Ferace Kullanarak Şık Olmak Mümkün Mü ?

 

Tesettür ferace modelleri, tesettür modasında en eski ve en çok kullanılan parçalardandır. Siyah rengin hakim olduğu ferace modelleri, günümüzde farklı renk seçenekleri ve modern detaylarla bütünleşerek sunulmaktadır. Zarif ve kullanışlı modelleri sayesinde, tesettürlü bayanlar gün içerisinde şıklıklarından şüphe etmeden, kendilerini daha rahat hissedebilecekler. Ferace dış giyim parçalardandır. Yaz aylarında da rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle sıcak mevsimlerde terletmeyen, ince kumaştan hazırlanan ferace seçeneklerin renkleri da daha canlı ve ilgi çekicidir.

 

YAZ AYLARINDA FERACE KULLANIMI

 

Yaz aylarında da şıklığından vazgeçilmeyen parçalardan biri ferace modelleridir. Gerek bol kesimleri, gerek ise zarif ve ince detayları sayesinde, günlük hayatta daima kullanışlı bir ürün olmuştur. Yaz aylarında sıcağı önlemek amacı ile daha ince seçenekler tercih ediliyor. Yazlık tesettür ferace seçenekleri daha ince kumaştan tasarlanıyor. İpek, krep, saten gibi kumaşlar yaz ayları için ideal olacaktır. Hareketli detaylarla tamamlanan tasarımlar, aynı zamanda bayanların da büyük bir ilgisini çekiyor. Günlük seçimlerinde şıklığı ön planda tutan her bayan, farklı ve ince detaylarla bütünleşmiş ferace ürünlerini değerlendirebilir. Dış giyim parçası olarak kullanılan feraceler genelde kış mevsimlerinde tercih ediliyordu. Günümüzde ferace kullanmak için beklemeye gerek yok. He mevsime uygun farklı ve aynı oranda da kaliteli modeller bulunuyor.

 

FERACE MODELLERİNDE EN SIK KULLANILAN DETAYLAR

 

Ferace bol kesimli, uzun bir üründür. Farklı renklerin yanı sıra, kullanılan detaylar da değişiyor. Boydan fermuar detayı veya düğmeler sıkça tesettür ferace modellerinin üzerinde görmek mümkün. Özellikle ferace kullanımı her yaşa uygundur. Genç bayanlar daha çok canlı ve desenli modellere yönelmektedir. Modern detaylar ve asimetrik kesimlerle beraber sunulan parçalar daima ön plana çıkıyor. Şıklık her daim bir bütün olarak algılanmalı, bundan dolayı da eşarp, çanta ve ayakkabının uyumuna da dikkat etmek gerekir. Fularlı ferace modelleri bu sezon dikkat çekiyor. Şık ve zarif detaylı bu modeller günlük kombin için de son derece uygundur. Yandan düğmeli, bol kesimli ferace modelleri de sıkça tercih ediliyor. Hem spor hem de klasik bir birinden şık ve renkli ferace seçenekleri Moda Selvim tarafından bayanlara sunuluyor.

 

Bir cevap yazın