Çok Detaylı Tesettür Giyim Abiye Alternatifleri

 tesettür giyim abiyeHazır giyim, kadınlara her zaman kombin konusunda ilham vermektedir. Her mekan içinde hoş gözükmek isteyen bayanlar, çok detaylı kıyafet alternatiflerinden seçim yapmaktadır.

 

Özellikle; hem tesettür, hem abiye tercihi sırasında genç bireylerde, olgun bireylerde titiz bir araştırmaya girmektedir. Çok çeşitli detaylara hakim tesettür giyim abiye modelleri içinden organizasyon çerçevesinde en uygun seçim gerçekleştirilmektedir. Abiyelerin alım aşamasında renk uyumluluğu ve varsa desen – kesim ayrıntıları gözden geçirilmektedir.

 

Kadınların talepleri doğrultusunda abiyenin kumaşı tüllü, beli kemerli-büzgülü, etek uçları pileli-fırfır detaylı olmaktadır. Abiyenin bütünü oluşturan bu detayların berberinde kolları pelerinli tasarımlar ile de şıklık sağlanmaktadır. Aynı zamanda şifon, kuyruklu, payetli gibi üçlü detay içeren abiye modelleri ile kadınlar çok zarif görünmektedir.

 

 Kaliteli Kumaş ve Detay Çizgilerine Sahip Tesettür Giyim Abiye

 

Kadınlar için zarafetin simgesi olan abiyeler, kaliteli kumaş ve desen özellikleri çerçevesinde alınmaktadır. Geniş bir tasarım özelliğine sahip abiye kreasyonları, tesettürlü bayan stillerinin hareketlenmesini sağlamaktadır. İncilerle, taşlarla, payetlerle mükemmel dokunuşlar sağlanan tesettür giyim abiye ile kadınlar oldukça hoş olmaktadır.

 

Her türlü kumaş biçimiyle dikkat çeken abiyeler sayesinde kadınlar, stil farkını yansıtmaktadır. Gündüz ya da gece katılım yapılacak davet çerçevesinde abiyeler ile kadınlar an ve an ışıltıyla parlamaktadır.

 

Üst kısmı payetli, alt kısmı tüllü-şifon tasarımlar ile oldukça şık giyim sağlanmaktadır. Ayrıca eteği kabarık, balık ve uzun kuyruklu abiye kumaş ayrıntıları ile çok harika görseller yakalanmaktadır.

 

 İlgi Çeken Tesettür Giyim Abiye Modelleri

 

Abiye, her kadının büyüleyici bir görünüm sağlamasına yardımcıdır. Mavi, zümrüt renkleri, şifon, dantelli kumaşları, payetli-pullu-simli kol ve üst kısımlarının bütünlüğü ile abiyeler ilgi çekmektedir.

 

Bu özelliklere sahip giyimin abiye modelleri ile bayanlarda gittikleri davette ya da toplantıda ilgi çekmektedir. Her tarza uygun tasarımlara sahip tesettür abiyeler ile pek çok kadın zevkli alımlar yapmaktadır.

 

Bir çok abiye kreasyonu ile hem özellikli, hem de rahat, şık modellerin alımları sağlanmaktadır. Aynı zamanda püsküllü, nakışlı, balon kol abiye modellerini de her kadın nitelikli görsellikle üzerinde taşımaktadır. Türlü, türlü modeller arasından her kadın abiye tercihini yapıp, güzel ve hoş giyim sağlamaktadır.

 

Kışlık Tesettür Giyim Abiye Modelleri

 tesettür giyim abiyeDüğün, nişan ve özel davetler kış aylarında da sıklıkla yapılmaktadır. Bu lokasyonlara uygun giyinmenin yanı sıra mevsime göre giyinmekte önemlidir. Özel davetler için tesettür giyim abiye modellerinde kış aylarının etkileri görülmektedir. Kışlık modeller arasında en sıcak tutan ve mevsime uygun olan parça ise kadife kumaş tesettür giyim abiye modellerdir. Kolları uzun ve çan etek modelli kadife kumaş abiyeler sezonun modasını yansıtan ve mevsime en uygun abiyelerdir.

 

Kış sezonunda giyilebilecek bir diğer abiye modeli ise şifon abiyelerdir. Şifon abiyeler kışında oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle kumaşının sıcak tutması kışın giymek için en doğru zamandır. Çoğu kişi şifon kumaşı yalnızca yaz aylarında kullanmaktadır. Fakat bu tarz abiyelerin üzerine yapay kürk mont alarak sezonun en trend kombinini oluşturabilirsiniz.

 

 Kış Sezonuna Uygun Şık Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

Şıklık konusunda kesinlikle taş ve payet hiçbir model ile karşılaştırılamaz. İddialı ve şık görünüm seven kişiler için sezonun en moda taşlı abiyeleri vitrinlerde yerini almaktadır. Şık abiye modelleri arasında payet ve ince boncuk nakışlı abiyelerde en çok tercih edilen tesettür abiyelerindendir. Abiyede şıklık yarışı yalnızca taş ve boncuklar ile olmaz. Devam parçaları ile kombinin tamamlanması gerekmektedir.

