DIŞ GİYİMDE TESETTÜR MODASI

 

C.M.N - Lale Üstü Renkli Kap UKB565 Siyah (1)        Tesettür giyim seçenekleri sunan www.modaselvim.com birbirinden özle tasarım ve renk seçeneklerini bayanların tercihine sunuyor. E-ticaret desteği ile güvenilir ve hızlı alışverişin ayrıcalığını yaşatan web adresi özgür seçimler ve öğün konseptler sunarak bayanların özel zevklerine hitap ediyor. Tesettür dış giyim olarak özel bir başlık açarak kullanıcılara kolay kullanım suna web adresi bu başlık altında sunduğu seçenekleri mercek altına aldığımızda öne çıkan seçenekleri şu şekilde belirtebiliriz.

 

           Tesettür dış giyim trendleri olarak kap ferace, pardösü, panço, pelerin gibi seçeneklerin yanına kaban gibi özel seçenekler de ekleyen Moda Selvim, yeşil, bordo, sarı ve mürdüm gibi renklerin yanında zümrüt, lacivert ve mavi gibi özel renk seçenekleri de ekleyerek kullanıcılara zengin kombinasyon seçenekleri sunuyor.

 

Pardösü seçeneği ile işlevsel bir tercih sunan tesettür dış giyim fermuarlı pardösü, kemerli pardösü ve cepli pardösü gibi seçenekleri özel renk seçenekleri ile bir araya getirerek özel giyim seçenekleri oluşturuyor. Kap giyim tercihi de sunan web adresi modern ve klasik seçenekleri bir araya getiriyor. Kemerli ve düğmeli seçeneklerin yanına şişme kaban görünümlü özel seçenekleri de ekleyen www.modaselvim.com adresi ayrıcalıklı seçeneklerine özel tercihler ekleyerek zengin alternatifler sunuyor.

 

           Tesettür dış giyim ferace seçeneğiniz de şık bir giyim seçeneğine dönüştürerek sonbahar kış kreasyonu alternatifleri içerisine alıyor. Kahverengi tonların hâkim olduğu bu seçenekte başörtüsü ve bot tercihi yapılarak işlevsel bir giyim ve şık bir görünüme sahip olunabilir:

One comment

  • Çoğu ürünün stokları tükenmiş yeni stoklar açılır mı acaba ve indirim mesajları gönderebilir misiniz

Bir cevap yazın