Bu Senenin En Çok Tercih Edilen Tunikleri Nelerdir?

 

   Birçok giyim ürünü arasında en çok tercih edilen ve beğenilerek kullanılan ürünlerin başında tunikler gelmektedir. Tunik her kesimden insanın beğeni ile giyindiği ve kullanışlı oluşu ile de alternatifi bulunmayan giyim ürünüdür. Birçok bayanın kapalı ya da açık olması önem arz etmeksizin kullandığı tunikler elbette giyim tarzına göre değişkenlik göstermektedir. Binlerce renk seçeneği ve model seçeneği bulunan tunik; tesettür giyimin de vazgeçilmezleri arasındadır. Tesettürlü bayanların pantolon üzerine tercih ederek giyindikleri tunikler; özellikle yaz aylarının kurtarıcı parçalarıdır. Sıcak yaz günlerinde üst giyimini tek parça ile hem tesettüre uygun hale getirip; hem de bunalmaktan kurtulan tesettürlü bayanlar tuniklerin modellerini ve boylarını da diledikleri şekillerde temin edebiliyorlar.

 

2017’nin en çok beğenilen tunik modelleri

 

2017’nin en çok beğenilen ve tercih edilen tunik modeli spor ve salaş giyimi tercih eden bayanlar için üretilmiş düz gömlekler ve uzun yere kadar elbise görünümlü tuniklerdir. Ayrıca oduncu gömlekleri de yine tesettür modasının bu sene en çok tercih ettiği çizgiler arasında yer almaktadır. Bir çok ürünü bir çok alakasız ürün ile kombinleme rüzgârı bu sene de devam edecek. Bu yüzden tunikleri artık yalnız pantolonlar ile değil aynı zamanda etekleriniz ile de kombinleyerek giyinebilirsiniz. Bu ürünleri farklı şekillerde kombinleyerek giyinme imkanı ise tuniklerin tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden birisidir. Tuniklerde sporluk değil şıklık arayışında ki bayanlar ise yine tül detaylar ve payetler ile örülü tunikleri tercih edecektir. Ayrıca tunik gömleklerin altına giyilecek olan simli pantolonlar ile de şık görüntü elde edebilecek olan tesettürlü bayanlar; tunikler arasında tercih yaparken bedenlerine en uygun ürünü tercih etmelidirler. Beden yapıları ile uyum içerisinde olmayan ürünleri tercih eden bayanlar kullandıkları üründen memnun kalmayacak; bu durum ise onların yüzünde ki tebessümü geride bırakacaktır.

 

2017 yazının en beğenilen tunik renkleri nelerdir?

 

Hemen her yaz olduğu gibi bu yaz da açık renkler; canlı tonlar oldukça göz önündedir. Ayrıca bu sene soft renkler ile birleşen minik aksesuarlar ve özellikle fular furyası göze carpmaktadır. Düz bir tunik pantolon kombini üzerine bileğe dolanacak olan bir fular ile giyim tarzınız baöbaşka bir havaya bürünebilecektir. Bunun yanı sıra tunik fiyatları da her cebe hitap eden tunikler daha uzun yıllar tesettür giyim için oldukça önemli bir yere sahip olacaktır.

 

Bir cevap yazın