Tesettür Giyimde Tulumun Yeri

Tulumlar ortaya çıktıkları zamandan bu yana kadınlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor ve seviliyor. Bunun başlıca nedeni elbette rahat olması. Ancak moda sektörü tulumları bambaşka bir kalıba sokmayı başardı. Artık giyim konusunda hassas ve trend çizgileri takip etmek isteyen kadınlar, bu tulumlardan sıkça tercih ediyor. Hatta tesettür giyimin de vazgeçilmez bir parçası olmak üzere. Çünkü tesettür tulum kombinleri her özel güne göre hazırlanabiliyor. Spor ya da klasik tarz benimseyenlere özel kalıplar çıkarılabiliyor. Daha önceleri tulum dendiğinde akla gelen kot kombinlerin yerini şimdi çok daha özel ve renkli kumaşlar aldı. Tesettür modasını yakından takip eden Moda Selvim de sayfasında sıkça bu tulumlara yer veriyor.

 

 Abiye Tulumlara İlgi Büyük

 

Tesettür giyimde istenilen abiyeyi bulmak her zaman kolay olmayabiliyor. Ancak Moda Selvim pek çok kategoride çeşitlilik sağlıyor. Bunlardan bir tanesi de abiye tulumlar. Üstelik yılın en moda renkleri taba, laci, mürdüm gibi renklerde hazırlanan bu tulumlar klasik çizgiler ile özel günlerde de kullanılabiliyor. Tesettür tulum kategorisinde çeşitlendirilen bu ürünlerde kemer ayrıntıları da dikkat çekiyor.

 

 Trend Balon Kol Modelleri

 

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru patlama yaşayan balon kollar tesettür tulum modellerinde de kullanılıyor. Moda Selvim sitesinde yer alan tesettür tulumların çoğu bu trend kol ayrıntısını kullanıyor. Özellikle gülkurusu ve siyah renk tulumlara olan ilgi yoğun. Kadınların nişan, düğün, doğum günü partisi gibi özel zamanlarda rahatlıkla kullanabilecekleri bu kıyafetler, akşam yemekleri için de tercih edilebiliyor.

 

 Klasik Payet Ayrıntıları

 

Sitede yer alan tulumların en klasik modelleri arasında payet ayrıntılı olanları bulunuyor. Önemli günlerde tesettür tulum giymeyi tercih edenler bu payetli tulumlara yoğunlaşıyor. Yaka ve kol ayrıntılarındaki altın rengi payetler tulumun çok daha modern bir görünüme bürünmesini sağlıyor. Ayrıca kemer severler de unutulmamış. Çünkü aynı renk payetler ile süslenmiş ince kemer ayrıntısı tulum sahibinin çok daha uzun ve zarif görünmesini sağlıyor. Ancak daha lirik çizgiler taşımak isteyenlere özel varaklı tulumlar da mevcut. İnce ince işlenen bu tulumlarda daha çok kadife kumaş ayrıntıları dikkat çekiyor.

 

Bir cevap yazın