Abiyelerle Tercih Edilecek Farklı Aksesuarlar

 tesettür giyim abiyeAbiyeler elbette başlı başına göz kamaştırıcı bir tarz yaratan ve farklı davet ile organizasyonların vazgeçilmez seçenekleri arasında yer alan önemli giysilerdir. Ancak şık bir tesettür giyim abiye modelini daha şık ve hoş hale getirmek için mutlaka değişik aksesuarlar kullanılmaktadır. Bu sayede bütünlük yakalanmış olur ve hanımlar katılmak istediği organizasyon çerçevesinde daha estetik bir görünüm elde eder. Bu konuda özellikle ayakkabılar her daim ilk olarak ön plana çıkar. Abiyelerle daha çok topuklu ya da platform tasarımı altında hazırlanmış koyu renkli ayakkabılar tercih edilir. Siyah ya da kahverengi ve grinin değişik tonları altında tercih edecek ayakkabılar, abiyelerle özel bir uyum sağlamaktadır.

 

 Farklı aksesuarlarla abiyeleri bütün haline getirmek

 

Ayakkabılardan sonra tercih edilecek en önemli aksesuar çeşitleri çantalardır. Yeni sezon değişik renk ve modeli altında tercih edilebilecek güzel bir tesettür giyim abiye modeli ile birlikte, askısız ve dikdörtgen bir çanta göz kamaştırabilir. Kırmızı başta olmak üzere daha dikkat çekici ve parlak renklerin kullanılabileceği çantalar, abiyelerin daha göz alıcı hale gelmesine olanak tanımaktadır. Tabii kola ya da boyna sarılacak güzel bir şal, şık bir saat ve değişik işlemelerle hazırlanmış özel bir kemer modeli de tercihler arasında yer almaktadır. Mutlaka abiyelerle bütünlük oluşturması gereken aksesuarlar hanımların kendi zevkine bağlı olarak, abiye yakışacak türde tercih edilmelidir.

 

 Takılarla bütünleşen şık abiyeler

 

Elbette aksesuar olarak hanımların vazgeçemeyeceği en önemli seçenekler arasında takılar gelir. Özellikle küpe çeşitleri daha zarif ve parlak görünümleriyle abiye modellerinde tercih edilmektedir. Bu sayede dikkat çekici bir şıklık yakalanırken aynı zamanda abiyenin daha ön plana çıkmasına olanak tanınmaktadır. Tabii gümüş ve altın tasarımı ile hazırlanmış kolye ve bileklik modelleri de mutlaka tercih edilmektedir. İsteğe bağlı olarak hanımlar bütün bu aksesuarlar arasından bir seçim yapabilir, katılmak istediği organizasyona görsel açıdan daha tarz bir görünüm altında gitme şansını elde edebilir. Moda uzmanlarının yeni sezonda piyasaya sürdüğü birbirinden özel abiye modelleri, en trend dizayn ile hazırlanmış farklı seçenekler altında güzel bir tercih sunuyor. Çok uygun fiyatlarla hemen keyfi bir alışverişe başlanabilir.

Bir cevap yazın