Tesettür Giyimde Tulumun Yeri

Tulumlar ortaya çıktıkları zamandan bu yana kadınlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor ve seviliyor. Bunun başlıca nedeni elbette rahat olması. Ancak moda sektörü tulumları bambaşka bir kalıba sokmayı başardı. Artık giyim konusunda hassas ve trend çizgileri takip etmek isteyen kadınlar, bu tulumlardan sıkça tercih ediyor. Hatta tesettür giyimin de vazgeçilmez bir parçası olmak üzere. Çünkü tesettür tulum kombinleri her özel güne göre hazırlanabiliyor. Spor ya da klasik tarz benimseyenlere özel kalıplar çıkarılabiliyor. Daha önceleri tulum dendiğinde akla gelen kot kombinlerin yerini şimdi çok daha özel ve renkli kumaşlar aldı. Tesettür modasını yakından takip eden Moda Selvim de sayfasında sıkça bu tulumlara yer veriyor.

 

 Abiye Tulumlara İlgi Büyük

 

Tesettür giyimde istenilen abiyeyi bulmak her zaman kolay olmayabiliyor. Ancak Moda Selvim pek çok kategoride çeşitlilik sağlıyor. Bunlardan bir tanesi de abiye tulumlar. Üstelik yılın en moda renkleri taba, laci, mürdüm gibi renklerde hazırlanan bu tulumlar klasik çizgiler ile özel günlerde de kullanılabiliyor. Tesettür tulum kategorisinde çeşitlendirilen bu ürünlerde kemer ayrıntıları da dikkat çekiyor.

 

 Trend Balon Kol Modelleri

 

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru patlama yaşayan balon kollar tesettür tulum modellerinde de kullanılıyor. Moda Selvim sitesinde yer alan tesettür tulumların çoğu bu trend kol ayrıntısını kullanıyor. Özellikle gülkurusu ve siyah renk tulumlara olan ilgi yoğun. Kadınların nişan, düğün, doğum günü partisi gibi özel zamanlarda rahatlıkla kullanabilecekleri bu kıyafetler, akşam yemekleri için de tercih edilebiliyor.

 

 Klasik Payet Ayrıntıları

 

Sitede yer alan tulumların en klasik modelleri arasında payet ayrıntılı olanları bulunuyor. Önemli günlerde tesettür tulum giymeyi tercih edenler bu payetli tulumlara yoğunlaşıyor. Yaka ve kol ayrıntılarındaki altın rengi payetler tulumun çok daha modern bir görünüme bürünmesini sağlıyor. Ayrıca kemer severler de unutulmamış. Çünkü aynı renk payetler ile süslenmiş ince kemer ayrıntısı tulum sahibinin çok daha uzun ve zarif görünmesini sağlıyor. Ancak daha lirik çizgiler taşımak isteyenlere özel varaklı tulumlar da mevcut. İnce ince işlenen bu tulumlarda daha çok kadife kumaş ayrıntıları dikkat çekiyor.

 

Modaselvim’de Tesettür Tulum Modelleri

 

Tesettür giyimde ayrı bir yeri olan tesettür tulum kapalı kadınların en çok ilgi gösterdiği giyim parçalarıdır. Değişik modellerde tasarlanan tulumlar, her tarza uygun alternatifleri ile hanımların beğenisine sunulmaktadır. Giyimine özen gösteren bayanlar, sofistike bir stile sahip olabilmek için şık tulum modellerini tercih etmektedir. Baş kısmından aşağıya doğru inen modeller, salaş ve geniş görünümleriyle rahatlık arayan kadınların tercihi olmaktadır. Özgür kesim özelliğiyle tesettür tulum seçkin ve modern giyinmeyi seven bayanlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Pek çok farklı modeli bir arada bulabileceğiniz Moda Selvim, yılın trend modellerini sizlere sunarak, her ortamda şıklık yakalamanıza yardımcı olmaktadır.

 

 Tesettür Tulum Trendleri

 

Kış sezonunun trendleri arasında yer alan hırka görünümlü tulumlar oldukça ilgi görmektedir. Bu modellere yoğun ilgi olduğundan, ürünler kısa bir süre içerisinde tükenebilmektedir. Önden düğmeli sivri yaka tulum modeller, kolu işli kemerli tulumlar, inci baskılı bisiklet yaka tulumlar ve cepli düğmeli tulumlar hem modelleri hem de uygun fiyatları nedeniyle tesettür tulum trendleri arasında yer almaktadır. Bu modellerin dışında, pul payetli tulumlar da oldukça dikkat çekmektedir.

 

Genel olarak ince ve hafif kumaşlardan tasarlanan tesettür tulumlar, uzun boylu bayanların favorisidir. Omuzdan başlayıp, ayak bileklerine inen tulumların değişik renk seçenekleri ve düğme, cep, kemer gibi detayları bulunabilmektedir. Klasik ve spor kombinlerde rahatlıkla tesettür tulumları tercih edebilirsiniz. Genç stil kombini yapmak isteyen tesettürlü hanımlar özellikle geniş paça dökümlü etek formundaki modelleri tercih etmelidir. Bu modeller günlük yaşamın her alanında giyilebilmektedir. Ayrıca seçeceğiniz aksesuarlarla tesettür tulumlar çok daha şık bir hal alabilmektedir.

