Ev Giyimde Rahat Parça Seçimleri

Ev kombinlerinin çoğu kişi tarafından rahat parçalardan oluşturulması günlük hayatta kişiye rahat hareket etme imkanı sunmaktadır. Ev giyim parçaları arasında yumuşak dokulu bluzlar ve aynı doku ile tasarlanan pantolonlar oldukça moda şekilde kullanılmaktadır. Bu parçalar şıklığı ile göz kamaştırırken yumuşak kumaş dokusunda tasarlanması ile gün içerisinde rahat hareket etme imkanı sağlamaktadır. Bol paça ve beli lastikli olan pantolonlar ile aynı kumaş dokusuna sahip olan bluzlar bu senenin moda ev giyim ürünleri arasında yer almaktadır.

Ev Giyim Ürünlerinde Üst Giyim

Ev giyim ürünlerinde üst parçalar oldukça önemli bir yer kapsamaktadır. Herkesin tarzına ve bedenine uyacak tüm ev giyim ürünleri sitemiz içerisinde yer almaktadır. Üst giyim parçalarından biri olan yumuşak dokusu ve triko bluzlar bu senenin en rahat parçaları olarak tasarlanmıştır. Yuvarlak ve bisiklet yaka seçenekleri ile farklı beden tasarımlara, herkese uyum sağlayacak ürünler ortaya çıkarmaktadır. Ev giyim alanında detaylı alışveriş yapmak isteyen kişiler sitemiz içerisinde yer alan kategoriler üzerinden alışveriş yapmaya başlamaktadır.

Ev Giyim Kategorisinin En Rahat Parçaları

Ev giyim kategorisinin en rahat parçaları olarak yumuşak dokusu bol paça pantolonlar ve bluzlar gelmektedir. Beraber kombinlenerek takım görünümü sunan bu parçalar farklı renk seçenekleri ile güzel kombin seçenekleri hazırlamaktadır. Yapılan kombinlerin rahatlığı tercih edilen kıyafetin beden seçimi ile de alakalıdır. Bu nedenle rahatlığı ön planda tutmak isteyen kişiler salaş kesim ürünlere yönelmektedir. Özellikle beli lastikli olan pantolonlar ev giyim alanında kurtarıcı parçalar olarak bilinmektedir. Tüm ürün seçenekleri sitemiz içerisinde yer alan kategoride sunulmaktadır.

Ev Giyim Kıyafetleri İle Kombin Hazırlama

Ev giyim kıyafetleri ile kombin hazırlamak isteyen kişiler ilk olarak renk ve beden uyumuna dikkat etmektedir. Sezonun moda olan renkleri ile tasarlanan triko takımlar beli lastikli pantolon ve salaş kesim bluzlar olarak bilinmektedir. Bu iki parçanın beraber kombinlenmesi ile hem rahat hem de şık bir görünüm elde edilmektedir. Eşofman kumaşından tasarlanan beli lastikli ve ayakucu lastikli olan pantolonlar ile sweet modelleri de sezonluk giyilen ev giyim ürünleridir.

Tesettür ev giyim modellerimizi görmek https://www.modaselvim.com/ev-giyimi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Evde Büyüleyen Şıklık Eşofman Rahatlığında

Günlük kıyafet olarak da adlandırılan kıyafetler evde giyilen ve dışarıda kıyafetler olmak üzere iki kısma ayrılıyor. Ev giyim rahatlık bakımından çok önemlidir. Rahatlık algısı şıklığın önüne geçmeden konfor sağlıyor. Eşofman şıklığının hakim olduğu ev kıyafetleri pijama kadar rahat olsa da eşofmandan daha farklı görsel özelliklere sahip. Kollarda ve tunik altlarında hakim olan lastikli manşetler, çizgi detayları evdeki şıklığın en net görülen detayları arasında yer almaktadır.

Cepler, Kapşonlar, Yazı Detayları

Evdeki konforu yakalamak için tasarlanan birbirinden özel ürünler Moda Selvim sitesinde evde giyim sekmesinde bulunur. Bu modeller özenle birleştirilen farklı parçalardan oluşur. Şık bir yakaya bir eşofmanın parçası olabilecek spor bir tunik altı eklenir. Bu şıklık özellikle tesettür giyim için oldukça zor yakalanır. Moda Selvim fark yaratan tasarımları ile birbirinden şık tasarımlar ortaya koyar. Her mevsime uygun modeller tasarlar.

Kot pantolon ile giyilebilen bu modeller, salaş pantolonlar ve eşofmanlar ile bile konbinlenebilir. Cepler modellere göre büyük, dikkat çekici tasarlanır. Fonksiyonel bu özellikler sayesinde telefon, anahtar gibi çok kullanılan eşyaların taşınması açısından kolaylık sağlar. Yazı baskıları uzun süre kullanmaya uygundur. Dikkat çekici kelimeler dünyaca ünlü sloganlar baskı olarak kullanılır.

Bele Oturan Modeller

Rahat bir kullanıma sahip olan modeller fark yaratan tasarım farklılıklarından oluşur. Normal şartlarda özellikle kapalı giyiminde bulunmayan bele oturan eşofmanımsı modelleri ev giyim modelleri arasında bulmak mümkündür. Bel oyuntusuna oranla açılan tunik altı volanlı bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda ön kısım arka kısma göre daha kısadır ve bu asimetrik detay ürünü şıklığın hakim olduğu rahat bir kullanım süreci sunar.

Muhteşem Takımlar

Kombin yapmaktan çekinenler için en garanti yol olan takımlar Moda Selvim’deki en çok tercih edilenler arasında yer alır. Renk uyumuna özen gösterenler, ayrı ayrı parçaların birbirine uyumuna karar veremeyenlerin adresi olan bu ürünler birbirini tamamlayacak şekilde üretilmiştir. Genellikle ikiden daha fazla renge sahip olan bu ürünler yazı baskılı, cepli, kapşonlu olabilir. Pantolonlarda İspanyol paçalara ek olarak standart görünümlü boru paça ya da dar paçalar da sıkça kullanılır. Tüm bu detaylar modanın nabzına yön veren Moda Selvim’den geçer.

Ürünlerimizi incelemek için https://www.modaselvim.com/ev-giyimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.