Tesettür Giyim

Tesettür, İslam dinine göre kadının giyinme şeklidir. İnançlarına uygun olarak yaşamak isteyen kişiler tesettür kurallarına göre giyinir. Tesettürün kuralları aynı olmakla birlikte yıllar içinde kıyafetler değişiklik göstermiştir. Günümüzde kullanılan tesettür giyim ürünleri arasında feraceler, elbiseler, etekler, tunikler sayılabilir. 

Teknoloji geliştikçe alışveriş alışkanlıklarımız da değişmektedir. Önceleri mağazadan alışveriş yapılırken şimdi çoğunlukla internet üzerinden alışveriş yapılıyor. Evden çıkmadan bir şeyler satın almak herkese cazip gelse de ürün istenildiği gibi gelmediği zaman geri iade işlemleri oldukça uzun sürüyor. 

Kadın tesettür giyim ürünlerini hemen hemen her alışveriş merkezinde bulmak mümkündür. Bunun haricinde sadece kadınlar için tesettür kıyafetleri satan birçok mağaza vardır. Bu mağazaların hepsinin de internet üzerinde siteleri bulunur. Şu sıralar çok popüler olan tesettür giyim siteleri yaptıkları indirimlerle adlarından sık sık söz ettiriyor. 

İnternet Üzerinden Alışveriş

İnternet üzerinden alışveriş yapmanın birçok faydası mevcuttur. Bu faydalar şu şekilde sıralanabilir:

Fiziksel olarak bir mağazası bulunmayan, sadece internet üzerinden satış yapan firmaların masrafları diğer firmalara göre daha azdır. Dolayısıyla bu markalardan uygun fiyata ürünler satın alınabilir. 

Artık evden hiç çıkmadan hatta oturulan yerden kalkmadan alışveriş yapmak mümkün.

Yorulmadan, mağaza mağaza gezip uygun ürün aramadan alışveriş yapılabiliyor. 

Satın alınan ürün kargo şirketleri aracılığıyla kapınıza kadar getiriliyor. 

İnternet alışverişlerinin avantajları yanında bazı dezavantajları da vardır:

Ürünü görmeden satın aldığımız için beğenmediğimiz birçok noktası çıkabilir. Bedeni olmayabilir veya kumaş kalitesi hoşumuza gitmeyebilir. 

Ürün iade edilmek istendiğinde bu işlemler uzun sürmektedir. İade markaya ulaşır, onlar tarafından kontrol edildikten sonra para tarafınıza iade edilir.

Son zamanlarda artan online alışverişlerin yanında internet üzerinden dolandırıcılık da artmıştır. Ücret ödendikten sonra ürün elinize ulaşmayabilir. Bu tuzağa düşmemek için güvenilir firmalardan alışveriş yapmak gerekiyor. 

Kadın Tesettür Giyim

Online alışverişin artmasıyla tesettür giyim siteleri de hızla artış göstermiştir. Herkesin bütçesine uygun tesettür giyim bulabilmesi mümkün hale gelmiştir. Kadın tesettür giyimin önde gelen firmalarından modaselvim.com sitesi kaliteli ürünleri uygun fiyata halka ulaştırmaya devam ediyor. Bol ürün çeşidi ve geniş beden aralığı ile müşterilerinin memnuniyetini kazanıyor. 

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.modaselvim.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Giyim Siteleri Üzerinden Alışveriş Yapma

Son dönemde çıkan tüm yeni ürünler tesettür sitelerinde yer almaktadır. Tarzı ile dikkatleri üzerine çeken parçalar ayrı kategoriler üzerinde hazırlanarak satışa sunulmaktadır. Tesettür giyim siteleri pek çok alanda hizmet vermektedir. Üst giyim, alt giyim, spor giyim ve dış giyim kategorileri ile kapsamlı ürün seçenekleri oluşturmaktadır. Kaliteli ürün satın almak isteyen kişiler tesettür giyim siteleri üzerinden alışverişe başlamaktadır. Her tarza yönelik hazırlanan bu ürünler kaliteli kombinler oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Kategoriler yeniliklere uygun ürünler hazırlamaktadır.