 

 Tesettür Tulum Fiyatları Nasıldır?

 

Modelleri ve kumaş özellikleri sebebiyle tesettür tulum fiyatları birbirinden farklı olabilmektedir. Bazen yüksek fiyatlı tesettür tulumlar kampanyaya girdiğinden uygun fiyatlarla satışa çıkmaktadır. Bu kampanyalardan faydalanmak istiyorsanız; indirim zamanlarını takip etmelisiniz. Böylece beğendiğiniz modelleri çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. İstediğiniz renkte tulum modeli bulabilmeniz mümkündür. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan tesettür tulumlar, her zevke hitap edebilmektedir. Beğendiğiniz modelleri internet sitesi üzerinden yapacağız alışverişlerle uygun fiyatlara güvenli bir şekilde edinebilirsiniz.

 

Yaş Kriterlerine Göre Tesettür Tulum Modelleri

Her ne kadar tüm hanımlar için tesettür tulum modellerinin önemi farklı giyimler kapsamında daha önemli olsa da, tabii bu konuda yaş kriterleri de göz önüne alınmalıdır. Zaten tüm farklı moda uzmanları ile birlikte bir üretici firmalar da buna dikkat etmek suretiyle değişik yaşlara göre farklı tulum modellerinin üretimlerini gerçekleştirmekte ve piyasaya sunmaktadırlar. Bu sayede hanımlar kendi yaşlarına uygun olan ve onlara yakışacak bir modeli keyifli bir şekilde şansını elde edebilmektedirler. Ve bu fırsat da yine tesettür tulum modellerini daha fazla yönelme imkanı vermekte ve hanımlar dolaplarını farklı modelleri altında süslemektedirler. Yeni sezon içerisinde de Modaselvim sitesi kapsamında arzu edilen tüm farklı yaş kriterleri altında en güzel tulum örnekleri çok uygun fiyatlar altında satın alma şansı elde edilebilmektedir.

 

Farklı yaş kriterlerine göre en güzel tulum örnekleri

 

Özellikle genç hanımlar için tercih edilecek olan pul payetli tesettür tulum örnekleri oldukça şık bir izlenim yaratmaktadır. Aynı zamanda göğüs kısmında cep detayı bulunan ve bel bölgesinde de tarz bir kumaş kemer tasarımı olan tulum seçenekleri genç hanımlar için yeni sezon kapsamında ön plana çıkmış olan ürünlerdir. Alışverişe giderken ya da arkadaşlarla bir kafeye oturmak için gidildiğinde veyahut daha güzel bir organizasyon ve özel davetler içinde genç hanımlar bu iki farklı modeli birbirinden değişik renkler altında satın almak suretiyle tercih edebilir. Ayrıca yine hırka görünümlü olan tulum modelleri de genç hanımlara çok yakışmakta ve yeni sezon kapsamında büyük bir talep almaktadır.

 

Daha olgun hanımlar için farklı tulum örnekler

 

Yaşı biraz ilerlemiş ve genç kız ya da oğlu olan hanımlar adına da oldukça tarz ve şık tesettür tulum modelleri bulmak mümkündür. Özellikle kadife üretimi kapsamında oldukça parlak bir görünüm ile hazırlanmış olan varaklı tulum modelleri harika bir görünüm sunmakta ve olgun hanımları için gidilmesi gereken farklı organizasyonlar ya da özel davetler adına giyilebilmektedir. İnce baskılı bisiklet yaka yaka ile birlikte kolu işle ve kemerli olan yeni sezon tulum modelleri de yine bu kapsamda tercih edilebilir.

 

Tesettür Tulum Modellerinde Bu Sezon Detaylar

 

Kadınların günlük giyimden özel davetlere kadar her alanda tercih ettiği tesettür tulum modelleri, sahip olduğu detaylar ile sezon şıklığınızı arttırmanıza ve trend bir görünüm ile gittiğiniz her yerde anında fark edilmenize yardımcı olacaktır. Tesettür tulumlar da bu sezon yer verilmesi gereken detaylar şu şekildedir:

 

 – Renk seçimleri:

 

Tesettür tulum şıklığı yaratmak için göz önünde bulundurulması gereken ilk unsur renk seçimleridir. Sezon renkleri arasından tercih edilecek olan tulumlar, size doğruda şık bir görünüm getirmekte ve detaylarla şıklığınızı arttırmanıza yardımcı olmaktadır. Sezonun trend renkleri lacivert, bordo, gri, yeşil ve mor tonlarından oluşmaktadır. Özellikle kış aylarındaki tulum kombinlerinde bu renkler tercih edilmeli, ister günlük giyimde isterse gece giyiminde tulum şıklığı bu renklerle vurgulanmalıdır.

