En Yeni Tesettür Etek Modelleri Nelerdir ?

 

   Hayatın en özel anlarında ve günlük iş yaşamında tercih edilen tesettür etek modelleri özellikle tesettürlü kadınların tercihi olmaktadır. İstediğiniz modelde ve üzerinize yakışabilen etek modelini bulmakta zorluk çekiyorsanız eğer mutlaka Modaselvim alışveriş sitesine bakmalısınız.

 

Sizlerin daha şık bir görünüm kazanmasını arzu eden online alışveriş sitesi olarak farklı ve özel tasarımları ile dikkat çekmektedir. Birçok farklı renklerde şık ve zarif etek modellerine ulaşmak bir tık ötenizdedir. Sadece internetinizin ve akıllı telefonunuzun yeterli olması sayesinde tesettür etek modellerinden istediğinizi sipariş verebilirsiniz. Şık bir tarz oluşturmayı hedefliyorsanız eğer yeni sezonun etek modelleri ile harika kombinler yapabilirsiniz.

 

– Kuyruklu Balık Etek Modelleri

 

Vücut ölçüleri gayet düzgün olan tesettürlü bayanların rahatlıkla tercih edebileceği balık modeller bu sezonda da ilgi odağı olmaktadır. Kuyruklu balık etek modelleri mürdüm, haki, lacivert, siyah renkleri online alışveriş sitesinde satışa sunulmaktadır.

 

– Süet Etek Modelleri

 

Süet etek her kadının ilgisini çeken ve beğenisini kazanan modeller arasındadır. Püskül detayı kullanılması ile de şıklığı bir tık üst seviyeye taşıyan bu modeller üstelik çok uygun fiyatlar ile satılmaktadır.

 

– Kot Etek Modelleri

 

Her tesettür tarzını benimseyen kadının dolabında mutlaka kot etek modeli bulunmaktadır. İster klasik ister spor tarzda kullanılsın kot etekler her zaman trend modeller arasında yer almaktadır. Kot eteklerin kolay bir şekilde kombin yapılabilmesi ve gün içerisinde rahatlık sağlaması tesettürlü kadınlar için vazgeçilmez olmaktadır.

 

– Kalem Deri Etek Modelleri

 

Basen bölgesi geniş olmayan bayanların tercih etmesi gereken tesettür kalem etekler oldukça şık bir görünüm için çok iyi alternatif olmaktadır. Özellikle deri etek kullanımı kadınlar için çok cazip gelmektedir. Gömlekler ile kombin yapılabilen kalem deri etekler farklı renkleri ile satışa sunulmaktadır.

 

– Kumaş Kalem Etek Modelleri

 

Kalem etek hem tunikler ile hem de gömlekler ile kolay ve güzel bir şekilde kombin yapabilme olanağı sağlayan etek modelleri arasında yer almaktadır. Vücut hatları kalem etek giymeye müsait olan kadınların bu modelleri tercih etmesi sayesinde ortaya güzel bir kombinasyon çıkmaktadır. Vücuduna güvenenler istediği renkte kalem etek siparişi vererek 2017 trendlerini yakalayabilmektedir.

 

Bir cevap yazın