 

Saten kumaş abiyelerde en az taşlı abiyeler kadar şıklık yarışına giren modellerdendir. Bunun yanı sıra daha düz bir abiye giyerek bol takı ve broşlar ile şık hale getirebilirsiniz. Düz abiyelerde aynı zamanda dış giyim ürünlerinin daha gösterişli olmasına dikkat etmelisiniz.

 

 Sade ve Modern Kışlık Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

Tarzı daha sade olan kişiler genellikle modern bir görünüm oluşturmak ister. Bu görünümü abiyelere yansıtmak isteyen kişiler için düz kumaştan yapılan volan etek abiyeler hem modern hem de sade görünümün elçisi olacaktır. Sadelikten yana olan kişiler için her zaman siyah ve beyaz tek renk abiye modelleri uygun seçim olacaktır.

 

Sade ama renkli bir tarza sahip olan kişiler kırmızı, bordo, somon ve yeşil tonlarında olan abiye modellerine yönelebilir. Bu abiyelerde yaka ve kol detaylarındaki incelikler abiyenin modern görünümünü ortaya çıkarmaktadır.

 

Tesettür Giyimin Zirvesi Abiye

 tesettür giyim abiyeTesettür dünyasının şüphesiz en gözde ürünü tesettür giyim abiye ürünleridir. Tesettürlü hanımların özellikle özel gün ve gecelerde sıklıkla tercih ettiği ürün olmaktadır. Dantel işlemeli, kemer detaylı, güpürlü modeller ile oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bundan dolayı seçim daha zor olmaktadır. Seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ince noktalar bulunmaktadır.

 

Bunun için öncelikle kişinin nasıl bir tarzda giydiğini belirlemelidir. Klasik bir sitil seçilecek ise daha düz ve koyu renkler aynı zamanda desensiz modeller daha asil duracaktır. Bunun yanı sıra ten rengine zıt renkler tercih edilmesi elbiseyi boğmayacaktır. Sportif bir sitil belirlenecek ise daha canlı ve desenli modeller tercih edilmesi daha hoş olacaktır.

 

 Trend Abiye Modelleri

 

Tesettür modacılarının sihirli ellerinden çıkan tesettür giyim abiye modelleri, tesettür mağaza vitrinlerinde hanımların gözlerini kamaştırmaktadır. Bir çok trend model olmasına karşın, bu sezonun ön plana çıkan modellerin başında açık yeşil renkte dantel desenli abiye modeli başı çekmektedir. Esmer tenli hanımların daha çok tercih ettiği bu model, düğün, kına gecesi ve balolarda abiyeyi tercih eden kişiye etkileyici bir görünüm sağlamaktadır.

 

Bunun yanında yine çok beğenilen modellerden biri olan fır fırlı abiye modeli de genç hanımların gözdesi olmuş durumdadır. Daha çok mürdüm ve bordo renkte favori olan bu model özel günlerde tercih edildiği gibi iş seyahatlerinde de rahatlıkla tercih edilmektedir. Puantiyeli tül abiye modeli de her kesim tarafından ilgiyle beğenilen bir model olmaktadır.

 

 Aksesuar Seçimi

 

Tesettür abiye seçimi yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise doğru aksesuar seçimidir. Aksesuar seçimi yine hangi tarz abiye giyilmesi ile alakalıdır. Tepeden tırnağa bir uyum söz konusu olabilmesi için aksesuarların seçimi belirleyici olmaktadır. Klasik bir abiyeye klasik çanta, klasik takı türleri tercih edilmelidir. Hem daha şık hemde uyumlu olacaktır. Aksi takdirde farklı bir tarz aksesuar sırıtacaktır. Bunun yanı sıra daha hareketli bir abiye modelinde de aksesuarda hareketli ve canlı desenlere sahip çantalar tercih edilebilir. Çünkü tesettür modasında her ürünün güzel olması kadar uyumlu olması da önemlidir.

 

Trend Tesettür Abiyeler

tesettür giyim abiyeTesettürün vazgeçilmez ürünü olan tesettür giyim abiye modelleri tüm tesettürlü hanımlar tarafından beğenilmektedir. Tesettürün modası abiye modelleri ile gün yüzüne çıkmaktadır. Bundan dolayı tesettür giyim abiye modacıları, özenle ve titizlikle abiye modellerini tasarlamaktadır. Abiyeler, giyildiğinde her anlamda şık ve asil duran ürünlerdir. Bundan dolayı tesettürlü hanımlar tesettür abiye tercihlerinde çok dikkat etmektedirler. Bununla alakalı olarak dikkat edilmesi gereken bir kaç inde detay bulunmaktadır. Tesettür abiye modellerinde renk ve desen yelpazesi oldukça geniştir. Bundan dolayı seçim yaparken doğru kombine ulaşmak biraz zor olmaktadır.

