En Şık Tesettür Tunik Modelleri

Günümüzde hızla gelişen moda sektöründe tunikler de ön plana çıkıyor. Özellikle tesettür giyimin vazgeçilmezlerinden olan tunikler doğru parçalar ile kombin yapıldığında son derece şık bir görüntü oluşturacaktır. Özellikle tesettür tunik modelleri birbirinden farklı çeşitleriyle vitrinlerde yerini alıyor. Hanımlar da doğru tunik modelleri seçmek için daha dikkatli davranmalılar. Tunikler kişisel zevklere ve beğenilere göre tercih edilmelidir. Bu şekilde doğru tunik modelleri seçilmelidir.

BİRBİRİNDEN ŞIK TESETTÜR TUNİK MODELLERİ

Son yıllarda hızla gelişen tesettür giyimde tunikler önemli bir yer tutuyor. Günlük yaşamda ve özel günlerde giyilecek olan tunik modelleri de farklılık gösteriyor. Günlük yaşamda daha sade tunikler tercih edilirken özel günlerde ise daha şık ve zarif tunik modelleri tercih ediliyor.

Mevsim şartlarına göre kumaş farklılıkları gösteren tunikler kışın örgü ve pamuklu olurken yazın daha ince kumaşlardan üretiliyor. Kapüşonlu modelleri de olan tuniklerin pek çok farklı seçeneği var. Önemli olan kişisel zevk ve beğenilere uygun bir tunik seçmek. Özellikle tesettür tunik seçerken çok dikkat etmek lazım.

TESETTÜR TUNİK BAKIM VE TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALIDIR?

Her kıyafetin kendine uygun bir yıkama metodu vardır. Özellikle tesettür tunik modellerinde üzerinde yazan kullanma ve temizlik talimatını iyi okumak lazım. Bu talimatlara uygun olarak tunikleri yıkamak gerekiyor. Tunikler genellikle kuru temizlemeye gönderilmelidir. Eğer imkan yok ise tunikler elde soğuk su ile de yıkanabilir. Aksi belirtilmedikçe çamaşır makinesinde de yıkanabilen tunikler düşük devirde çalıştırılmalı. Tunikler kuruduktan sonra ise düşük ısıda ütülenmelidir. Hassas kumaşlardan ola tuniklerin üzerine bez örtülerek kıyafet daha hassas bir şekilde ütülenmelidir.

TESETTÜR TUNİK MODELLERİ NASIL KOMBİN YAPILMALI?

Tesettür tunik modellerini doğru parçalarla birleştirmek lazım. Mesela sportif bir stil yaratmak için spor bir tunik tercih edilmeli. Tayt ve ya kot pantolon ile bütünleştirilen tunikler spor ayakkabı ve spor çanta ile tamamlanır. Bu kombin günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca özel davetlerde daha klasik kesim bir tunik tercih edilmeli. Bu klasik tunikler kumaş ve ya keten pantolon ile birleştirilir. Altına ise topuklu ayakkabı giyilerek de tamamlanır.

Bir cevap yazın