Tesettür Abiyeler

Bu kategorideki abiye çeşitleri en fazla olan abiye çeşitleri arasındadır. Genellikle tercih edilen tesettür abiye bazen tek parça ürünlerden bazen ise iki parça ürünlerden oluşabilmektedir. Genellikle yanına yapılan kombin çanta ya da eşarpla oldukça uyumlu bir şekilde yapılmaktadır. Bunların dışında tunik modelleri ya da pantolon şeklindeki kombinler de bir alternatif olarak kullanılabilmektedir. Bu şekilde hem renk uyumu Aynı zamanda da desen uyumu sağlanmış olmaktadır.

İki parçalı kombinlerde pantolon ve tunik modeline aynı tonlarda kombin yapmak fazlasıyla önemlidir. Yapılan bu kombinlerde model uyumu göz önünde bulundurmalıdır. Giyilen ürün yani tesettür abiye tek parça tercih ediliyorsa muhakkak eşarp ile aynı renk olmasına önem gösterilmektedir. Tesettür abiyeleri bazı noktalara dikkat edilmesi gereken hususlardan oluşmaktadır. Bu abiye türlerinde genellikle vücut hatlarını belli etmeyen abiyeler tercih edilmektedir.

Tesettür Abiye de Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Bu model abiyeler giyen kadınların en çok dikkat ettikleri şey bu abiyelerin transparan bir görüntü sergilememesidir. Bu yüzden kumaşın kalınlığı burada fazlasıyla önemli noktalar arasında bulunmaktadır. Belli etmeyen ve saydam olmayan kıyafetler seçilmektedir. Vücudu belli etmeyen ama fazlasıyla şık kıyafetler de mevcuttur. Bu konuda kişilere sayısız seçenekler sunulmaktadır.

Güzel günlere giderken kadınlar tercih ettikleri abiyeler konusunda sorunlar yaşasa da tesettür giyim abiyeler de çok fazla seçenek olduğu için kadınlar sıkıntı yaşamadan vücutlarını uygun abiyeleri bulmaktadır. Böylece hem göze hoş gelen hem de oldukça şık görünen kıyafetler alınmaktadır.

Kadınlar Tesettür Abiye Alırken Hangi Modelleri Tercih Etmelidir?

Burada özellikle tercih edilen modeller son yıllarda takım şeklinde olanlarıdır. Genellikle ceket pantolon ya da tunik pantolon gibi takımlar daha fazla kullanılmaktadır. Bunların yanında elbette ki uzun abiyelerde tercih edilmektedir. Uzun abiyeler ile takım abiyeleri kombi ederken farklı aksesuarlar kullanılmaktadır.

Uzun abiye kombinlerinde genellikle çanta ya da eşarp kullanarak uygun tonlardaki renkler seçilmektedir.

Takım abiyelerde ya da tunik abiyelerde ise genellikle iki parçanın uyumu sağlanmaktadır. Bu kıyafetlere de tabii ki kombin yapılırken aksesuar uyumu da aynı oranda olmaktadır. Takım abiyelerde genellikle ayakkabılar daha çok dikkat çekmektedir.

Doğru Tesettür Giyim Seçimi Nasil Olmalıdır?

Tesettür giyimi İslam coğrafyasında kullanılan bir giyim türüdür. Türkiye’de de tesettürlü bayan sayısı oldukça fazladır. Osmanlı Devletinden günümüze gelen bu giyim kültürü oldukça göze hoş gelen bir tarzdır.

 

 Günlük Hayatta Tesettür

 

Tesettür kullanımı son yıllarda oldukça popüler bir giyim tarzı haline gelmiştir. Bu popülarite ile de giyim sektöründe de gözle görülür bir gelişme meydana gelmiştir. Kullanım açısından da gayet kolay olan ve bayanlar için rahat hareket etme olanağı sağlayan tesettür giyimi her yaştan bayana da hitap etmektedir.