 

 Doğru Seçimler

 

Klasiğin bir tarz olarak seçilmesi durumunda seçimlerin daha düz renkte ve sade olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kişinin karakteristik yapısı daha oturaklı ve ağır olmak gerekmektedir. Çünkü sadece görsel bir duruş değil aynı zaman da bir karakter duruşudur tesettür giyim. Yine aynı şekilde spor bir stil tercih edilecek olursa, daha desenli ve canlı renklerde abiye tercih edilmelidir. Hareketli bir model için de hareketli bir kişilik yapısı gerekmektedir. Tepeden tırnağa bir uyum söz konusu olduğu takdirde abiye ve karakter çok asil bir görünümü vermektedir. Bunun yanı sıra abiye modellerinde de çok beğenilen ürünler yer almaktadır. Dantel detaylı, balık tesettür abiye modelleri gibi bir çok model tesettürlü hanımların beğenisine sunulmaktadır.

 

 Trend Abiye Modeller

 

Tesettür abiye modellerinde favori model son sezonda açık yeşil dantel detaylı modeller çok tercih edilmektedir. Özel günlerde sık tercih edilen bir başka ürün ise kenzel taş işlemeli tesettür abiye modelidir. Açık mavi renkte oldukça asil bir görünüm veren bu model genç hanımların gözlerini kamaştırmaktadır. Mezuniyet balolarında sık görülen bu model, kişiyi o gecenin gözdesi yapması için fazlasıyla yeterli olmaktadır.

 

Yine trend modellerden olan güpürlü taşlı modellerde sık tercih edilmektedir. Koyu yeşil renkte çok etkileyici bir görünüm kazandırmaktadır. Aynı zamanda bu model özel gün ve gecelerin dışında gündelik yaşamda,iş hayatında ve sosyal hayatta da rahatlıkla tercih edilebilecek bir üründür. Tesettür ürünlerinden abiye modelleri ağır modeller dışındaki diğer tüm modeller daha kullanışlı olmaktadır.

 

Yeni Yaz Sezonunda Tesettür Abiye Modelleri Ve Kumaşları

tesettür giyim abiyeHer sezon yenilenen ve güncellenen tesettür kıyafetler bu sezon da büyük ilgi çekecek gibi görünüyor. Her ortama, isteğe ve özelliğe göre farklı farklı tasarlanan kıyafetler bu sezon da oldukça uygun fiyatlarla modaselvim.com adresinde kadınların beğenisine sunuluyor. Tesettürde en önemli parçalar arasında yer alan abiyeler her ortama uygun olarak seçilmesi gereken kıyafetlerdendir. Abiyede özenli davranmak şıklığı ön plana çıkaracak ve aynı zamanda da doğru seçimi sağlayacaktır.

 

 Abiye Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür parçaları arasında kullanımı diğer parçalara oranla en az olan tesettür giyim abiye olmaktadır. Abiye oldukça az kullanılan kıyafetlerdendir. Bunun nedeni ise kullanım alanlarının ve ortamlarının kısıtlı olmasıdır. Her kıyafet her ortamda giyinilemeyeceği gibi abiyeler de her şık davetlerde tercih edilememektedir. Dolayısıyla seçim yaparken ortam koşulları ve gidilecek yerin büyük önemi bulunmaktadır. Abiyeleri genellikle düğünlerde, şık davetlerde ve özel günlerde tercih eden kadınlar ince detaylara da oldukça büyük önem vermektedir.

 

 Abiyelerde Kumaş Türleri

 

Her sezon abiyelerde çeşitli değişiklikler yapılmaktadır. Özellikle bu sezonda payet işlemeler ve simli kumaşların tüller ile örtülmesiyle tesettür giyim abiye modellerine farklılık katılmıştır. Ayrıca kumaş özeliklerinin büyük önem taşıdığı abiyelerde de nefes alan kumaşların tercih edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle modaselvim.com sitesinde yer alan abiyelerin çoğu bu özelliğe göre tasarlanmıştır. Kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında dantel ve tül detaylı uçuş uçuş etekli abiyeler yer almaktadır. Bu abiyeler genellikle genç kadınların ilgisini çekmektedir.

 

 Yaşa Göre Abiye Seçimi

 

Her yaşa uygun olacak şekilde abiye tasarımları yapılmaktadır. Genellikle genç kadınlar için tül detaylarına ağırlık verilirken, orta yaşlardaki kadınlar içinse işleme ve pul detaylı abiyeler tasarlanmaktadır. Genç kadınlar şıklığa ve gösterişe önem vermektedirler. Dolayısıyla tercih ettikleri abiye modelleri de buna bağlı olarak daha pastel tonlarda ve göze hitap edici şekilde olmaktadır. Orta yaştaki kadınlar ise genellikle daha sade ve payet detaylarındansa kollarda işlemeleri ve tül detaylı olanları tercih etmektedirler. Böylece her kadının tarzına ve isteğine göre abiye üretimi kolaylıkla yapılabilmektedir.