Kaliteli Tunik ve Gömlek Modelleri ve Yeni Sezon Ürünleri

Kaliteli tunik ve gömlek modelleri ile yeni sezona uygun kombinler oluşturulmaktadır. Kaliteli tunik modelleri sayesinde hazırlanan kombinler de eşsiz bir görüntüye sahiptir. Ürün seçeneklerinin tamamı için farklı kategoriler tasarlanmaktadır. Site yalnızca güncel ürünleri kişiler ile paylaşarak satışa çıkarmaktadır. Son zamanlarda tesettür kombin yapacak olan kişiler tunik ya da gömlek modellerine yönelmektedir. Ürün listeleri için çeşitli model önerileri bulunmaktadır. Bunun yanında gömlek seçenekleri arasında yer alan kot gömlekler de bu sezonun vazgeçilmez ürünlerinden biridir.

Jean Pantolon Modasının Yaygın Olduğu Tesettür Giyim Siteleri

Jean pantolon modasının yaygın olduğu tesettür giyim siteleri üzerinde yeni ürün seçimleri yapılmaktadır. Kullanıcılar diledikleri zaman site üzerinden kombinlere erişim sağlamaktadır. Yeni sezona yakışacak tarzda hazırlanan bu ürünler sayesinde kaliteli seçimler yapılmaktadır. Bu sezon tesettür giyimde jean modası yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bol paça pantolonlar ile beraber jean kumaş modern bir tarz oluşturmaktadır. Yüksek bel detayı sayesinde kullanımı rahat olan parçalardan biridir. Jean pantolon modelleri sezona yakışacak şekilde kombin önerisi sunmaktadır.

Farklı Tarzlarda Hazırlanan Kombinler İle Tesettür Giyim Siteleri Giriş

Farklı tarzlara yönelik hazırlanan kombinlerin tamamı tesettür giyim siteleri içerisinde yer almaktadır. Bu sitelere giriş yapan kişiler anında ürünleri incelemeye başlamaktadır. Kalitesi ve kumaş dokusu ile pek çok kişi bu ürünlere yönelmektedir. Son zamanlarda herkesin gözde parçalarından biri jean gömlek ya da jean pantolon seçenekleridir. Bu ürünler beraber kombin oluşturarak bohem ve modern tarzı harmanlamaktadır. Farklı aksesuarlar ile desteklenerek kombin formu tamamlanmaktadır.

Tesettür Giyim Nedir?

Tesettür giyim, günümüzde geniş bir kitleye hitap etmektedir. Vücutta ki en ince noktalara kadar her şeyi gizleyen rahat bir giyim tarzıdır. Artık günümüzde, farklı ve yeni anlam kazanan tesettür giyim oldukça fazla tercih edilen sektörler arasındadır. Seçtikleri ürünler doğrultusunda üretilen bu giyim tarzı oldukça model ve kentsel bir olguya karışmış olmaktadır. İnançları doğrultusunda hem de hayatları doğrultusunda aynı düzen içerisinde devam edebilmeleri için rahat ve şık giyimler kapalı bayanlar için tesettür giyim tarzı olarak ele alınmıştır.

Tesettür Giyimde Nelere Dikkat Edilmesi Gerekmektedir?

Bu giyimin tercih skalası çok fazladır. Büyük beden oldukça geniş kalıplar, uzun rahat ve bol kesimler tercih edilmektedir. Bu konuda en önemli tercih rengin seçimidir. Günümüzde farklı birçok rengi tercih eden kadınlar renkli birlikte desen seçimine de özen göstermektedir. Bu iki seçenek bir bütün olarak kullanılmaktadır. Genelde düz kumaşlar ve sade yapıldı desenler tercih edilmektedir. Eğer kişiler tesettür giyim yapısı kullanırken düz bir elbise seçiyorsa üzerine da hareketli bir başörtü takmaktadır. Son zamanlarda en çok kumaş seçimi ön plana çıkmaktadır. İç gösterme ya şık ve asil kumaşlar tercih edilmektedir.

Tesettür Giyimde Neden Dökümlü Stiller Tercih Edilmektedir?

