Tesettür Giyim Modasının Öncüsü

Muhafazakar yaşamı benimsemiş kişiler için uygun olan tesettür giyim, normal kıyafetlere oranla bulunması zor parçalardır. Sizlere evinizin ya da iş yerinizin konforunda tesettür alışveriş yapabilme imkanı verselerdi ne hissederdiniz? İşte internet sitemiz sayesinde bunu yapmak oldukça kolay. Sitemize girin istediğiniz tarzda parçaları seçin ve ödemenizi yaptıktan sonra, sadece kargonuzun size teslim edilmesini bekleyin. İşte bu kadar basittir.

Tesettür Modasında Nasıl Fark Yaratılır?

Tesettür giyim modası günümüzde oldukça popüler olmuş durumdadır. Tarzını her yerde ön plana çıkartmak isteyen kapalı kadınlar için tesettür sitesi sayesinde hem günlük hemde geceye yönelik pek çok seçenek bulunmaktadır. Takılan farklı bir şal, gözlük ya da saat ile bir anda kombini renklendirmek ve farklılaştırmak oldukça kolay olacaktır.

Tesettür Giyimde Doğru Dış Giyim Tercihi Nasıl Olmalıdır?

Özellikle kış aylarında önemi daha da büyük olan dış giyim, tesettür giyim de yaz-kış önemini korumaktadır. İçimizde ne kıyafetin olduğu ilk başta gözükmediği için, bir başka kişinin bizim üzerimizde ilk dikkat ettiği giyim parçası dış giyimlerdir. Bu nedenle kombinlerin en iyi tamamlayıcısı da onlardır. ”Alt üst kombinimi yapıyorum ancak dış giyimde kombinlerde oldukça zorlanıyorum.” ”Hangi parça ile hangi dış giyim kombinlenmeli? Karar veremiyorum.” diyorsanız mutlaka sitemizde yer alan dış giyim çeşitlerinden; kap, kaban ferace, yelek ve ceketleri incelemelisiniz.

Tesettür Spor Giyim Nasıl Olur?

Hem tesettür hem de spor kombin yapmak eskiden oldukça zordu. Ancak şuan internet sitemiz sayesinde kolaylıkla bunu gerçekleştirebilirsiniz. Ben spor ve rahat kombinlerden vazgeçmem diyorsanız, spor giyim bölümümüz sizin için en uygun bölümdür. İster spor yaparken, isterseniz de dışarı çıkarken rahatlıkla bu kombinlerden faydalanabilirsiniz. Alt üst takım şeklinde gelen eşofman modellerimiz kişinin zevk ve tarzına göre; simli, payetli ya da sade olarak çeşitlenmektedir.

Yazın Tatile Gideceğim, Nasıl Mayo Bulabilirim?

Tesettür giyim tercih eden kişilerin en çok zorlandığı konulardan biri de kuşkusuz ki mayolardır. İnternet sitemizde 38 bedenden 46 bedene kadar tesettür mayo kombinlerine uygun fiyat ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kıyafetler hem tarzıma hem de bütçeme uygun olsun diyorsanız, mutlaka sitemizi ziyaret etmelisiniz.

Yeni Sezonda Hangi Tesettür Modelleri İlgi Görüyor?

Moda dünyasında yaşanan gelişmelere paralel olarak değişen tesettür giyim dünyası, zengin renk ve model alternatiflerini bir arada sunuyor. Tesettür alışveriş sitesi içerisinde günümüzün en moda tasarımlarını en avantajlı fiyatlar ile satın alabilme imkanına sahipsiniz.

Tesettür Kış Modasında Bu Yıl Hangi Tasarımlarla Karşılaşacağız?

Soğuk havalara uyum sağlayacak sayısız model alternatifi ile sizleri karşılayan tesettür kış modası, bu sezon çok daha iddialı tasarımlarıyla ilgi görüyor. Tesettür kış modası denildiğinde rengarenk triko kazaklar ilk akla gelen parçalardan biri oluyor. Kışın soğuğundan sizi korurken aynı zamanda da şık kombinler oluşturmanızı sağlayan tesettür kazak modelleri, en rahat tasarımları ile satışa sunuluyor.