 

 Abiye Tesettür Seçimi

 

Günlük hayatta olduğu kadar düğün, tören gibi özel günler için de tesettür giyimi oldukça fazlalaşmıştır. Bayanların her zaman ve her şartta şık olma isteği tesettür abiye giyim tarzına da çok güzel bir şekilde yansıtılmış durumdadır. Tesettür abiye seçimi hem bayanların vücuduna hem de karakterine uygun seçilmelidir. Eğer biraz gösteriş isteyenlerdenseniz kabartmalı ve işlemeli abiye tesettür abiye seçenekleri size istediğiniz abiyeyi bulma konusunda yardımcı olacaktır. Ancak sadelikten yanaysanız kabartma ve işlemeli hatta taşlı seçimlerden uzak durmalısınız. Ayrıca tesettür abiye seçerken bayanların vücut hatlarını da iyi bir şekilde bilmeleri gerekir. Güzel ve doğru yapılacak bir tesettür abiye seçimi kilolu bayanları daha zayıf, kısa boylu bayanları da daha boyu uzun gösterecektir. Moda Selvim tesettür giyim konusunda oldukça fazla çeşidiyle bayanların aradığı her çeşit abiye ya da günlük hayatta kullanmak için model bulundurmaktadır.

 

Fiyatlarıyla da oldukça uygun ve her kesime hitap eden Moda Selvim, internet alışverişi ile herkese ulaşmayı başarmıştır. Moda Selvim tesettür abiye giyimi dışında ferace, tunik gibi giyim ürünlerinde de bayanlara geniş seçenekler sunmaktadır. Ayrıca kararsız kalan bayanlar için de Moda Selvim tarafından uyarlanan hazır kombinler mevcuttur. Yani güzel bir elbiseyle kombin edilecek diğer kıyafet hazır olarak karşınıza çıkmaktadır. Tesettürlü kıyafet sektöründe oldukça fazla çeşit sunan Moda Selvim tesettür giyimini klasik olmaktan çıkarmış ve her zevke, her isteğe göre tasarımlar yaparak çeşitlilik konusunda oldukça ileridedir. Bu da Moda Selvim markasını sektöründe ön sıralara taşımaktadır.

 

 

Hanımların Yeni Sezonda Beğendikleri Abiye Modelleri

 

Tüm kadınlar için olmazsa olmazlar arasında yerini her daim almış olan birbirinden farklı modeller kapsamındaki tesettür abiye seçenekleri bu sene de oldukça zengin bir çeşit kapsamında piyasada bulunmaktadır. Özellikle tüm hanımlar adına abiye çeşitlerinin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan tüm üretici firmalar ile birlikte moda uzmanları yeni sezon kapsamında renkleri ile birlikte harika bir görsel sağlamış abiye seçeneklerini tüm hanımların huzuruna sunmuş durumdadır. Özellikle düğün ya da nişan ile birlikte sünnet ve benzeri bunun gibi organizasyonların yanı sıra farklı özel davetler adına en çok tercih edilen giysiler arasında başı çeken tesettür abiyeler için bu sene daha keyifli bir alışveriş imkanı verilmiş görünüyor. Özellikle bu yıl kolye detayı ile birlikte kol kısımlarındaki işlemeli desenleri kapsamında harika bir görsel sağlayan kadife tarzı abiye seçenekleri büyük bir ilgi görmektedir. Daha parlak ve dikkat çekici bir görsel sunan bu kadife abiyeler yeni sezonu itibariyle hanımların büyük bir ilgisini çekti.

 

Farklı seçenekler altında yeni sezon en güzel abiye modelleri

 

Özellikle hanımların bu yıl en çok beğendiği tesettür abiye modelleri arasında başta hiç şüphesiz kadife tarzı abiyeler bulunurken diğer yandan omuz kısımları detaylandırılmış olarak sunulan abiyeler de oldukça ilgi çekmektedir. Vücudu tam olarak saran ve şık bir izlenim sunarken özellikle genç hanımlar adına harika bir izlenim veren omuz detaylı abiyeler birbirinden değişik renkler altında satın alınabilir. Aynı zamanda kolyeli kalem abiye çeşitleri de yeni sezon içerisinde en çok dikkat çeken ve en fazla beğeni toplayan modeller arasında yerini almış durumdadır. Tüm hanımlar kendi kişisel zevklerini bağlı kalarak bu kaliteli site bünyesinden arzu ettikleri tüm farklı seçenekleri oldukça uygun fiyatlar kapsamında da alabilir ve dolaplarını süsleyebilir.

