En Göze Çarpan Tesettür Tulum Modeller

 

Tesettür modasının en göze çarpan örneklerinden birisi de tesettür tulum modelleridir. Bu tulum modelleri birbirinden şık yeni tasarımlarıyla vitrindeki yerlerini almaya devam ediyorlar. Üstelik yarı fiyatının üstündeki net indirim fırsatları da tesettür tulumların en büyük özelliklerinden birisini oluşturmaktadır. Hem estetik hem de ekonomik olma özelliğindeki bu tesettür tulum modeller tamamen cazip olan örnekleriyle sıra dışı yer alan tüm örnekleriyle karşılaşılan temel özelliği sunmaktadır.

 

Askılı modelleri

 

Tesettür tulumlar arasında dikkat çeken bir model olarak tesettür tulum askılı modeli lacivert, gri, mor, haki ve daha birçok farklı renkte 34 ile 54 beden ölçülerinde değişen seçenekleriyle en yeni modeller arasında gelmektedir.

 

Doğal desenli modelleri

 

Tesettür giyimin öne çıkan örneklerinden birisi olmaya devam eden tesettür tulum modellerinden bir diğeri de tamamen doğal desenlerle işlenmiş, ince el işçiliği gösteren desenli tulum modelidir. Farklı bedene uyan ve tamamen dilediğiniz renk seçeneğinde bulunabilecek bir tesettür modeli olarak dikkat çeken en seçkin örnekler arasında gelmektedir.

 

 Kot tulum modelleri

 

Tesettür giyim modasında tesettür tulum örneklerinden kot tulum modelleri de en şık haliyle karşımızda duruyor. Lacivert, bordo, siyah ve bej gibi en çok tercih edilen renklerle tamamen farklı beden ölçülerine uygun örnekleriyle satışı yapılan tesettür giyim modası olarak dikkat çeken bir diğer modeldir. Bu modelde de birbirinden en öne çıkan tüm modellerde olduğu gibi daima titiz bir el işçiliği kendisini göstermektedir.

 

Kolsuz tulum modelleri

 

Son olarak tesettür tulum modellerinin en yenilerinden olarak kolsuz tulumlar da bu yıl vitrinlerdeki yerini almaya başlamış bir diğer model olması yönüyle dikkat çeken örneklerden birisi olmayı başarmış gözükmektedir. Tüm bu özellikleriyle tamamen sıra dışı ve tamamen farklı bir anlayış tarzı sergilemeye devam eden tulum modelleri sağlamış oldukları tüm özellikleriyle daima öne çıkan birçok özellikler taşımaktadırlar. Taşımış oldukları tüm bu özellikler de onları diğerlerinden ayıran en temel nitelikli ürünler arasına almaktadır. Böylelikle dünden bugüne kadar süreklilik içerisinde bej, haki ve lacivert gibi renk seçenekleriyle en seçkin tesettür giyim örnekleri satışa sunulmaktadır.

 

Bir cevap yazın