Kışın olmazsa olmazlarından bir başkası da tesettür kaban modelleridir. Farklı tarzları ve modelleri ile tüm ihtiyaçlara yanıt veren tesettür kaban modelleri, günlük hayatta da özel günlerde de sizlere eşlik etmektedir.

Sezonun En Moda Trençkotları Hangileri Olacak?

Moda dünyasında uzun yıllardan beridir var olan tesettür trençkot tasarımları, en şık ve iddialı dış giyim parçaları arasında yer alıyor. Uzun ya da kısa boy alternatifleri ile kullanabileceğiniz tesettür trençkot modellerinde bu sezon bir çok renk seçeneğini bir arada bulmak mümkün.

Rüzgarlı havalarda sizi sıcak tutacak olan tesettür trençkot modelleri, kombin yaparken işinizi önemli ölçüde kolaylaştırmaktadır. Özellikle günlük hayatta son derece konforlu bir çözüm sunan tesettür trençkot modelleri, özel davetlerinizde de göz alıcı tasarımlarıyla karşınıza çıkıyor.

2020 Yılında Hangi Tesettür Kaban Modelleri Bizlerle Olacak?

Günlük hayat için geniş modellerde tasarlanan tesettür kaban modelleri, bir çok farklı şekilde kombine edilebilmektedir. Konforu en üst seviyede size yaşatan geniş tesettür kaban modelleri, şıklığınızı günün her saati devam ettirmenizi sağlıyor.

Kaşe kumaşlarla tasarlanan kürk ve ya deri detaylı tesettür kaban modelleri, klasik kombinler içerisinde oldukça ilgi çekici bir görünüm ortaya çıkarmaktadır. Zarif ve iddialı tasarım ile farkını ortaya koyan bu tesettür kaban modelleri ile her zaman şık bir görünüş yakalamış olmanın keyfini sürebilirsiniz.

Tesettür sitesi içerisinde kendi tarzınızı ortaya çıkartacak bir çok farklı kaban modellerini birlikte bulabilirsiniz.

Tesettür Alışverişi İçin Alternatif Yerler

tesettür alışverişBilindiği üzere bundan 10 – 15 yıl öncesine kadar tesettürlü bayanlar kendileri için kıyafet alacakları zaman sayılı mağaza içinde yer alan sayılı modellerden birini almak zorundaydı. Günümüzde ise bu olay tam tersine dönmüş durumda artık tesettürlü bayanların kendileri için yapacakları tesettür alışverişi yerlerin sayısı oldukça fazla… Peki tesettür alışverişi için alternatif yerler nereler olabilir? Aşağıda bu sorunun cevabını bulabilirsiniz:

 

 Vakti Olmayanlar İçin İnternet Siteleri

 

Özellikle çalışan bayanlar haftada bir ya da iki gün izinli olduklarında bu zamanlarını alışveriş yapmak yerine gezerek değerlendirmek istiyorlar ise onlar için internet üzerinde oldukça fazla sayıda tesettürlü bayanlara hitap etmek için kurulan site bulunmaktadır. Bu sitelerden birine girerek alışverişlerini yapabilecekleri gibi birden fazla sitede de alışverişlerini yapabilirler. Bu sayede hiç kendinizi yormadan oturduğunuz yerden fiyat karşılaştırması yaparak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Bir kaç gün içinde ürünleriniz elinizde olacaktır. Özellikle bedenini doğru bilen ve “Görmeden alsam da olur.” diyen bayanlar için teknolojinin bu nimeti mutlaka kullanılmalıdır.

 

 Görmeden Alamam Diyenler İçin Mağazalar

 

“Ben görmeden, ellemeden, denemeden almam.” diyen bayanlar ise biraz kendilerini yorarak ve tesettür kıyafetlerinin satıldığı çeşitli mağazaları dolaşacaklardır. Bu sayede satın almak istedikleri kıyafetleri hem yakından görüp dokundukları, kumaşına baktıkları için kafalarında soru işareti kalmaz. Hem de deneyerek aldıkları için “Acaba bana olacak mı?” ya da “Üzerimde nasıl duracak?” gibi soruların yanıtlarını aramak zorunda kalmazlar. Ancak bu şekilde alışveriş yapmak için ciddi anlamda zaman harcamanız gerekecektir. Bunun için daha az gezmek istiyorsanız; tesettür mağazalarının aynı sokak ya da caddede olanlarını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede birinden çıkıp diğerine girerek kısa süre içinde alışverişini tamamlayabilirsiniz.

 

 Alışveriş Merkezleri

 

Artık alışveriş merkezlerinde yer alan bazı mağazalar da tesettürlü bayanlara hitap eden kıyafetleri bulmak mümkündür. Özellikle tunik, pantolon ve ayakkabı gibi alışverişlerinizi buralardan yapabilirsiniz. Kışın soğuk havalarda, yazın bunaltıcı sıcaklarda tesettür alışverişiniz için alışveriş merkezlerini ziyaret etmek gayet akıllıca olacaktır. Hem de tek bir alışveriş merkezinde bulunan yan yana dizilmiş mağazaları ziyaret etmek de çok zor olmayacaktır.

 

Bu Sezon Tesettür Alışverişinde Olması Gereken Parçalar

Yeni sezona iyiden iyiye girilmiş, havalar da ısınmaya başlamışken; tesettür alışverişi yapmaya hazırlanan birçok bayan bu sezon en çok tercih edilecek kıyafetlerin neler olduğunu merak etmektedir. Bu konuda farklı sitelerden, magazin programlarından, modacılar ile yapılan röportajlardan derlediğimiz ve tesettürlü bayanlara yardımcı olacağını düşündüğümüz bir makale hazırladık. Siz de bu konu hakkında fikir sahibi olmak isterseniz uzun uzun araştırmalar yapmak yerine aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz makaleyi okuyabilirsiniz. İşte bu sezonun tesettür alışverişinde olması gereken parçalar şunlardır:

 

 1- Bluz

 

Bluz, önceki sezonların aksine bu sezon tesettür kıyafetleri içerisinde adeta parlayan bir yıldız olacaktır. Yeni ve farklı tarz kıyafetlerin çıkması ile önceki sezonlar da çok fazla tercih edilmeyen bluz bu sezonun en çok tercih edilen parçalarından birisi olacaktır. İster etek üzerine, isterseniz pantolon üzerine tercih edebileceğiniz; ikisi ile de uyum içinde kullanılabilen şık ve zarif parçalardan birisidir. Özellikle yazın ve ilkbahar da ince kumaş kullanılarak üretilen ve efil efil esen birbirinden farklı modellerdeki bluzler, yeni sezon da en gözde parçaların başında gelecektir.

 

 2- Tunik

 

Tunik, dört mevsime birden aynı anda hitap edebilen sayılı tesettür kıyafetlerindendir. Hem yazın sıcak havalarda hem de kışın soğuk havalarda bayanların sevilen kıyafetidir. Mevsimine uygun olarak kışın soğuk geçen havalarda kalın kumaş, triko ya da kadife kumaşlardan üretilen tunikler tercih edilir iken; yazın sıcak geçen havalarda ise sizi serin tutacak ince kumaş kullanılarak üretilen tunikler tercih edilmektedir. Kısaca bu yılın tüm mevsimlerinin kazananı yine tunik olacaktır. Siz de yeni sezon da vitrinleri süslemeye başlamış olan farklı stillerdeki tunik modellerinden bir kaç tanesini daha fazla geç olmadan gardolabınıza eklemeyi ihmal etmeyin.

 

 3- Elbise

 

Bu sezon adından söz ettirecek bir diğer kıyafette elbisedir. Özellikle rahatlığı ve şıklığı ile tesettürlü bayanların kalbinde taht kuran elbisenin, yeni sezon çıkan modellerini mutlaka görmelisiniz.

 

Yukarıda bu sezon en fazla tercih edilecek üç tane kıyafet yer almaktadır. Tesettür alışverişine çıkacağınız zaman siz de bu kıyafetleri listenize eklemeyi sakın unutmayın.

 

Moda Trendlerine Uygun Bir Elbise Seçin

Modaselvim sitesinde satışa sunulan son moda tesettür elbise modelleri ile günlük hayatta muhteşem bir hava yaratmak mümkündür. Kadınların çoğu elbise seçiminde modanın en yeni trendlerini göz önünde bulundurarak bu trendlere göre seçim yapmaktadır. Bu da onların günlük hayatta daha modern bir görünüm elde etmelerinde önemli bir rol oynamaktadır. Tesettür elbise seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken bir özellik de budur. Bu sebeple sitede satılmakta olan tesettür elbiseler modanın son trendleri göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir.

 

Pastel renklerin, çiçek desenlerinin, lazer kesimin ve daha birçok detayın ön plana çıktığı elbiseler arasından kadınlar en son moda akımlarına kolayca erişim sağlayarak kendileri için en uygun olan elbise modelini tercih edebilir. Günlük hayatta muhteşem bir görüntü yaratmak ve tüm bakışları üzerinde toplamak isteyen kadınlar modayı yakından takip ederek bunları gerçekleştirebilir. Bu durum da sitemizde satışa sunulan tesettür elbise modelleri ile mümkün olabilir. Çünkü Modaselvim sitesi her zaman moda ile doğru orantılı kıyafetleri müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Bu sayede kadınlar en son popüler olan parça ve detaylara siteden kolayca erişebilir.

 

 Kendi Tarzınızı Yansıtın

 

Tesettür elbise seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer kriter de kişinin kendi tarzına uygun bir elbise seçmesidir. Her kadının zevki birbirinden farklı olduğu için elbisenin renk tonu ve tasarımı da farklılık gösterecektir. Bu yüzden her kadının kendi tarzını yansıtabileceği elbise modelleri sitede satışa sunulmaktadır. Her kadın seçim esnasında hoşlandığı renkleri ve ilgisini çeken detayları ve desenleri göz önünde bulundurmalıdır. Kendi zevkine ait kriterleri barındıran tesettür elbise modelleri ile her kadın kendi özgün tarzını yansıtabilir.

 

Bu açıdan sitede sağlanan renk ve tasarım çeşitliliği de kadınların seçim aşamasında zorluk yaşamaması açısından büyük bir öneme sahiptir. Sitede yer alan yüzlerce elbise modeli arasından tüm bayanlar kendi tarzıyla uyum gösteren modeli çok kolay bir şekilde bularak muhteşem görüntüsü ile tüm görenleri büyüleyebilir. Zevklerini elbisesine bir şekilde yansıtabilen her kadın şıklık yarışında herkesi geride bırakarak ilk sıraya yerleşebilir.

 

Yeni Sezonun Öne Çıkan Tesettür Kıyafetleri

Yakın zamanda tesettür alışverişi yapmayı düşünen ve modayı yakın bir şekilde takip eden bayanlar yeni sezon tesettür kıyafetlerinde öne çıkanların hangileri olduğunu araştırarak bu alışverişe çıkmak isteyeceklerdir. Siz de modayı yakından takip eden ve bu konuda araştırma yapacak kadar vakit bulamayan bayanlardan biri iseniz; sizler için yeni sezonun öne çıkan kıyafetlerini araştırdık. Bu konuda fikir sahibi olmak için uzun uzadıya araştırma yapmak yerine makalemizi okumanız yeterli olacaktır. İşte yeni sezonun öne çıkan tesettür kıyafetleri şunlardır:

 

Dört Mevsim Vitrinleri Süsleyen Tunik

 

Tesettür dendiğinde artık ilk akla gelen ve adeta tesettür ile bütünleşmiş kıyafetlerden birisi olan tunik, yeni sezon tesettür modasının da öne çıkan kıyafetleri arasında yer almaktadır. Tuniğin hem şık hem de rahat olması; farklı kesimden bir çok kadının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Bunu gören moda ikonları her yıl tesettür kıyafetlerinde tuniğe yer vermeyi ihmal etmemektedir.

 

Her Sezonun Öne Çıkanı Elbise

 

Elbise, her sezon öne çıkmayı başaran, şık ve başarılı farklı modelleri ile dikkat çekmeyi bilen bir kıyafettir. Rahatlığı ve tesettüre en yakışan kıyafetlerden biri olması sebebi ile her sezon olduğu gibi bu sezonda en fazla öne çıkacak olan kıyafet elbise olacaktır.

