Tesettür Alışverişi İçin Alternatif Yerler

tesettür alışverişBilindiği üzere bundan 10 – 15 yıl öncesine kadar tesettürlü bayanlar kendileri için kıyafet alacakları zaman sayılı mağaza içinde yer alan sayılı modellerden birini almak zorundaydı. Günümüzde ise bu olay tam tersine dönmüş durumda artık tesettürlü bayanların kendileri için yapacakları tesettür alışverişi yerlerin sayısı oldukça fazla… Peki tesettür alışverişi için alternatif yerler nereler olabilir? Aşağıda bu sorunun cevabını bulabilirsiniz:

 

 Vakti Olmayanlar İçin İnternet Siteleri

 

Özellikle çalışan bayanlar haftada bir ya da iki gün izinli olduklarında bu zamanlarını alışveriş yapmak yerine gezerek değerlendirmek istiyorlar ise onlar için internet üzerinde oldukça fazla sayıda tesettürlü bayanlara hitap etmek için kurulan site bulunmaktadır. Bu sitelerden birine girerek alışverişlerini yapabilecekleri gibi birden fazla sitede de alışverişlerini yapabilirler. Bu sayede hiç kendinizi yormadan oturduğunuz yerden fiyat karşılaştırması yaparak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Bir kaç gün içinde ürünleriniz elinizde olacaktır. Özellikle bedenini doğru bilen ve “Görmeden alsam da olur.” diyen bayanlar için teknolojinin bu nimeti mutlaka kullanılmalıdır.

 

 Görmeden Alamam Diyenler İçin Mağazalar

 

“Ben görmeden, ellemeden, denemeden almam.” diyen bayanlar ise biraz kendilerini yorarak ve tesettür kıyafetlerinin satıldığı çeşitli mağazaları dolaşacaklardır. Bu sayede satın almak istedikleri kıyafetleri hem yakından görüp dokundukları, kumaşına baktıkları için kafalarında soru işareti kalmaz. Hem de deneyerek aldıkları için “Acaba bana olacak mı?” ya da “Üzerimde nasıl duracak?” gibi soruların yanıtlarını aramak zorunda kalmazlar. Ancak bu şekilde alışveriş yapmak için ciddi anlamda zaman harcamanız gerekecektir. Bunun için daha az gezmek istiyorsanız; tesettür mağazalarının aynı sokak ya da caddede olanlarını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede birinden çıkıp diğerine girerek kısa süre içinde alışverişini tamamlayabilirsiniz.

 

 Alışveriş Merkezleri

 

Artık alışveriş merkezlerinde yer alan bazı mağazalar da tesettürlü bayanlara hitap eden kıyafetleri bulmak mümkündür. Özellikle tunik, pantolon ve ayakkabı gibi alışverişlerinizi buralardan yapabilirsiniz. Kışın soğuk havalarda, yazın bunaltıcı sıcaklarda tesettür alışverişiniz için alışveriş merkezlerini ziyaret etmek gayet akıllıca olacaktır. Hem de tek bir alışveriş merkezinde bulunan yan yana dizilmiş mağazaları ziyaret etmek de çok zor olmayacaktır.

 

Bir cevap yazın