Ferace Kullanılırken Nelere Dikkat Etmek Gerekli ?

 

         Tesettürlü bayanların sıkça tercih ettiği ferace modellerini kullanırken, bazı detaylara dikkat etmesi de gerekir. Şıklık tesadüf değildir. Özellikle bunun için ferace seçimi doğru olmalı ve bir bütün olarak şık olunmalıdır. Ferace bir dış giyim parçası olduğundan dolayı, görselliği ve kalitesi de doğru olmalıdır. Bayanlar kendi tarzlarını bilerek, şık bir kombin oluşturma imkanına sahipler. Özellikle de günümüzde tesettür modası bir birinden farklı ve şık ferace modellerini sunmaktadır. Günlük hayatta, kendi tarzı ile ön plana çıkmak isteyen bayanlar mutlaka ferace ürünlerine yer vermeliler.

 

 Ferace Modelleri Nasıl Kullanılmalı ?

 

Bol kesimli, farklı detaylarla tamamlanan ferace seçeneklerini kullanırken, öncelikle bayanlar tarzlarını göz önünde bulundurmalılar. Spor veya klasik olmak üzere farklı seçenekler bulunuyor. Bol kesimli, yandan düğmeli modellerinin yanı sıra, Sırt ve kol kısmı varaklı modeller de bulunuyor. Ön tarafı düğmeli, fularlı ferace modelleri günlük hayatta kullanım için idealdir. Şık ve zarif detaylar şıklığı daha iyi yansıtıyor. Ferace modellerinin kullanırken, eğer model klasik ise, yine aynı tarzda ayakkabı ve çanta tercih edilmelidir. Eşarbın rengi ile ferace modelinin rengi de uyumlu olmalıdır. Dış giyim olarak kullanılan ferace doğru tercih edilmelidir. Yeni sezon ürünlerinde modern kesimler ve detaylar tasarımlara renk katıyor.

 

 Ferace Seçenekleri Ve Renkler

 

Tesettür giyim modası son dönemde sadece tasarımları ile değil, renkleri ile de dikkat çekiyor. Koyu ve mat renklerin yanı sıra, canlı ve desenli ürünler de yer alıyor. Yer alan ferace seçeneklerinde oldukça geniş bir renk yelpazesi de bulunuyor. Petrol mavisi, krem, bordo, zümrüt gibi çok farklı seçenekler bulunuyor. Aynı zamanda mürdüm ve vizon gibi renkleri de bu sezon gözde renklerdendir. Bu tür renk tonları altın rengi ile de uyumlu duruyor. Günlük hayatında daima şık olmak isteyen bayanlar sade ve ince bir şıklık yakalayabilir. Bahar ve yaz ayları için buz mavisi, pudra gibi, açık tonlar tercih edilebilir. Eşarp, ayakkabı ve çanta ile ferace rengin modeli ve uyumu da yansıtılmalıdır. Yazlık ferace modelleri, bayanları terletmeyecek kumaştan tasarlanıyor ve gün içerisinde rahat hissetmelerini de sağlıyor.

 

Bir cevap yazın