 

Tesettür Giyim Abiye Seçimi

 tesettür giyim abiyeYılın farklı zamanlarında gerçekleştirilen davet ve organizasyonlar için, değerlendirilen ilk giyim çeşitleri tesettür giyim abiye modelleri olur. Özellikle daha şık bir görüntü sergilemek amaçlı farklı organizasyonlar için özel olarak hazırlanan abiyeler, çok dikkatli şekilde tercih edilmelidir. Bu konuda ele alınması gereken belli başlı bazı hususlar yer alıyor. Bu hususlara dikkat etmek suretiyle çok daha şık ve göz alıcı bir etki yaratmak mümkün. Aynı zamanda organizasyon boyunca rahatsızlık hissetmeden keyifli şekilde kalınabilir.

 

 Konsepte Uygun Tesettür Giyim Abiye Seçimi

 

Mutlaka konseptin ne olduğu abiye tercihi yapılmadan önce bilinmelidir. Mesela kapalı ya da açık mekanlara uygun şekilde seçim yapmak gerekir. Ayrıca ne tür bir anlayış üzerinden organizasyonun hazırlanmış olduğuna bakılmalıdır. Böylece mekana daha sade tasarımlar ya da daha modern yapı altında hazırlanmış, tesettür giyim abiye seçenekleri arasından tercih gerçekleştirilebilir. Yani ilk olarak mutlaka konsepte uygun şekilde abiye seçimi yapılmalıdır.

 

 Ten Rengine Uyumlu Tesettür Giyim Abiyeler

 

Farklı davet ve organizasyonlar için abiye seçimi yaparken mutlaka ten rengine uyumlu giysiler seçilmelidir. Örneğin koyu renkli bir tene sahip iseniz mutlaka açık renkleri olan abiyeler arasından tercih yapmalısınız. Ancak çok açık renkler yerine mutlaka bir denge sağlanmalıdır. Aynı durum tam tersi için de geçerlidir. Açık ten rengine sahip kadınlar mutlaka biraz daha koyu renkli elbiseler üzerinden güzel bir uyum sağlayabilir.

 

 Farklı Desen ve Aksesuarlara Göre Tesettür Giyim Abiye Modelleri

 

Her anlayışa uygun günümüzde geniş bir ürün yelpazesi altında abiye modelleri bulunmaktadır. Bütün olarak sade ve klasik tasarım altına hazırlanmış abiyeler ile beraber, modern yapısını açık şekilde gösteren tasarımlar da bulunmaktadır. Özellikle bu abiyeler arasında tercih yaparken mutlaka desen ve aksesuarın dengeli olmasına özen gösterilmelidir. Yani çok fazla olmamakla beraber hiç olmaması gibi bir durumdan da uzak durulmalıdır. Yani abiye üzerinde dengeli şekilde desen ve aksesuarlar mutlaka yer almalıdır.

 

Kişisel İsteklere Uygun Tesettür Abiyeler

 

Abiye seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar arasında kişisel tercihler gelir. Mutlaka konsepte uygun olarak, kişisel beğeni üzerinden model seçimi yapılmalıdır. Böylece gidilen davet ve organizasyonlar daha keyifli şekilde yaşanır.

 

Yaz Sezonunda Tesettür Giyim Abiye

tesettür abiye, modaselvim abiyeYaz ayları farklı organizasyonların en yoğun geçtiği dönemdir. Özellikle düğün, nişan ve kına gibi pek çok organizasyon yaz bitene kadar sürekli olarak devam eder. Tabii bu organizasyonlara şık bir görünüm altında katılmak için ise tesettür giyim abiye modelleri öne çıkmaktadır. Her ne kadar farklı elbise çeşitleri de bu konuda kullanılsa dahi; abiyeler doğrudan özel organizasyonlar için tasarımdan geçmektedir. O yüzden her sene yeni sezon ile beraber piyasaya çıkan farklı abiyeler, kişisel isteklere uygun şekilde tercih edilir.

 

 Yaz İçin Kullanılacak Farklı Tesettür Giyim Abiyeler

 

Yaz aylarında uzun süre farklı organizasyonlarda rahatlıkla kalabilmek için ferah, konforlu ve kaliteli tasarıma sahip tesettür giyim abiye modelleri tercih edilmelidir. Tabii ayrıca bu modeller göz alıcı bir şıklık yaratması gerekir. Her zevke hitap eden farklı model tasarımları, yeni sezonda bu özel fırsatı en iyi şekilde sunuyor. Özellikle genç hanımlar için fiyonk kemerli tesettür abiyeler cıvıl cıvıl bir görünüm sağlamış durumda. Alt ve üst olarak farklı parçalardan konuşmuş bu elbise, her organizasyonda rahatlıkla kullanılabilir. Şifon kuyruklu payetli elbiseler ise tam bir göz alıcı etki yaratıyor. Dikkatleri üzerine toplayacak parıl parıl görüntüsüyle harika abiyeler, kapalı ve açık organizasyonlar konusunda rahatlıkla tercih edilebilir.

