Evde Büyüleyen Şıklık Eşofman Rahatlığında

Günlük kıyafet olarak da adlandırılan kıyafetler evde giyilen ve dışarıda kıyafetler olmak üzere iki kısma ayrılıyor. Ev giyim rahatlık bakımından çok önemlidir. Rahatlık algısı şıklığın önüne geçmeden konfor sağlıyor. Eşofman şıklığının hakim olduğu ev kıyafetleri pijama kadar rahat olsa da eşofmandan daha farklı görsel özelliklere sahip. Kollarda ve tunik altlarında hakim olan lastikli manşetler, çizgi detayları evdeki şıklığın en net görülen detayları arasında yer almaktadır.

Cepler, Kapşonlar, Yazı Detayları

Evdeki konforu yakalamak için tasarlanan birbirinden özel ürünler Moda Selvim sitesinde evde giyim sekmesinde bulunur. Bu modeller özenle birleştirilen farklı parçalardan oluşur. Şık bir yakaya bir eşofmanın parçası olabilecek spor bir tunik altı eklenir. Bu şıklık özellikle tesettür giyim için oldukça zor yakalanır. Moda Selvim fark yaratan tasarımları ile birbirinden şık tasarımlar ortaya koyar. Her mevsime uygun modeller tasarlar.

Kot pantolon ile giyilebilen bu modeller, salaş pantolonlar ve eşofmanlar ile bile konbinlenebilir. Cepler modellere göre büyük, dikkat çekici tasarlanır. Fonksiyonel bu özellikler sayesinde telefon, anahtar gibi çok kullanılan eşyaların taşınması açısından kolaylık sağlar. Yazı baskıları uzun süre kullanmaya uygundur. Dikkat çekici kelimeler dünyaca ünlü sloganlar baskı olarak kullanılır.

Bele Oturan Modeller

Rahat bir kullanıma sahip olan modeller fark yaratan tasarım farklılıklarından oluşur. Normal şartlarda özellikle kapalı giyiminde bulunmayan bele oturan eşofmanımsı modelleri ev giyim modelleri arasında bulmak mümkündür. Bel oyuntusuna oranla açılan tunik altı volanlı bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda ön kısım arka kısma göre daha kısadır ve bu asimetrik detay ürünü şıklığın hakim olduğu rahat bir kullanım süreci sunar.

Muhteşem Takımlar

Kombin yapmaktan çekinenler için en garanti yol olan takımlar Moda Selvim’deki en çok tercih edilenler arasında yer alır. Renk uyumuna özen gösterenler, ayrı ayrı parçaların birbirine uyumuna karar veremeyenlerin adresi olan bu ürünler birbirini tamamlayacak şekilde üretilmiştir. Genellikle ikiden daha fazla renge sahip olan bu ürünler yazı baskılı, cepli, kapşonlu olabilir. Pantolonlarda İspanyol paçalara ek olarak standart görünümlü boru paça ya da dar paçalar da sıkça kullanılır. Tüm bu detaylar modanın nabzına yön veren Moda Selvim’den geçer.

Ürünlerimizi incelemek için https://www.modaselvim.com/ev-giyimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın