Bu Sezon Tesettür Alışverişinde Olması Gereken Parçalar

Yeni sezona iyiden iyiye girilmiş, havalar da ısınmaya başlamışken; tesettür alışverişi yapmaya hazırlanan birçok bayan bu sezon en çok tercih edilecek kıyafetlerin neler olduğunu merak etmektedir. Bu konuda farklı sitelerden, magazin programlarından, modacılar ile yapılan röportajlardan derlediğimiz ve tesettürlü bayanlara yardımcı olacağını düşündüğümüz bir makale hazırladık. Siz de bu konu hakkında fikir sahibi olmak isterseniz uzun uzun araştırmalar yapmak yerine aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz makaleyi okuyabilirsiniz. İşte bu sezonun tesettür alışverişinde olması gereken parçalar şunlardır:

 

 1- Bluz

 

Bluz, önceki sezonların aksine bu sezon tesettür kıyafetleri içerisinde adeta parlayan bir yıldız olacaktır. Yeni ve farklı tarz kıyafetlerin çıkması ile önceki sezonlar da çok fazla tercih edilmeyen bluz bu sezonun en çok tercih edilen parçalarından birisi olacaktır. İster etek üzerine, isterseniz pantolon üzerine tercih edebileceğiniz; ikisi ile de uyum içinde kullanılabilen şık ve zarif parçalardan birisidir. Özellikle yazın ve ilkbahar da ince kumaş kullanılarak üretilen ve efil efil esen birbirinden farklı modellerdeki bluzler, yeni sezon da en gözde parçaların başında gelecektir.

 

 2- Tunik

 

Tunik, dört mevsime birden aynı anda hitap edebilen sayılı tesettür kıyafetlerindendir. Hem yazın sıcak havalarda hem de kışın soğuk havalarda bayanların sevilen kıyafetidir. Mevsimine uygun olarak kışın soğuk geçen havalarda kalın kumaş, triko ya da kadife kumaşlardan üretilen tunikler tercih edilir iken; yazın sıcak geçen havalarda ise sizi serin tutacak ince kumaş kullanılarak üretilen tunikler tercih edilmektedir. Kısaca bu yılın tüm mevsimlerinin kazananı yine tunik olacaktır. Siz de yeni sezon da vitrinleri süslemeye başlamış olan farklı stillerdeki tunik modellerinden bir kaç tanesini daha fazla geç olmadan gardolabınıza eklemeyi ihmal etmeyin.

 

 3- Elbise

 

Bu sezon adından söz ettirecek bir diğer kıyafette elbisedir. Özellikle rahatlığı ve şıklığı ile tesettürlü bayanların kalbinde taht kuran elbisenin, yeni sezon çıkan modellerini mutlaka görmelisiniz.

 

Yukarıda bu sezon en fazla tercih edilecek üç tane kıyafet yer almaktadır. Tesettür alışverişine çıkacağınız zaman siz de bu kıyafetleri listenize eklemeyi sakın unutmayın.

 

Bir cevap yazın