 

En harika renkleri altında birbirinden özel abiye örnekleri

 

Bu sene geçen yıla oranla renk konusunda daha fazla seçenek sunulmuş ve daha güzel bir uyum yakalanmış durumdadır. Bunlar içerisinde daha mat ve dikkat çekici renkler olarak mor ile birlikte bordo ve zümrüt renginin yanı sıra her daim olduğu gibi siyah renkte yine beğeni toplamaktadır. Farklı modelleri altında mükemmel bir görsel sunan tesettür abiye seçenekleri kapsamında saks mavisi rengi de ayrıca güzel bir izlenim yaratmaktadır. En özel modelleri bütün farklı beden ve boylara göre seçerek keyifli bir şekilde en uygun fiyatları satın alabileceğiniz Modaselvim bünyesinde bütün abiye modeller sizleri bekliyor.

 

Tesettür Abiye Seçenekleri

 

Y.G.S - Önü Broşlu Kuyruklu Balık Abiye YGS5045 Bebe Mavi (1)            Tesettür abiye seçenekleri karar vermek ve bulmak son derece meşakkatli bir iş olmaktadır. Ürün azlığı, tesettür abiye satılan mağazaların yetersiz olması gibi sebeplerden dolayı tesettür abiye seçimi oldukça zorlaşmaktadır. Ayrıca tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gereken birçok püf nokta bulunmaktadır. Bu noktalara dikkat edildiği takdirde, yaptığınız tercihler oldukça başarılı ve doğru olacaktır.

 

Tesettür abiye seçiminde dikkat edilmesi gerekenler

 

Tesettür abiye seçiminde ekstra dikkatli olunmalıdır. Tesettür abiyeler yapı gereği tüm vücudu kaplar. Bu yüzden mutlaka içerisin de rahat edilebilecek ve bizi rahat hissettirecek modeller tercih etmeliyiz. Aksi halde kendinizi abiye içinde hiçte hoş his edemeye bilirsiniz.

 

Dikkat etmeniz gereken genel noktalar ise şu şekilde sıralanabilir;

 

– Öncelik ile tercih edeceğiniz abiyenin giymeden önce kumaş kalitesine ve dikişlerine bakmanız gerekmekte. Zira üzerinde dikiş hataları bulunan ve kumaşı kalitesi bir abiye elbise, hayalleriniz de ki etkiyi veremeyecek ve üzerinizde istediğiniz gibi durmayacaktır. Abiye elbisenin modeli ne kadar güzel olursa olsun, kalitesiz bir kumaşın modeli göstermesi beklenemez.

– Seçeceğiniz abiye elbisenin gideceğiniz ortama adapte olması gerekmektedir. Şık ve sade bir ortamda yapılacak bir davete giderken, çok şatafatlı ve ağır modeller tercih etmeniz doğru olmayacaktır. Yani tercih edeceğiniz abiye elbiseyi ortamı göz önünde bulundurarak seçmeniz gerekmektedir.

– Renk ve model tercihi yaparken de sezon trendlerini mutlaka göz önünde bulundurun. Böylece gittiğiniz ortamlarda demode bir görüntüye düşmezsiniz.

 

Tesettür abiye trendleri

 

Bu sezonun moda renkleri olan bebe mavisi, pudra pembesi, mürdüm, mor, hardal rengi, kahve tonları, yeşil tonları gibi renkler, tesettür abiye modasına da uyarlanmış olmakta. Tesettür abiye seçenekleri arasında bu renkler arasından tercih yapabilirsiniz. Böylece sezona ve modaya ayak uydurmuş olabilirsiniz. Bu sezon tesettür abiyeler de sık sık, şifon kumaşlar kullanılmaktadır. Etekleri uçuşan ve dökümlü bir görüntü oluşturan kumaşlardan oluşan abiyeler de tercih edebileceğiniz modeller arasında yer almaktadır. Ayrıca metal detayları da abiye elbiseler de son derece şık görüntüler oluşturmaktadır. Örneğin elbisenizin belinde bir kemer kullanacak iseniz, bu detayı metal parçalar ile elde ederek son derece şık bir dokunuş yakalayabilirsiniz.