En Fazla Tercih Edilen Feraceler

Ferace modası oldukça geniş kapıları bulunan bir moda akımıdır. Bu kategoride bulunan modellerin hepsi yeni sezon ile uyumlu olan feracelerdir. Ferace modelleri arasında en fazla tercih edilen modellerde bu sezon yaka kısmında işlemeler bulunan feraceler bulunmaktadır. İşleme detayları her kıyafette olduğu gibi tesettür giyimde en sık giyilen ferace modellerinde de şıklık yaratmaktadır. Ferace modelleri arasında simsiyah düz kesim inen modellerde yaka kısmı işleme detayları bulunan modeller en fazla rağbet gören modellerdendir.

Yeni moda akımı olan balon kol ferace modelleri ise her sezon vazgeçilemeyen parçaların başında yer almaktadır. Rahatlığı ile gündemden düşmeyen feracelerde yeni moda parçalar adeta göz kamaştırmaktadır. Bu nedenle satın almak isteyen hanımlar yeni sezon ferace modasını takip ederek kendi tarzlarına en uygun modeli alabilir.

Renkli Kumaş Ferace Modelleri

Sezonun canlı renk akımına uyan parçalardan biri ise renkli kumaş feracelerdir. Bu ferace modelleri adeta kişinin tarzını yansıtmaktadır. Bu nedenle kişi kendine en çok yakışan renkte ferace satın alarak çeşitli kombinler yapabilmektedir. Bu sezon koyu tarçın, bordo ve sarı renkleri feracelerde görülen renklerdir. Sonbahar ve kış aylarını yansıtan bu renkler kışlık kombin yapmak isteyen kişilerin ilgi odağı olmuştur.

Bordo renginde tasarlanan ferace modellerinde bele tam oturan ve kesimi düzgün modeller bulunmaktadır. Özellikle feracenin bele tam oturması belin zarifliğini ortaya çıkararak proporsiyonu düzgün göstermektedir. Bu tarz ferace modellerinde bel kısmında kuşak bulunması ise parçaya ayrı bir hava katmaktadır. Kuşağın üzerinde bulunan taşlar renkli kumaş ferace modelleri arasında en çok tercih edilen modeldir.

Sade Renk Ferace Modelleri

Tesettür giyimde sade bir tarzı olan hanımlar için özel kreasyon ürünleri bulunmaktadır. Bu parçalar kişinin kendi tarzını en iyi şekilde yansıtabilmesini sağlarken aynı zamanda modanın farklı bir yüzünü de göstermektedir. Sade renk ferace modelleri arasında bu sezon koyu gri, siyah ve koyu yeşil tonları bulunmaktadır. Lacivertin de yer aldığı bu renk skalasında her tarz için uyumlu bir model bulunmaktadır. Etek kısmı uçuş uçuş olan ferace modellerinde, model ön plana çıkarılarak renk daha soluk bırakılmıştır.

Bir cevap yazın