan bir diğer modelde aplik kullanılan modeller kollarında ve kemer kısmında aplik baskısı hem özel davetlerde hem gündelik yaşamda kullanılır. Sadece bu modellerle şık ve klasik de incili ,düğme ve deri detayları, giyilecek ayakkabı, takılan aksesuar ve çanta ile şık ve klasik olmaktadır. Spor ve sade ferace modelleri kapüşonlu, belden bağlamalı bilek kısmından dar olması, fiyonklar feraceye spor görüntü ve güzellik katmaktadır. Spor ve klasik birçok modelin ve tasarımın bulunduğu istediğiniz renk ve zevkinize uygun ferace modellerini moda selvim sayfasında bulabilirsiniz.

 

 Yeni Sezonun Modası Ferace Nelerdir ?

 

Kıyafetlerin ve dış giyimin büyük bir tamamlayıcısı olan ferace şık ve zarif bir görünüm elde etmek için seçim yaparken dikkat etmesi gereken hususlar vardır. Bunlardan ilki giydiğiniz tarzda olması gerekir daha şık ve güzel görünerek kişiliğinizi yansıtacaktır. Sezonun rengi sarı, kırmızı, mor, yeşil, mavi, krem ve bej renkleri kullanarak kombin edilmelidir.

 

Aynı zamanda giydiğiniz renginde gideceğiniz mekanla uyum sağlamalıdır. Eşarp ve şal seçimi de çok önemlidir. giydiğiniz ferace ile renk uyumlu olmalıdır. göz yormayarak modern, şık ve zarif bir görünüm elde etmiş olunur. Sadece ferace değil Ten renginize de uyumlu olması sizi daha güzel gösterecektir.

Bir cevap yazın