Desenli Tesettür Giyim Kombini Nasıl Yapılır?

tesettür giyimÇok şık bir giyim tarzı oluşturulabilmesi için dikkat edilmesi gereken bazı detayların varlığı söz konusudur. Genelde tesettür giyim modasında sade bir şıklık tercih edilmektedir. Daha çok kullanışlı giyim parçaları ön plana çıkmaktadır. Tesettür giyimde modern kesimler, şık ve farklı detaylar ise, giyim seçeneklerinin daha fazla dikkat çekmesini sağlamaktadır. Diğer yandan hanımların beğenisine tesettür giyim seçenekleri ayrıca son derece uygun fiyat seçeneklerine de sahip olarak vitrinlerdeki yerini alıyor. Bu sayede de şık olmak artık hiç de zor olmamakta.

 

 Desenli Tunik Seçenekleri İle Kombin Nasıl Yapılır?

 

Özellikle desenli tunik modelleri bahar ve yaz ayları için oldukça ideal tesettür giyim parçaları arasındadır. Çiçek desenleri, çizgiler ve geometrik desenler tunik modelleri üzerinde çok fazla kullanılmaktadır. Tunik giyim parçaları ile kombin oluşturmak bayanların her zaman rahat olmasını sağlayacaktır. Desenli tunik modellerinin kullanıldığı kombinler de kullanılacak olan diğer aksesuarlar ve kullanılan parçaların doğru seçilmesi oldukça önemlidir. Dengeyi en doğru şekilde sağlamak tunik kombin modellerinde en önemli unsurlardan biridir. Çizgili ve desenli tunik kombini için düz bir eşarp ve düz bir pantolon tercih etmek gerekmektedir. Yapılan kombinlerde yalnızca bir tek parçanın hareketli olması doğru bir tercih olacaktır. Canlı renk ve desenli tunik modelleri ile sade bir şıklık kazanan kombine renk katan seçeneklerdir.

 

 Farklı ve Şık Ferace Modelleri

 

Vücudun hatlarını gizleyerek belli etmeyen ferace modelleri, tesettür giyim sektöründe çok önemli bir yere sahiptir. Tesettürlü bayanların beğenisine sunulmakta olan çok şık ve özellikle de çok kullanışlı ferace modeller ön plana çıkmaktadır. Yarasa kol modeli ile beğeni toplayan ferace modeli seçenekleri, renk bakımından da son derece pratik bir giyim parçası olma özelliğine sahiptir. Bu yıl büzgülü ferace modelleri de tesettürlü bayanlar tarafından çok tercih edilen seçenekler arasında yerini alıyor. Bol kesimli olan ferace modelleri ile tesettürlü hanımlar gün içerisinde çok rahat olabilme imkanına sahip olabiliyor. Hem birbirinden güzel hem de rahat kesimlere sahip ferace modelleri günlük olarak kullanılabileceği gibi aynı zamanda özel davetler için de güzel bir tercih olabiliyor.

 

 

Bir cevap yazın