 

 Hem Sade Hem De Şık Görüntüsüyle Abiyeler

 

Sade görünümünün yanı sıra üzeri farklı desen ve aksesuarlarla bezenmiş, ortak denge kuran değişik abiyeler arasından tercih gerçekleştirmek mümkün. Güpürlü incili ve taşlı abiye modelleri buna en güzel örnek. Hem bütün olarak minimalist bir yaklaşımla hazırlanmış görüntü sunuyor hem de göz alıcı bir şıklık sağlıyor. Modern yapısının yanı sıra klasik tasarımıyla her organizasyon için değerlendirilebilir. Şal kombinli şifon abiyeler de yine bu ortak dengeyi sunan en özel tasarımlar arasında yer almaktadır.

 

 Farklı Konseptlere Uygun Yaz Ayları İçin Harika Tesettür Abiyeler

 

Değişik konseptler üzerinden farklı davetlere katılım yapacağınız zaman, yeni sezonda sizleri harika tesettür abiye modelleri bekliyor. İşlemeli modeller, dantelli tasarımlar ve harika aksesuar ile bezenmiş şık desen üzerinden pek çok abiye yeni sezonda sizleri bekliyor.

 

Yeni Yaz Sezonunda Tesettür Abiye Modelleri Ve Kumaşları

tesettür giyim abiyeHer sezon yenilenen ve güncellenen tesettür kıyafetler bu sezon da büyük ilgi çekecek gibi görünüyor. Her ortama, isteğe ve özelliğe göre farklı farklı tasarlanan kıyafetler bu sezon da oldukça uygun fiyatlarla modaselvim.com adresinde kadınların beğenisine sunuluyor. Tesettürde en önemli parçalar arasında yer alan abiyeler her ortama uygun olarak seçilmesi gereken kıyafetlerdendir. Abiyede özenli davranmak şıklığı ön plana çıkaracak ve aynı zamanda da doğru seçimi sağlayacaktır.

 

 Abiye Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür parçaları arasında kullanımı diğer parçalara oranla en az olan tesettür giyim abiye olmaktadır. Abiye oldukça az kullanılan kıyafetlerdendir. Bunun nedeni ise kullanım alanlarının ve ortamlarının kısıtlı olmasıdır. Her kıyafet her ortamda giyinilemeyeceği gibi abiyeler de her şık davetlerde tercih edilememektedir. Dolayısıyla seçim yaparken ortam koşulları ve gidilecek yerin büyük önemi bulunmaktadır. Abiyeleri genellikle düğünlerde, şık davetlerde ve özel günlerde tercih eden kadınlar ince detaylara da oldukça büyük önem vermektedir.

 

 Abiyelerde Kumaş Türleri

 

Her sezon abiyelerde çeşitli değişiklikler yapılmaktadır. Özellikle bu sezonda payet işlemeler ve simli kumaşların tüller ile örtülmesiyle tesettür giyim abiye modellerine farklılık katılmıştır. Ayrıca kumaş özeliklerinin büyük önem taşıdığı abiyelerde de nefes alan kumaşların tercih edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle modaselvim.com sitesinde yer alan abiyelerin çoğu bu özelliğe göre tasarlanmıştır. Kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında dantel ve tül detaylı uçuş uçuş etekli abiyeler yer almaktadır. Bu abiyeler genellikle genç kadınların ilgisini çekmektedir.

 

 Yaşa Göre Abiye Seçimi

 

Her yaşa uygun olacak şekilde abiye tasarımları yapılmaktadır. Genellikle genç kadınlar için tül detaylarına ağırlık verilirken, orta yaşlardaki kadınlar içinse işleme ve pul detaylı abiyeler tasarlanmaktadır. Genç kadınlar şıklığa ve gösterişe önem vermektedirler. Dolayısıyla tercih ettikleri abiye modelleri de buna bağlı olarak daha pastel tonlarda ve göze hitap edici şekilde olmaktadır. Orta yaştaki kadınlar ise genellikle daha sade ve payet detaylarındansa kollarda işlemeleri ve tül detaylı olanları tercih etmektedirler. Böylece her kadının tarzına ve isteğine göre abiye üretimi kolaylıkla yapılabilmektedir.

