Farklı Model Arayanlar İçin Güzel Bir Kap Örneği

 

Her sene olduğu gibi bu yıl da çoğunluk daha çok tek renk altında bir bütün olarak tasarımı gerçekleştirilmiş birbirinden güzel tesettür kap modelleri ön plana çıkmaktadır. Ancak bu sene farklılık isteyen hanımlar adına alt ve üst değişik olmak üzere iki renkli şekilde tasarımları gerçekleştirilmiş olan kap modelleri de ön plana çıkmış durumdadır. Çift renkli kap modelleri olarak da bilinen ve harika bir kombin ile birlikte uyum sağlamış bu güzel seçenekler sayesinde yeni sezonu daha değişik bir tarz altında girebilirsiniz. Ve kaliteli kumaş yapısı sayesinde soğuk havalarda korunma imkanı bulurken aynı zamanda görsel bir farklı estetik yapısı ile de güzel bir kazanç elde edebilirsiniz.

 

 Çift rengi ile hoş tesettür kombin modelleri

 

Bel kısmı tam olarak baz alınmak üzere üst bölümünün farklı alt kısmının farklı renkler altında üretimi gerçekleştirilmiş olan bu birbirinden güzel tesettür kap modeli çift renkli olarak bilinmektedir. Ayrıca yan kısımlarında geniş bir tasarım ile üretimi yapılmış hoş cep modelleri de ayrı bir görsellik sunmaktadır. Daha çok koyu renklerin ön plana çıkarılarak tasarımlardan gel yapıldığı bu güzel kap çeşitleri arasında üst kısmı siyah ve kısmı ise kahverengi olan ya da yine üst kısmı siyah olmak üzere belden aşağı bölümünün bordo rengi ile yapılmış tasarımları da harika bir görünüm sunmaktadır. Bunun gibi daha birçok değişik renk kombinasyonunu farklı seçenekler altında bulabilir ve daha önce hiç denemediğiniz güzel bir dış giyim örneğini kullanabilirsiniz.

 

 Farklı renkleri altında birbirinden güzel tunik modelleri

 

Kaplama düğmeleri de olan ve aynı zamanda bambaşka bir şıklık yaratan bu güzel tesettür kap modelleri Moda Selvim bünyesinde çok uygun fiyatlar altında bulabilir ve üstelik oldukça kaliteli üretimleri sayesinde uzun yıllar güven içerisinde giyebilirsiniz. Kendi kişisel tercihlerinize göre değişik renkleri altında bu kaliteli ürünleri bulabilir ve kendinizi farklı hissedebilirsiniz. Bu değişik renkler ile üretimleri yapılmış olan kap modellerinin yanı sıra yeni sezon içerisinde en trend giyimleri de yine bulabilir ve bütçenize göre satın alma şansını elde edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın