Ferace ve Elbise Modellerine Göre Fiyatlar

feraceFeraceler, boydan elbiselere verilen addır. Aslında dünyada hemen hemen bütün kültürlerde boydan elbise vardır. Bizdeki ismi feracedir. Öz kültürümüze uyan feraceler, tesettürlü olanlardır. Tesettürsüz olan feraceler, Avrupa kültürüyle uyumlu modellerdir. Tesettürlü ferace çeşitleri, eller, ayaklar ve yüz hariç vücudun boyna kadar, vücut hatları belli olmayacak şekilde örtünmesi ile oluşmaktadır. Tesettürlü giysiler, feraceler, etekler, bluzlar, kaplar, kabanlar, pardesülerdir. Kurtuluş Savaşı kahramanı Nene Hatun’un çarşafı bile günümüzde piyasa oluşturmuştur.

 

Feraceler Teknolojinin Gelişmesi İle Çok Çeşitli Üretilmektedir

 

Feracelerin renk ve desenleri, teknolojinin gelişmesi ile birlikte, bin bir renk ve desende üretilmektedir. Kışlık ve yazlık üretilen feraceler, özel tasarımlarla üretilmektedir. Özel yapısı ile aradığınız giyim tarzını sunan tesettürlü giyim, başörtüsüz olmaz. Bu nedenle, ferace alanlar, başörtüsü veya şal da almalıdır.

 

Avrupa Tarzı Ve Öz Kültürümüz

 

Öz kültürümüz, tesettürlü giyim, Avrupa tarzı ise bize göre ters bir kültürdür. Onların kültüründe, belli bir sınır yoktur. Ancak bizim kültürümüzde sınırları inancımız belirlemiştir. Bu nedenle, Binlerce yıllık tesettür kültürü, bizi tanıtan kültür, diğer kültürler ise işgalci kültür diyebiliriz. Tesettürlü ferace giyinmek isteyen bir Anadolu kadını, bu gün için binlerce renk ve desende çeşitleri, uygun ferace fiyatları ile bulabilirsiniz. Başörtüsü çeşitleri ile uyumlu üretilen feraceler, tasarım bakımından da başörtüsü ve şallarla uyum sağlar.

 

Uygun Fiyatlarla Alışveriş

 

Uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen tesettürlü giyim severler, uygunfiyatlı ferace modelleri ile istedikleri feracelere kavuşabilirler. Kışlık ve yazlık olarak üretilen tesettürlü elbiseler, online mağazalarda sergilenmektedir. Kışlık ürünler genellikle kadife, polar ve benzeri kumaşlardan üretilirken, yazlık ürünler ise, keten ve kot gibi yazlık kumaşlardan üretilmektedir. Fermuarlı, düğmeli, peluşlu, gabardin ve daha birçok ferace çeşitleri, online adreslerde ve diğer mağazalarda, uygun ferace fiyatları ile müşterilerini bekliyor.

 

Renk seçimi konusunda binlerce renk ve desen, beğenilmeyi beklemektedir. Oldukça başarılı model çalışmaları ile günümüz tesettür çeşitleri, her yıl değişik modellerde ve renklerde üretilmektedir. Tesettürlü olmayan ferace çeşitleri, günümüzde bulunmakla birlikte, tesettürlü çeşitler daha çok rağbet görmektedir. Seçim konusunda müşteriler, transparan ve dekolte ürünleri fazlaca tercih etmemektedir.

 

 

Bir cevap yazın