 

Yeni Sezon da En Çok Öne Çıkan Kıyafet Bluz

 

Yeni sezon da en çok öne çıkan kıyafet hangisi olur? Sorusuna tek bir cevap vermek gerekir ise bu bluz olur. Yeni sezonda yepyeni modelleri ile elbiseyi, tuniği bile geride bırakarak ilk sıraya adını yazdırmayı başarabilir. Farklı tasarımları ile göz dolduran bluz, hem etek hem de pantolon giymeyi seven bayanların tercihidir. Çünkü farklı renk ve modelleri ile bluz, hem etek hem de pantolon ile uyum içinde kullanılabilen bir kıyafettir. Siz de etek ya da pantolonlarınızın üzerine giyecek şık bir kıyafet arıyorsanız; daha fazla düşünmeden bluz

 

Siz de yukarıdaki önerileri dikkate alarak yeni sezon tesettür alışveriş listenize tuniği, elbiseyi ve bluzu eklemeyi unutmayın. Bu üç kıyafet mutlaka gardolabınızda olmalı ve yeni sezonda sizin daha şık görünmenize yardımcı olmalıdır.

 

 

Özgürlüğü Tattıran Tesettür Eşofmalarda Yeni Sezon

Özellikle tüm hanımlar için özgürlük anlamına gelen birbirinden farklı eşofman çeşitleri yeni sezon kapsamında da oldukça keyifli bir şekilde satın alma imkanı sunmaktadır. Farklı modeller ve renkler altında harika bir uyum sağlamış olan ve aynı zamanda hem tek hem de ikili bir takım altında kombin yapma imkanı da veren değişik renklerde üretimleri gerçekleştirilmiş eşofman çeşitleri tüm hanımları bekliyor. Bu kaliteli tesettür giyim sitesi bünyesinde çok uygun fiyatlar altında satışları gerçekleştirilmektedir. Birbirinden değişik boy ve beden altında herkes arzu ettiği eşofman takımı büyük bir keyif içerisinde sipariş verebilir.

 

 Yeni sezonda piyasaya çıkarılmış birbirinden güzel eşofman takımları

 

Hem evde hem de dışarıda işten sonra ya da evde büyük bir uğraşın ardından büyük bir rahatlık sağlayan birbirinden farklı eşofman çeşitleri kapsamında özellikle çift renkli eşofmanlar bu sene oldukça ilgi çekmektedir. Aynı zamanda yine en az bu çift renkli eşofmanlar kadar kadife tarzı üretimleri gerçekleştirilmiş eşofmanlar da oldukça beğeni toplamaktadır. Parlak görünümleri altında daha birçok değişik eşofman modelleri bu tesettür giyim sitesi bünyesinde büyük markalar dahilinde güven içerisinde satışları gerçekleştirilmektedir. Farklı renkler altında elde etme imkanı veren bu kadife tarzı eşofmanlar aynı zamanda fermuarlı olduğundan dolayı üst kısmı açılarak içeri giyilecek olan güzel bir Sweet shirt ile birlikte çok daha şık bir konum yaratma imkanı da elde edilebilir.

 

 Hanımlar için önemli olan birbirinden güzel yeni sezon eşofman takımları

 

Günlük olarak dışarı çıkıp markete giderken ya da spor yapmak için veyahut da yine evde rahatça oturmak ile birlikte işleri gerçekleştirmek adına da yine birbirinden özel eşofman takımları Modaselvim bünyesinde bu kaliteli tesettür giyim sitesi kapsamında sunulmaktadır. Aynı zamanda şık kemer tasarımı kapsamında kuşgözü eşofman takımları da yine site bünyesinde kaliteli bir malzeme altında üretimleri gerçekleştirilmiş olarak satışları yapılmaktadır. Farklı renkler altında ve arzu edilen her yerde giyme şansı sunan yeni sezon eşofman takımları, tüm değişik yaş kriteri kapsamında ve değişik karakter yapmadığını sahip hanımlar için beğeni ve zevklere göre satın alma imkanı vermektedir.