 

 – Kuşak detayları:

 

Diğer giyim parçalarında olduğu gibi tesettür tulum modellerinde de kuşak kullanımı bu sezon oldukça popüler. Büyük ve dikkat çekici kuşaklara tulumlar da yer verilmeli, özellikle fiyonk görüntüsü oluşturularak şık bir görüntü elde edilmelidir. Kuşaklarda kullanılan çeşitli detaylar da tulum şıklığınızı arttırmanız da etkili olacaktır. Kuşaklarda parlak detaylara yer vermek, işlemeler kullanmak, dantel şıklığı vurgulanarak romantik bir hava yaratmak bu sezon kuşakların sahip olduğu bazı trend detaylardır. Ruhunuza ve tarzınıza en çok hitap eden sezon trendi ile tesettür tulumlar da kuşak şıklığını vurgulayabilirsiniz.

 

 – Model tercihleri:

 

Tesettür tulum modellerinin sahip olduğu bazı giyim detayları şıklığınızı arttıracaktır. Tulumların omuzlarında ve kollarında kullanılan detaylar, sezonun trend görünümleri arasında bulunmaktadır. Askılı tulum modellerinde ise dökümlü paçalar, fermuar ve düğme detayları ön plana çıkıyor. Askılı tulum modellerinde pırıltı detayına sahip kemerler tulumlarla bir araya getirilebilir ve ruhunuzu yansıtan bir kombin oluşturulabilir. Desenli tulumlar ise özellikle ilkbahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz modeller arasında. Gelecek sezonun trendlerinde çiçek desenli tulumların yanı sıra, geometrik ve çizgili desenlere sahip tulum modelleri de oldukça popüler olacak. Canlı renklerle ve desenlerle bir araya gelmiş tulumları günlük hayattan özel davetlere kadar farklı aksesuarlar ile her alanda kullanabilir ve tulum rahatlığını her zaman yaşama fırsatı elde edebilirsiniz.

 

En Göze Çarpan Tesettür Tulum Modeller

 

Tesettür modasının en göze çarpan örneklerinden birisi de tesettür tulum modelleridir. Bu tulum modelleri birbirinden şık yeni tasarımlarıyla vitrindeki yerlerini almaya devam ediyorlar. Üstelik yarı fiyatının üstündeki net indirim fırsatları da tesettür tulumların en büyük özelliklerinden birisini oluşturmaktadır. Hem estetik hem de ekonomik olma özelliğindeki bu tesettür tulum modeller tamamen cazip olan örnekleriyle sıra dışı yer alan tüm örnekleriyle karşılaşılan temel özelliği sunmaktadır.

 

Askılı modelleri

 

Tesettür tulumlar arasında dikkat çeken bir model olarak tesettür tulum askılı modeli lacivert, gri, mor, haki ve daha birçok farklı renkte 34 ile 54 beden ölçülerinde değişen seçenekleriyle en yeni modeller arasında gelmektedir.

 

Doğal desenli modelleri

 

Tesettür giyimin öne çıkan örneklerinden birisi olmaya devam eden tesettür tulum modellerinden bir diğeri de tamamen doğal desenlerle işlenmiş, ince el işçiliği gösteren desenli tulum modelidir. Farklı bedene uyan ve tamamen dilediğiniz renk seçeneğinde bulunabilecek bir tesettür modeli olarak dikkat çeken en seçkin örnekler arasında gelmektedir.

 

 Kot tulum modelleri

 

Tesettür giyim modasında tesettür tulum örneklerinden kot tulum modelleri de en şık haliyle karşımızda duruyor. Lacivert, bordo, siyah ve bej gibi en çok tercih edilen renklerle tamamen farklı beden ölçülerine uygun örnekleriyle satışı yapılan tesettür giyim modası olarak dikkat çeken bir diğer modeldir. Bu modelde de birbirinden en öne çıkan tüm modellerde olduğu gibi daima titiz bir el işçiliği kendisini göstermektedir.

 

Kolsuz tulum modelleri

 

Son olarak tesettür tulum modellerinin en yenilerinden olarak kolsuz tulumlar da bu yıl vitrinlerdeki yerini almaya başlamış bir diğer model olması yönüyle dikkat çeken örneklerden birisi olmayı başarmış gözükmektedir. Tüm bu özellikleriyle tamamen sıra dışı ve tamamen farklı bir anlayış tarzı sergilemeye devam eden tulum modelleri sağlamış oldukları tüm özellikleriyle daima öne çıkan birçok özellikler taşımaktadırlar. Taşımış oldukları tüm bu özellikler de onları diğerlerinden ayıran en temel nitelikli ürünler arasına almaktadır. Böylelikle dünden bugüne kadar süreklilik içerisinde bej, haki ve lacivert gibi renk seçenekleriyle en seçkin tesettür giyim örnekleri satışa sunulmaktadır.