 

Tesettür Giyimde Abiye Şıklığı

tesettür giyim abiyeYaz geliyor ve düğün sezonu açılıyor. Düğün, nişan ve sünnet düğünlerinin tesettür giysisi abiyelerdir. Tesettür giyim abiye de seçenekler çok fazla. O yüzden aradığınız elbiseyi ve abiyeyi bulmanız çok kolay olacaktır. Bu sezon moda olan abiye türleri şunlardır:

 

 Payetli Tesettür Abiye Modelleri

Pul payette en çok tercih edilen tesettür abiye modellerinden biri balık elbisedir. Payet kumaş balık elbiseye kullanılmış ve çok tutulmuştur. Bole elbiselere genelde tülden yapılmış pelerin de ilave edilir. Ancak payetle yapılmış balık tarzı elbiselerin bazılarında pelerin yerine kemer kullanılmıştır.

Bir diğer payet kullanılan abiye tarzı ise belden açılan şifon elbiselerdir. Bu elbiselerde de payet kumaş bele kadar olan kısımda kullanılmıştır. Payetin gösterişi ve şifon kumaşın sadeliği ile payet şeritli bu şifon abiyeler şıklığı yakalamaktadır.

Payetli tesettür abiye de bu senede karşımıza yeni çıkan bir ürün de volan kol payetli abiyedir. Bu sefer de payetli balık elbiseye volan kol detayı verilmiş ve bu değişik detayla ortaya yeni bir elbise çıkmış.

 

 Dantelli Tesettür Abiye Modelleri

Hemen hemen her sene moda da kendine yer edinen dantel bu sene de tesettür giyim abiye modellerinde kendini gösteriyor. Dantel kumaş balık modelde, volan kol modellerinde ve balon kol modellerinde kullanılmış. Abiye elbiselere çok yakışan dantel kumaş, kendini yenilemiş ve tesettür abiye elbisenin diğer bir çeşididir. Dantelli abiyelerin bazılarında kuyruk ta kullanılmıştır.

 

 Simli Tesettür Abiye Modelleri

Son yıllarda tesettür abiyelerde simli kumaşları görmekteyiz. Simli abiyelerde sim çeşitliliği çoktur. Değişik kumaşlar kullanıldığından bazı elbiselerin sim oranı fazla bazılarının sim oranı çok görünür. Simli kumaşların farklılığına göre abiye dikimi yapılır. Sim görüntüsü abiyeye büyük şıklık kazandırır.

 

 Tesettür Takım Abiye Modelleri

Tesettür giyimde özel günlerde kullanılabilecek, abiye elbiselerin dışında abiye takımlardır. Abiyem hem şık hem gösterişli hem değişik olsun diyorsanız abiye olarak elbise yerine abiye takımlarına da bakılabilir.

 

Tesettür giyimde güvenilir alış-veriş sağlayan Modaselvim’ de kaliteli kumaşlarla yapılmış tesettür giyime dair her şey bulunabilir. Hızlı kargo ile ürünleriniz elinize ulaşır. Kaliteli ürünler uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

 

Abiye Giyimde Tesettür

tesettür giyim abiyeDinlerin oluşmaya başladığı ilk yıllardan beri sosyal yaşamda giyim kuralları olmuştur. Her dinin kendi inancına göre belirlemiş olduğu kurallar insanların birlikte ve günahlardan uzak yaşamasını amaçlar. Kadınların örtünmesi birçok dinde öne çıkan ve tartışılan bir konudur.

 

İslamiyet görüşünü benimsemiş olan toplumlarda öncelik verilen konulardan biri de kadının toplum içindeki yeridir. Fikrine, eğitimine, ve yeteneğine göre değil, kıyafetine göre kadın değerlendirmek şu zamanların modası olmuştur. Kutsal kitaba göre bir kadın gösteriş yapmamak ve erkeğin nefsini uyandırmamakla mükelleftir. Fakat hem bu çağda yaşayıp hem de binlerce yıl önce koyulmuş kanunlara uygun yaşayabilmek çoğu zaman mümkün olmamaktadır.

 

 Çağına göre tesettür anlayışı

 

Tesettür giyim anlayışı başlı başına bu çağa ait bir terimdir. Dini kanunlara göre belirlenen kuralları uygulamak zorlaştıkça tesettür giyim gibi alanlar ortaya çıkmış ve insanları vicdan yükünden kurtarmayı amaçlamıştır.

 

 Tesettür giyim seçenekleri

 

Zamane kadınları gelişen yaşamın koşullarından dolayı bir çok şekilde giyinip sosyal yaşama katılma olanağı bulmuşlardır. Tesettür giyim de bu çeşitlerden biridir. Müslüman bir kadın tesettür kıyafetlerle hem dini emrettiği şekilde giyinebilecek hem de sosyal yaşama katılabilecektir. Tesettür giyim de kendi içinde çeşitler oluşturmuştur. Günlük kıyafetler, iş kıyafetleri, spor kıyafetler ve abiye kıyafetler tesettür giyim tarzına başarılı bir şekilde uyarlanmıştır.

