Bayanların Gözdesi Tunik

tunikÖzellikle tesettür giyimde daha çok tercih edilen, pantolon üzerine giyilen giysiye tunik adı verilmektedir. Tunikler genelde kapalı bayanların en çok tercih ettikleri kıyafetlerden bir tanesidir. Tercihe göre etek üzerine de giyilebilmekte. Pantolon üzerine giyilen bu giysiyi bayanların tercih etme sebeplerinden bir tanesi kalça görüntüsünün tamamen açığa çıkmasını önlemektir.

Ve birçok giysiye göre daha rahattır. Günlük hayatımızın kurtarıcılarından biridir adeta. Pantolon üzerine giyip anlık dışarı çıkabileceğimiz bir kurtarıcıdır. Bayanların hemen hemen hepsi ‘ne giyinsem?’ sorunsalına takılmaktadır. Tunik böyle anlar için eşsiz bir giysidir. Pantolon üzeri ve etek üzeri dilediğe göre giyilebilir.

Her rengi mevcuttur. Mevsime göre kumaşlardan üretilmekte. Yazın daha ferah, hafif ve renkli seçenekleri bulunurken, kışın ise daha çok koyu renk ve biraz daha kalın kumaşlardan üretiliyor. Düz elbise tarzı olanlar dışında üstten dar ve alta doğru daha geniş tunikler, yarasa kollu tunikler, hâkim yaka tunikler, belden büzdürmeli tunikler ve sayamayacağımız pek çok çeşidi mevcuttur.

Günümüz tesettür mağazalarında yüzlerce çeşidini bulabilmek mümkün. Üstelik şimdi internet sitelerinden de sipariş vermek oldukça kolay. Çok uygun fiyatlı ve renkli modelleri ile özellikle genç kızlar tarafından daha çok ilgi görüp tercih ediliyor. Kalem etek üzerinde de şık ve zarif görüntü yaratıyor. Son zamanlarda oldukça moda olan tunik çeşitleri gündemden hiç inmeyecek gibi bir izlenim yaratmakta.

Günlük penye olanlar dışında fantezi kumaşlardan üretilen tunikler özel günlerde çok tercih edilmeye başlandı. Düğünlere pantolon üzeri tunikle gitmek sıradan bir görüntü değil oldukça şık ve zarif bir görüntü yaratıyor. Üstelikte altına giyilen topuklu ayakkabılar farklı bir hava yaratıyor.

Günlük kullanımda ise daha çok penye olanlar giyiliyor. Altına Jean pantolon giyerek oldukça hoş ve spor bir görüntü elde etmek oldukça kolaydır. Hemen hemen her tarza ve her yaşa uygun tunikler giyim sektörünün oldukça büyük bir alanını kaplamaktadır. Kendi tarzınızı yaratmak bu uygun fiyatlı ve çok çeşitli tunikler sayesinde oldukça kolaylaştı. Tunikler her yaşta ki bayanla hitap etmekte.

Tüm tunik modelleri için tıklayınız: http://www.modaselvim.com/tunik

Bir cevap yazın