Canlı Renk Tesettür Trençkot Modası

Trençkot modası asla eskimeyen moda akımlarından biridir. Tesettürlü hanımların her sezon tercih ettiği bu ürün, farklı modelleri ile sezon başlarında vitrinlerde yerini almaktadır. Sezonun en canlı renklerinin tema olarak kullanıldığı tesettür dış giyim ürünlerinde bu sene pembe ve kırmızı modası trençkotlara yansıtılmıştır. Bu renklerde tasarlanan trençkotlar, büyük cepleri ile göz kamaştırırken aynı zamanda farklı kombinler oluşturmak için de ortam sağlamaktadır.

Pembe Renk Tesettür Trençkot Modelleri

Sezonun en beğenilen canlı renk tonlarından biri olan pembe rengi, tesettür dış giyim ürünleri arasında trençkotlara da yansıtılmıştır. Büyük kare cep tasarımları ile pembe rengin birleşmesinden oluşan bu trençkot modeli, sade kombinler oluşturmak isteyen hanımlar için kombinin yıldızı olarak kullanılmaktadır. Yakası kısmı dik olarak tasarlanan trençkotlarda, belinde bulunan kemer detayı ise trençkotun havasını da spor bir hale sokmaktadır. Kol ucu kısımlarında da bel kemerinde olduğu gibi küçük şeritler halinde kemer tokalar bulunmaktadır.

Kırmızı Renk Yeni Sezon Trençkot Modası

Kırmızı renk trençkot modelleri bu yaz sezonu içerisinde en çok talep alan ürünlerden biridir. Tatlı ve asil bir hava yaratan kırmızı renk, tesettür dış giyim ürünlerinden biri olan trençkotlar üzerinde de harika görünümünü sürdürmektedir.

Kırmızı renk trençkotlarda salaş kesim dikkat çekmektedir. Özellikle cepsiz, sade model olan bu trençkot, farklı kot pantolon modelleri ile beraber kombinlenmektedir. Yaz kış giyilebilen trençkotlarda ince kumaş detayı, yaz sezonuna uygun olmasını sağlamaktadır. Böylelikle tesettürlü hanımlar yaz sezonu içerisinde de sık sık trençkot tercihi yapabilmektedir.

Kırmızı Renk Trençkot İle Tesettür Kombin Önerisi

Trençkot modelleri, her sezon farklı şekillere bürünmektedir. Yeni sezonda sık sık tercih edilen renklerden biri kırmızıdır. Kırmızı renk trençkotun iç kısmına beyaz bluz ya da tunik tercihi yapılmaktadır. Alt giyim ürünü olarak bol paça ya da İspanyol paça koyu renk kot pantolon giyilmektedir. Görünümü tamamlayacak olan yan parçalar arasında beyaz spor ayakkabı ve spor ayakkabı ile aynı deri kumaşında olan beyaz renk el çantası kombini oluşturacaktır. Şal seçimi olarak üzerinde küçük çiçek desenlerinin bulunduğu şallar tercih edilmelidir.

 

Bir cevap yazın