Dünyaya Açılan Marka; ModaSelvim

Dünya tekstil üretimi içinde ülkemizin yeri gittikçe artıyor, güçleniyor. Türk malı tekstil ürünleri dünyanın pek çok yerine ihraç ediliyor. Özellikle tesettür giyim söz konusu olunca kendimize bu alanın lideri bile diyebiliriz. Kapalı giyim anlayışını güncel modanın çizgileri ile birleştiren ürünlerin toplam ihracatımızdaki payı her yıl artış gösteriyor. Kuşkusuz bu artışta tesettür sitesi olarak hizmet veren platformların payı da büyük. Bu alanda en çok tanınan isim kim diye sorulduğunda ise ModaSelvim öne çıkıyor.

 

Dünyada Adımız Var

Başta Suudi Arabistan olmak üzere Katar, İsrail, Umman, Ürdün, Bahreyn, Kuveyt, Mısır, Birlşik Arap Emirlikleri gibi Ortadoğu ülkeleri olmak üzere Amerika, Kanada ve Avrupa ülkelerine ihracat yapan ModaSelvim kendi internet sitesinden yapılan alışverişlerde 100 doların üzerindeki siparişlerde ücretsiz kargo hizmeti ile hemen dikkat çekiyor. Bu yurt dışında yaşayan ve tesettür giyim alanında Türk tasarımlarını tercih eden hanımlar için çok uygun bir fırsat yaratıyor. Dünyanın öbür ucunda yaşayan hanımlar bile ModaSelvim’den giyiniyorlar diyerek adımızı gururla duyurmuş oluyoruz. Tesettür sitesi denince artık ModaSelvim olarak biz varız.

 

Aramalarınızı Kolayca Yapabilirsiniz

Sitemiz içinde 2017-2018 Sonbahar Kış Modası, Büyük Beden Modeller, En Yeni Ürünler, tulum, tunik, ferace ve kap gibi çeşitlerin ayrı ayrı sınıflaması, abiye modelleri hatta balık abiye modelleri gibi ayrıntıların verilmesi size alışveriş kolaylığı sağlayacak. Aradığınızı kolayca bulacaksınız. Hatta aradığınız ürünü direk arama çubuğuna yazarak filtreleme yapabilir, zamandan kazanabilirsiniz. Ama hanımlar alışveriş yaparken her zaman dolaşmayı sevdikleri için sitenin sayfalarında gezinmenin gene de tercih edileceğini düşünüyoruz. Zaten tesettür sitesi içinde görülen renklilik de bunu teşvik ediyor. Son modeller nasılmış merakı başka türlü geçmez.

 

Bu arada alışverişlerin en önemli yönü olan ne kadar sorusunu sorabilirsiniz. ModaSelvim ürünlerinin fiyatlarını görünce ayrıca memnun olacaksınız. Örneğin 59.90 liradan başlayan tesettür elbiseler size hem uygun fiyatın hem de kalitenin örneklerini sunuyor. Süregelen indirimler ve kredi kartına dokuz taksit imkanı da alışverişlerinizin maddi kısmına kolaylıklar sağlıyor. 95 liranın üzerine kargo ödemiyor, istediğinizde kapıda ödeme yapabiliyorsunuz.

Bir cevap yazın