 

 Tesettürde abiye

 

Abiye giyim kendi kendine koca bir sektör oluşturacak yelpazeye sahip olan bir tarzdır. Abiye kıyafetler, düğün, nişan gibi organizasyonlarda giyilen şık ve gösterişli kıyafetlerdir. Bu giyim şeklini tesettüre uyarlamam tartışmalara sebep olmaktadır. Müslüman bir kadının dini gösterişli olması yasaktır.

 

Tesettür giyim abiye kıyafetler bazı kadınlar tarafından tercih edilse de büyük bir kesim bu tarza hala sıcak bakmamaktadır. Pul ve payet işlemeli, renkli, uzun etek ve pantolonlardan ve bunları tamamlatıcı olarak rengine uyumlu eşarplardan oluşan tesettür abiye tarzı makyaj ihtiyacı da doğuran bir tarzdır. Özel bir davete giden tesettürlü giyinen bir kadın hem dikkat çekecek hem örtünmesini sağlayacak olan tesettür abiye tarzını tercih etmelidir. Tesettür giyim abiye giymiş bir kadın eşarbını ve makyajını bu kıyafete uyum sağlayacak şekilde kuaför ve benzeri salonlarda yaptırmalıdır.

Bu Yılın Tesettür Giyim Abiye Modelleri Nelerdir?

Tesettür abiye modelleri muhafazakar kadınların bir yıl içerisinde dört mevsimde de kullanabildikleri kıyafettir. Tesettürlü kadınlar özel gün ve özel davetlerde abiye modellerine çok fazla önem vermektedir. 2019 yılı yeni sezonda da tesettür giyim abiye modelleri açısından kadınlar yine hayal kırıklığınına uğramayacak gibi gözüküyor. Tesettür abiyelerin omuz askıları yana düşmüş izlenimi uyandıran abiye modelleri tesettürlü kadınları hem çok daha çekici hem de hoş gösterecek tasarımlar içeresinde yer almaktadır.

 

Bu abiye modelinde mor ve ya pembe rengi ile çok daha dikkat çekici bir görünüm yakalanabilir. Dantel detaylı ve bordo renk ile tasarlanan abiye modelleri ise vücut hatlarını tamamen saran ve şık bir görüntü ortaya çıkaran bu kalın askılı model ise 2019 yılının en rağbet gören modelleri arasında olacak. Kiremit rengi ile üretilen bu tesettür abiyeler daha fazla ilgi çekmektedir.

 

 Her Tarza Uyum Sağlayan Tesettür Abiye Modelleri

 

Her tesettürlü kadının farklı bir giyim zevki vardır. Giyim zevki renk ve model olarak farklılık gösterebilmektedir. Her tesettürlü kadın değişik bir abiye modeli ister ve buna göre de bir renk seçer. Bu ihtimal düşünülerek tüm tesettürlü kadınlar kendi zevkine göre abiye bulsun diye çok daha fazla model piyasaya çıkmış durumda. Geçen seneye oranla hem daha canlı renkler hem de fazla modeller üretilerek kadınlara büyük kolaylık sağlanmaktadır. Özellikle lila renge sahip alt kısmı oldukça geniş ve kabarık olarak tasarlanmış olan tesettür modelleri tesettürlü kadınların çok fazla ilgisini çekecek. Düşük kol modeli ise bu şık abiye modelini daha da şık bir hale getirmektedir.

 

 Tesettür Abiye Modelleri

 

Pul işlemeli ve belden sarı kemerli detayı bulunan tamamen siyah renk bir tasarım ile hazırlanmış tesettür abiye modeli de kapalı kadınların çok fazla beğenisini kazanacakmış gibi duruyor. Bu model tesettür giyim abiye modelini altın sarısı bir başörtü modeli ile tamamlayarak istediğiniz özel davet ve özel gecelere rahatlıkla gidebilirsiniz. Bu yılın tesettür abiye modelleri farklı çeşitlerde tasarlanırken üstelik bütçeyi zorlamayan düşük fiyatlar dahilinde tesettürlü kadınların beğenisine sunulmuş durumdadır.

Abiye Tesettür Giyimde Nasıl Seçimler Yapılmalıdır?

tesettür giyim abiyeÖzel günlerde giyilen abiye kıyafetler, oldukça şık seçenekler sunuyor. Düğün, nişan gibi etkinliklerde herkes şık olmak ister. Ancak bunu sağlamanın belli detayları vardır. Aksi halde şık görünmek isterken, yanlış seçimler yapılabilir. Bu nedenle konu hakkında bazı bilgilere sahip olmak yararlıdır.

 

  Abiye Kıyafetin Nerede Giyileceği Önemlidir

 

Bir tesettür giyim abiye seçiminde, kıyafetin nerede giyileceği hesaplanmalıdır. Bu tür kıyafetler genellikle söz, nişan, düğün etkinliklerinde giyilir. Sünnet düğünü, kına gecesi etkinlikleri de abiye giyimi gerektirir.

