Başörtüsünde 2016 model ve Renkleri

basortusuBaşörtüsü modellerinde giderek rahatlık ön plana çıkıyor. Kolay kullanım ve salaş görüntü bu yılında yükselen trendleri arasında. Sosyal hayatın içinde başörtülü kadınların sayısının artması ile birlikte başörtü modası da gittikçe gelişiyor. Eskiden saf ipek eşarplar kullanılırken artık kullanım rahatlığı daha fazla önemsenir oldu. Kadınlar hem şık olmak hem de rahat etmek istiyorlar. Başörtüsü modelleri de çok geniş bir yelpazeye sahip oldu. Eskiden kalıp gibi duran Baş örtme şekilleri modayken şimdi daha doğal görünümlü ve salaş modeller tercih ediliyor.

 

Şal Model ve Renkleri

 

Şal modelleri daha çok rahatlığın yeni adresi oldu. Şal üreticileri de bunu göz önüne alarak daha çok pamuklu ve baştan kaymayacak, rahat kullanılabilecek kumaşları tercih ediyorlar. Daha çok rahatını düşünen hanımlar için çıt çıtlı modeller bile üretildi. Şallarda bu yılda daha düz ve tek renkler revaçta.

 

Kombininde şıklığı yakalamak isteyen bayanlar tek renk şalları ya da en fazla iki renkten oluşan arkalı önlü modellere de sahip olanlarını tercih ediyorlar. Eğer desenli bir şal tercih edecekseniz kıyafetiniz de herhangi desen olmaması gerekir. Kombin yaparken kıyafetinizin içinde olmayan renklerde şal örmekte bu yılın modası arasında yer alıyor. Bir kaç yıl daha uyumlu görünmekten uzak kalacağız gibi görünüyor. Ya kıyafetinizin tonlarını ya da zıt renklerini kullanmalısınız. Şal modelinizin doğal görünmesi de yılın trendleri arasında. İyi bir kumaşa sahip bir şalı boyun kısmınıza iğne kullanmadan iki yana atmanız sizi hem şık hem de doğal bir görüntüye ulaştırıyor. Renk skalası geniş. Şal alırken giyeceğiniz kombininizi göz önüne almalısınız.

 

Eşarp model ve renkleri

 

Üzerinde resim ve fotoğraf görüntüsü olan eşarplar bu yıl yine moda olmayı sürdürüyor. Başörtüsü kullanan ve özellikle çiçek ve geometrik desenden sıkılmış bayanların imdadına yetiştiler. Harflerden oluşan şekillerde sizi cool bir görüntüye doğru kombinle ulaştırabilir. Fakat gerek fotoğraf gerekte harf desenli eşarplar spor kıyafetler ile kombinlenmelidir. Eğer şık bir görüntü istiyorsanız ya düz fakat kenarları desenli bir eşarp tercih edeceksiniz ya da çiçek desenli bir eşarp örtmelisiniz. Kıyafetiniz karışık ve modelli ise ya da çok fazla desen varsa muhakkak düz bir eşarp kullanmalısınız. Şalların aksine eşarpta daha canlı renkler revaçta.

Bir cevap yazın