Farklı Stillerde Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

 

Bayanlar hangi ortama girerse girsin kendi stilini yansıtan kombinler yapmaktadırlar. Ayrıca ortama ve gidilecek yere göre kombin seçimleri değişmektedir. Hafta sonu gezileri için farklı bir kombin, davetler için farklı, iş yaşamına göre ise farklı bir kombin oluşturulmaktadır. Güçlü bir kombin hazırlamak isteyen bayanlar tesettür kombin parçalarını özenle seçmektedir. Böylece her ortamda iddiasını koruyarak şıklığıyla bir adım önde olmaktadır.

 

Sportif Tarzda Kış Kombini

 

Hafta sonları arkadaş toplantıları, doğa gezileri ve alışveriş merkezi gibi mekanlarda kullanmak üzere hem sportif hem de şık bir kombin yaratmak oldukça kolaydır. Likralı dar bir pantolon veya balıksırtı model kuşaklı bir pantolon sportif bir kombin için Moda Selvim seçimlerine uygundur. Son trendlerden olan paçası püsküllü kot pantolonlarda genç kombinlerde yer bulmaktadır. Bu tesettür kombinin kış aylarındaki üst seçenekleri arasında sivri yakalı şekildeki örme tunik yer almaktadır. Verev şekilde olan bu tunikler önden düğmelidir. Füme, gri, pembe, lacivert, siyah gibi renk seçenekleri vardır. Kolları püsküllü, süet kumaştan yapılmış tunikler salaş tarzdadır ve spor kombinlere uyum sağlamaktadır. Sportif tesettür kombin tamamlayıcıları arasında farklı modellerdeki hırkalar bulunmaktadır. Biritli saç örgüsü modelli hırkalar favoriler arasındadır. Kapüşonlu kapitone kabanlar ise soğuk havalarda en doğru seçim olmaktadır. Fermuarlı olan bu uzun kabanlar soğuk kış aylarında kombinleri tamamlamaktadır.

 

Romantik Kombin Seçenekleri

 

Kadınsılığı ön planda tutan ama aynı zamanda naif ve göze batmayan, zarafetten uzaklaşmayan romantik tarzda kombinleri yaratmak mümkündür. Kış sezonuna uygun olarak hazırlanan bu kombinlerde renk seçimi önemlidir. Beş rengi olarak seçilmiş bir triko kazak tesettür kombin için bu tarza uygundur. Kolları volanlı olan triko kazağın altına boru paça bordo bir pantolon uygun olmaktadır. Spor tarz kapüşonlu bir kap dış giyim olarak kombini tamamlamaktadır. Bu kapta renk seçimi açık renklerde olmaktadır. Şal olarak ise lila renk senenin moda renkleri arasında seçilecek hem kadınsı hem de naif bir seçim olmaktadır. Birbirinden farklı desenli ve desensiz örme ve likrasız olan şallar ve eşarplar tesettür kombinlerin vazgeçilmez parçalarıdır.

Tesettür kombin modellerini incelemek ve satın almak isterseniz: Şimdi Alışveriş Yap

 

Bir cevap yazın