Birbirinden Güzel Tesettür Abiye Modelleri

Her kadın özel günlerde şık olmayı tercih eder. Birbirinden şık tesettür abiye modelleri sayesinde kendinizi özel hissedebilirsiniz. Abiye seçerken seçtiğiniz tesettür abiye modellerinin bedeninize uygun olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu sayede hem giymiş olduğunuz abiye içerisinde kendinizi rahat hissedersiniz hem de oldukça şık görünebilirsiniz.

Güpürlü Modeller

Özellikle bu sene kabartma güpürlü modeller oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu tarz abiyeler ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Eğer görünümünüzde farklılık olmasını istiyorsanız kabartma güpürlü modeller sizler için oldukça uygundur.

Abiye modellerinde ince detaylar sizler için önemliyse kolları salaş duran modelleri tercih edebilirsiniz. Kol kısımlarındaki İspanyol modeller abiyelerin havasını oldukça değiştirmektedir.

Abiye modellerinde özellikle son yıllarda oldukça fazla çeşit bulunmaktadır. Sizlerde bu çeşitler arasından tarzınıza en uygun olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Dantelli Modeller

Eskilerden beri abiyelerde dantel modelleri tercih edilmektedir. Dantellerin zarif tarzı abiyelerin havasını bir anda değiştirmektedir. Gösterişli modeller arıyorsanız dantelli abiyeleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca zarif yapısı nedeni ile danteller her türlü kumaşa uyum sağlayabilmektedir.

Abiyelerin özellikle kol kısımlarında ve yaka kısımlarında danteller çok fazla kullanılmaktadır. Dantel detayları abiyeye farklı bir hava katmaktadır. Şıklığınıza şıklık katmak için dantel detaylı abiyeleri tercih edebilirsiniz.

Abiyelerde Renklerin Uyumu

Bir abiyenin modelini öne çıkaran asıl olay abiyenin rengidir. Seçmiş olduğunuz renk ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu yıl özellikle mor tonları ve gümüş renkleri oldukça modadır. Abiye tercih ederken bu renklere bakabilirsiniz.

Ayrıca şık ve bir o kadar modern seçenekler de bulunmaktadır. Eğer klasik modelleri tercih ediyorsanız ve fazla dikkat çekmek istemiyorsanız bu tarz modellere de yönelebilirsiniz.

Klasik tarzdaki abiyeler özellikle resmi davetler için oldukça iyi olmaktadır. Bu tarz davetlerde şıklığınızdan taviz vermeden klasik modellere yönelebilirsiniz.

Seçtiğiniz abiyelere uygun şal ve ayakkabı tercih ederek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Şal ve ayakkabınızın da abiyenize uygun tonlarda olması şıklığınıza şıklık katacaktır.

Abiye tercih ederken bedeninize uygun zarif modelleri tercih edebilirsiniz. Daha ihtişamlı modeller için ise dantelli ya da kendinden parlak pullu payetli abiyeleri tercih edebilirsiniz. Böylece tüm gözler sizlerin üzerinizde olacaktır.

 

Bir cevap yazın