Dökümlü kıyafetlerin en büyük nedeni kişinin vücudunun yapısının ortaya çıkmasıdır. Bu yüzden tesettür giyimi tercih eden kadınlar genellikle biraz daha bol vücuda yapışmayan şeyler giymektedir. Aynı zamanda iri yapılı kadınlarda bu şekilde rahatlıkla kapatabilmektedir. Kendi kalıbına uygun bedenler tercih ederek tesettür giyim iş bir hale getirmektedir. Giyim tarzınla doğru kombin yapmak da en az rengi kadar önem taşımaktadır. Birbirine uyumlu yelekler tunikler pantolonlar ve buna benzer birçok şey dikkat çekmektedir. Kumaşın seçimi parlak olmayan mat olan kumaşlar tercih edilmektedir.

Tesettür Giyim Yaz ve Kış Mevsimi Kumaş Farkı Var mıdır?

Giyim tarzında da mevsimlik geçişlerden dolayı farklı kumaş türleri kullanılmaktadır. Kışın daha sert kalın üşütmeyen kumaşlar tercih edilirken, yazın daha yumuşak daha serin tutan kumaşlar tercih edilmektedir. Özellikle renk tonları bile yaz ve kış arasında farklılık göstermektedir. Her mevsim tesettür giyim için uygun birbirinden farklı modeller üretilip satılmaktadır.

Tesettür Giyim Modasında Öncü Modeller Nelerdir?

tesettür giyim sitesiTesettür giyim modasını yakından takip eden kişiler 2018 – 2019 tesettür giyim modasında geçtiğimiz yıla oranla gözlemlenen bazı, keskin farklılıklar olduğunu göreceklerdir. Bunlardan bazıları kombinlerdeki uyumlu renkler, kombin edilmiş parçalarda zıt renklerin yok denecek kadar az olması, eşarp ile başlayarak, giyilen ayakkabı modeli ve rengine kadar her detayın bir ahenk içinde oluşu olarak özetlenebilir.

 

 Tesettür Kombinleri

 

Siyah- beyaz gibi zıt renklerin kombin edildiği, daha keskin, göze görünür renklerin yok denecek kadar az olduğunu ve bunun yerine, pastel, göze batmayan, uyumlu, yumuşak renklerin tercih edildiğini söylemek son derece doğru olur.

 

           Tesettür giyim sitelerinde de bol bol rastlanacak, nakış işlemeli, desenleri daha çok elde işlenen özel parçaların yoğunlukta olduğu feraceler, düz kesim pantolonlar, cep detayları işlenmiş, kenarlarında çizgi şeklinde incilerin eklendiği kot pantolonlar, İspanyol paça yumuşak doku ve renkte pantolonlar (daha çok pastel mor, uçuk pembe, gökyüzü mavisi gibi tonlar), kürklü tunikler, trikolar, el örgüsü görünümündeki kazaklar, ayak bileğine kadar inen, tarz sahibi, kürklü yelek modelleri katalogların en gözde parçaları arasında yer alıyor. Bu tip, modayı yakından takip eden ve gerisinde kalmayan tesettür giyim siteleri, tesettürlü kadınların ilgi odağı oluyor.

 

 2019 Modasına Ayak Uydurmak İçin Nelere Dikkat Etmeli?

 

Görünen o ki, 2019 yılı az önce tarif edilen yumuşak renklerin yılı. Feracelerde daha çok hardal, kahve rengi, uçuk mavi renkleri, kürklü modeller göze çarpacak. Pantolonlarda ise kış ayları diye siyah renklere bürünülmek yerine, kırmızı, mor, mavi, yeşil, turkuaz renkleri ön plana çıkacak.

 

Tunik ve pantolon ikilisi her zaman olduğu gibi vazgeçilmez parçalar arasında yer alacakken bu ikiliye bir de uzun yelekler, kot ile detaylandırılmış aksesuarlar, gömlek biçiminde modellendirilmiş tunikler eşlik edecek.

 

Kombinlere ne kadar dikkat ediliyorsa, aksesuarlar da aslında bir o kadar önemli. Ayakkabı – çanta rengi uyumu eskisi kadar ön planda olmasa da, klasik kombinlerde bu uyuma dikkat edilmesi gerekiyor, aynı renklerde tercih edilen ayakkabı – çanta ikilisi kombinlere oldukça şık bir görüntü veriyor.