En Çok Tercih Edilen Tesettür Takım Modelleri

Gündelik yaşamda, iş hayatında, davetlerde ve sporlarda 4 mevsim giyilebilen tesettür takım modelleri konforlu yapısından dolayı rahatlıkla kombinlenebilecek giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Tarzınızı rahatlıkla gösterebileceğiniz tesettür takım modellerini ayakkabılar, şallar ve çantalar ile birbirinden farklı tarzlarda kombinleyebilirsiniz. Eğer gündelik yaşamınızda kıyafet kombinleme derdi ile uğraşmak istemiyorsanız ikili tesettür takım modellerini tercih edebilirsiniz.

İkili tesettür takım modelleri etek, üst veya pantolon, üst olarak tercih edebilir. Her güne farklı bir kombin oluşturabilirsiniz. Spor, şık ve klasik modellerle her dakika şıklığınızı koruyabilir birbirinden farklı takımlar ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekebilirsiniz. Eğer günlük yaşamınızda klasik, şık bir tesettür takım arıyorsanız belinden kemerli, yelekli tesettür takımları tercih edebilir. Hem iş hayatınızda hem de günlük yaşamınızda çeşitli ayakkabı ve şallarla takımınızı kombinleyebilirsiniz.

Tesettür Takım Modelleri Nasıl Tercih Edilir

Tesettür takım almak için öncelikle ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Giyeceğiniz mevsim, kullanacağınız alana göre mutlaka tercih yapmanız gerekmektedir. Yaz ayları için sıklıkla keten kumaştan üretilen tesettür takım modelleri tercih edilmektedir. Doğal kumaş olmasından dolayı yaz aylarında özellikle terleme, sıcaklama gibi durumları engeller, cildin nefes almasına yardımcı olur.

Ketenden imal edilen tesettür takım modellerini hem günlük giyim olarak hem de gece giyimi için tercih edebilirsiniz. Eğer gece için keten tesettür takım modellerini kombinlemek istiyorsanız salaş bir şal, sandalet ve omuzdan askılı bir çanta tercih edebilir. Yaz gecelerinde rahatlıkla bu kombini giyebilirsiniz. Kış ayı için tesettür takım tercih ediyorsanız kalın dokulu pamuklu kumaştan imal edilen tesettür takım modellerini tercih edebilirsiniz.

İkili Tesettür Takım Modelleri 

İkili tesettür takım modelleri günlük ve gecelik olarak kombinlenebilecek en sık tercih edilen tesettür takım çeşitleri arasında yer almaktadır. Eğer günlük kullanım için ikili tesettür takım modellerini tercih etmek istiyorsanız spor, şık üretilen vücut hatlarını kapatan keten kumaştan imal edilen ikili tesettür takım modellerini tercih edebilirsiniz.

Gündelik hayatta spor, şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız etek, üst ikili tesettür takım modellerini tercih ederek konforun yüksek olduğu bir kombin oluşturabilirsiniz. Spor ayakkabı, sandalet ile daha fresh bir görünüm oluşturabilir. Eğer gece giyimi için tercih edecekseniz topuklu ayakkabı ve şık bir şal ile ikili tesettür takımınızı kombinleyebilirsiniz.

Yeni Sezon En Şık İkili Kombin Seçimleri

 

Birbirinden değişik ikili kombin çeşitleri elbette hanımlar adına hem harika bir görsel güzellik sunarken aynı zamanda büyük bir rahatlık ve kolaylık da sağladığı bilinmektedir. Ancak tabii ki her ikili kombin çeşitleri giyilmeyeceği gibi tamamen kaliteli bir malzeme yapısında üretimleri sağlam bir şekilde ve uzun yıllar giyme imkanı veren seçenekler de tercih edilmelidir. Burada hiç şüphesiz kişisel tercihlerde ön plana alınarak seçim yapılmalıdır. Yeni sezon kapsamında piyasaya sunulmuş olan en güzel ikili kombinler arasından bu sene keyifli bir tercih yapma fırsatı da verildiğini söylemek gerekir. Özellikle Modaselvim içerisine giriş yaptığınız andan itibaren en harika ikili kombinleri bulabilir ve farklı renk ile modeller kapsamı içerisinde eklenmiş bir şekilde dolaplarınızı süsleme şansını elde edebilirsiniz.

