Benim Tarzım Tesettür Elbisem

tesettür elbiseAsla vazgeçilmeyecek parçalardan olan elbiseler her mevsimin kıyafetleridir. İster özel günlerde ister günlük hayatta kullanılabilecek tesettür elbise modelleri yeni çizgileri ile siz bayanların beğenisine sunuluyor. Farklı ve iddialı tasarımlarıyla dikkat çeken tesettür elbise modellerine bir göz atalım.

 

 En Moda Tesettür Elbise Modelleri

 

En sempati toplayan modellerden birisi etek ucu dantelli modeller. Elbiseye farklı bir esinti getiren bu modeller beldeki kemeri ve kemere kadar devam eden düğme detaylarıyla da elbiseye hareketlilik getirmiş.

 

Çiçek nakışları kıyafet parçalarında yerini aldı. Uzunca bir süre de nakışlar görülmeye devam edecek gibi gözüküyor. Elbiselere renk katan bu narin nakışlar tesettür elbiselerde de kendini gösterdi ve bayanlardan tam not almayı başardı. Bayan kıyafetlerinde desenin önemi büyük. Birbirinden farklı renklerdeki gül desenleri tesettür elbisenin üst parçasında olup etek kısmı tek renk tasarlanmıştır. Bu tasarımla elbise iki kısımla şıklık sağlıyor.

 

Likralı örme kumaştan imal edilen kolyeli modeller de sezonun öne çıkanlarından. Bisiklet yakalı ve astarsız üretilmiştir. Sırttan fermuarı elbisenin giyimini kolaylaştıran bir detay. Kolye ile süslenmiş bir modeldir. Farklı şekillerde kolyelerde bu modellere dahildir. Son zamanların en popüler modellerinden biri de varaklı tesettür elbise modelleri. Kol ve bel kısmında yer alan varaklar elbiseye şıklık katıyor. Likralı kumaştan imal edilen bu elbise modelleri seyyar kolyesi ile tamamlanıyor.

 

 Yeni ve Farklı Tasarımlarla Tesettür Elbiseler

 

Ağaçkabuğu kumaştan üretilmiş elbiseler de sıklıkla tercih edilenlerden. Hakim yakalı olup sırttan fermuarlıdır. Bel kısmında yer alan güpürlerinde göze çarpan inciler elbiseye hoş bir görünüm katıyor. Bir diğer model olan taş kemerli modeller sıklıkla tercih edilenlerden. Bu elbise modeli bisiklet yakalı. Manşetlerinde düğmeler kullanılarak hareketlendirilmiş. Sadeliği sevenlerin tercihi bir model.

 

Bir süredir birçok kıyafet parçasından fırfır göze çarpıyor. Fırfırlar etek kısmında kullanılarak eteğe hareketlilik kazandırılmış. Seyyar kemeriyle gözde modeller arasında yerini alıyor. Gold detaylar elbiseye hoş bir tarz getirmiş. Bu modellerde gold detay kumaşa dikilidir ve astarsızdır. Belden göğse uzanan ve kol manşetlerinde yer alan detaylar göze çarpıyor. Birbirinden farklı renklerde tasarlanan bu modeller oldukça şık. Piliseli modeller poliviskon kumaştan üretilmiştir. Aktif olan kol düğmeleri, seyyar kemeri ve piliseli eteği ile beğeni kazanan modellerden.

 

Bir cevap yazın