Abiyenin Tesettürde Kullanımı

 

Yeni fikirler her zaman orjinal olmak zorunda değil. Yani daha önce hiç kullanılmamış bir elbise modeli üretmek zorunda değilsiniz. Klasik elbise kalıplarına farklı biçimler ve modeller ekleyerek yeni bir fikir yaratmış olursunuz. Tesettürlü kıyafetler için de bu durum geçerli. Örneğin tesettür abiye modellerine baktığımız zaman çok çeşitli yelpazede kıyafetler görebiliriz. Bunlar kumaş farklılaştırması, model farklılaştırması, desen, yapı, elbise olup olmadığı, tek parça ya da daha fazla parçadan oluşup oluşmadığına göre farklılaşır. Abiye seçimin de de demode ve klasik bir havaya kaçmamanız için görünüş olarak modern bir elbise seçebilir ve bu farklılaştırmadan faydalanabilirsiniz.

 

Yeni Abiye Fikirleri

 

Abiyelerin abartılı, şıklıktan uzak ve süslü yapısından kurtulmanın zamanı geldi. Yaşınıza uygun, sade ve zevklerinizi yansıtan modellerini kullanarak düğünlerde ve özel davetlerde şıklığı yakalayabilirsiniz. Bu modellerin pek çoğu geçmişteki çok süslü ama rüküş abiye modellerinin denenmesiyle günümüze ulaştı. Ancak eskiden o ilk abiye türleri olmasaydı günümüzde kullanılan şık elbiseler oluşmayacaktı. Bu nedenle tesettür abiye modellerinde görülen yeni fikirlerin aslında eskiden kullanılan ve tecrübe edilen fikirlerden çıktığını kabul etmek gerekir

 

Son Trendler

 

Çünkü moda tek başına birden bire değişen ve gelişen bir olgu değil. Moda birikerek ilerleyen ve geçmişteki tecrübelerden ders alarak gelişen bir akım. Eskiden düğünlerde kullanılan abiyelerin günümüzde ne kadar demode kaldığını bilirsiniz. Çünkü sadelik kıyafetin kumaşını, yapısını ve duruşunu ön plana çıkartır. Bu sayede gerçek kalite de ortaya çıkmış olur.

 

Sade Abiyeler

 

Moda dünyasında gittikçe kendine yer edinen bir fikir de sadeliktir. Bu durum abartılı kıyafetler de bile artık geçerli. Örneğin abiye denildiğinde sadelik düşünülemezdi. Ancak sade ve şık abiyeler artık çok daha tercih edilen modeller arasında. Özellikle tesettür abiye modellerinde göze batmayan ancak çok şık abiyeler bulunuyor. Bunlar daha modern ve kaliteli görünüşleriyle ön plana çıkarak insanlar tarafından daha çok tercih ediliyor. Çünkü sadeliğin içindeki zarafet ve duruşundaki asillik hem kıyafeti hem de sizi oldukça şık yaparak çok ayrı ve özel bir hava katıyor.

 

Bir cevap yazın