 

 Yeni sezon en trend ikili kombinler

 

Bu sene moda olan ve hanımların büyük bir talep gösterdiği ikili kombin çeşitleri arasında tasarım eşliğinde hazırlanmış pantolonlu ikili takım harika bir görsel sunmaktadır. Genel olarak koyu renklerin ön plana çıktığı bu giyim örneği kapsamında başta siyah olmak üzere indigo ve antrasit ile bordo renkleri de tercih edebilmektedir. Diğer yandan etekli olan ikili kombinler arasında da yine üst kısmındaki bluz çeşidinin ucu ve etek uçlarının parçalı bir halde tasarım haline getirilmiş modelleri de hem tarz bir görünüm vermesi hem de klasik bir izlenim yaratması ile hanımlar tarafından büyük bir beğeni eşliğinde karşılanmış durumdadır.

 

Büyük bir keyif içerisinde ikili kombin alışveriş yapabilir

 

Büyük markalar dahilinde ve kaliteli bir kumaş yapısı içerisinde öğretimleri sağlanmış olan birbirinden güzel renk ve modelleri altındaki ikili kombin çeşitleri kapsamında çok uygun fiyatlar ile satın alarak uzun yıllar giyme şansını kullanabilirsiniz. Özellikle bordo ve taş rengi ile birlikte mor renklerinin mükemmel bir uyum sağladığı ikili kombin modelleri kapsamında kendi zevkinizi de baz alarak güzel bir renk uyumu içerisinde Modaselvim içerisinden satın alabilir ve arzu ettiğiniz her yerde keyifle giyme şansını kullanabilirsiniz. Tüm farklı seçenekler altında piyasaya sunulmuş olan birbirinden güzel ikili kombinler bu güvenilir site bünyesinde seni bekliyor.

 

Farklı Stillerde Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

 

Bayanlar hangi ortama girerse girsin kendi stilini yansıtan kombinler yapmaktadırlar. Ayrıca ortama ve gidilecek yere göre kombin seçimleri değişmektedir. Hafta sonu gezileri için farklı bir kombin, davetler için farklı, iş yaşamına göre ise farklı bir kombin oluşturulmaktadır. Güçlü bir kombin hazırlamak isteyen bayanlar tesettür kombin parçalarını özenle seçmektedir. Böylece her ortamda iddiasını koruyarak şıklığıyla bir adım önde olmaktadır.

 

Sportif Tarzda Kış Kombini

 

Hafta sonları arkadaş toplantıları, doğa gezileri ve alışveriş merkezi gibi mekanlarda kullanmak üzere hem sportif hem de şık bir kombin yaratmak oldukça kolaydır. Likralı dar bir pantolon veya balıksırtı model kuşaklı bir pantolon sportif bir kombin için Moda Selvim seçimlerine uygundur. Son trendlerden olan paçası püsküllü kot pantolonlarda genç kombinlerde yer bulmaktadır. Bu tesettür kombinin kış aylarındaki üst seçenekleri arasında sivri yakalı şekildeki örme tunik yer almaktadır. Verev şekilde olan bu tunikler önden düğmelidir. Füme, gri, pembe, lacivert, siyah gibi renk seçenekleri vardır. Kolları püsküllü, süet kumaştan yapılmış tunikler salaş tarzdadır ve spor kombinlere uyum sağlamaktadır. Sportif tesettür kombin tamamlayıcıları arasında farklı modellerdeki hırkalar bulunmaktadır. Biritli saç örgüsü modelli hırkalar favoriler arasındadır. Kapüşonlu kapitone kabanlar ise soğuk havalarda en doğru seçim olmaktadır. Fermuarlı olan bu uzun kabanlar soğuk kış aylarında kombinleri tamamlamaktadır.

 

Romantik Kombin Seçenekleri

 

Kadınsılığı ön planda tutan ama aynı zamanda naif ve göze batmayan, zarafetten uzaklaşmayan romantik tarzda kombinleri yaratmak mümkündür. Kış sezonuna uygun olarak hazırlanan bu kombinlerde renk seçimi önemlidir. Beş rengi olarak seçilmiş bir triko kazak tesettür kombin için bu tarza uygundur. Kolları volanlı olan triko kazağın altına boru paça bordo bir pantolon uygun olmaktadır. Spor tarz kapüşonlu bir kap dış giyim olarak kombini tamamlamaktadır. Bu kapta renk seçimi açık renklerde olmaktadır. Şal olarak ise lila renk senenin moda renkleri arasında seçilecek hem kadınsı hem de naif bir seçim olmaktadır. Birbirinden farklı desenli ve desensiz örme ve likrasız olan şallar ve eşarplar tesettür kombinlerin vazgeçilmez parçalarıdır.

Tesettür kombin modellerini incelemek ve satın almak isterseniz: Şimdi Alışveriş Yap