 

Kıyafet seçilirken, etkinliği düzenleyen kişiniz size yakınlığı çok önemlidir. Örneğin yakın bir aile bireyinin düğününde gösterişli kıyafetler seçebilirsiniz. Çünkü herkes sizi bugün çok daha şık görmek isteyecektir. Ancak uzaktan akrabalar veya arkadaş düğünlerinde sade abiyeler seçilmelidir. Bu seçim çok daha uygun olacaktır.

 

 Abiye Kıyafetin Vücut Tipinize Uygun Olması

 

Abiye kıyafetler, genellikle gösterişli bir şıklık sunar. Bu durumda herkesin gözleri sizin üzerinize çevrilecektir. Dolayısıyla vücut tipinize uygun olmayan abiyeler, hemen dikkat çeker. Mesela, fazla kilolardan şikayetçiyseniz, kilolarınızı gizleyecek bir seçim yapabilirsiniz. Bu durumda enine çizgiler, kabarık pileler size hiç uygun olmayabilir.

 

Boyunuz kısa ise, boyunuz daha uzun gösterecek kıyafetler seçebilirsiniz. Düşük belli etekler ve pantolonlar sizi kısa gösterecektir. Bunun yerine yüksek belli seçimler yapabilirsiniz. Ayrıca boyu uzun gösteren tek parça elbiseler ideal olacaktır.

 

  Abiye Kıyafet Kombini Bir Bütün Olmalı

 

Kıyafet seçimi kadar aksesuarlar da önemlidir. Bir tesettür giyim abiye kıyafette her şey mükemmel uyumlu olmalıdır. Eşarp seçiminden çanta ve ayakkabıya kadar her şey, uyum içermelidir. Kullanılacak olan kolye bileklik, yüzük gibi unsurlar da önemlidir.

 

 

Bu tür seçimlerde ölçülü olmak değer taşır. Örneğin gösterişli bir kıyafet seçtiğinizi var sayalım. Bu kıyafetle kullanacağınız çantanın aynı gösterişe sahip olması gerekmez. Çantanızı, kıyafetin detaylarıyla uyumlu ama sade olarak seçebilirsiniz. Aynı uygulamayı ayakkabılarda da yapmak doğru olacaktır.

 

Takılarda da kıyafetin durumuna göre gösterişten kaçınmak gerekir. Abiye kıyafet seçiminde tüm bu nitelikler önemlidir. Bunlara uygun olarak yapılan seçimler size şıklığı sunar. Bu sayede özel gün ve gecelerde şıklığınızla fark yaratabilirsiniz.

Göz Alıcı Tesettür Abiyeler

 tesettür giyim abiyeTesettür giyim konusunda son yıllarda yaratıcı tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Geleneksel ile çağdaş unsurların harmanlandığı tesettür giyim abiye seçenekleri ise son derece ilgi görmektedir.

 

Kadının zarafetini ön plana çıkaran bu yeni modeller ile şıklık ve konfor bir arada sunulmaktadır. Hem daha sade bir zevke sahip olan kadınların, hem de gösterişe düşkün kadınların zevkine uygun alternatifleri ile tesettür abiye modelleri her sezon yenilenerek beğeniye sunulmaktadır. Davetlerin vazgeçilmezleri olan abiye modelleri içinde bazıları ise daha çok tercih edilmektedir. En yeni tesettür giyim abiye modelleri için sitemizi inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

 

 En Çok Tercih Edilen Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde son zamanlarda en çok tercih edilen modellerden olan balık elbiseler, çoğunlukla tül ya da saten pelerini ile detaylandırılmaktadır. Payetli balık elbise hafif kumaşı ile kullanım kolaylığı sağlarken, pelerini sayesinde göz doldurmaktadır. Beli güpürlü şifon elbiseler yine tesettür giyim abiye modelleri arasında en sık tercih edilenlerdir.

 

Yapıştırma taşlar ve pul, payetlerle ışıltı katılan şifon elbiseler akışkan kumaşı ile oldukça zarif görünüm vermektedir. İncili peplüm elbiseler, balon kol dantel elbiseler ve eteği kat kat tülden oluşan tesettür abiye elbiseler gösterişli, sultanları çağrıştıran görünümü ile kusursuz şıklık sağlamaktadır.

 

 Tesettür Giyim Abiye Kombinleri

 

Düğün ve davetlerde sıklıkla tercih edilen tesettür giyim abiye modelleri içinde, kombin şeklinde satılan elbiseler de çok rağbet görmektedir. Şal kombinli şifon elbiseler, bütünlük sağlaması açısından mükemmel görünüm yaratmaktadır. Ayrıca kombin yapmaya gerek kalmaması sebebiyle şal rengi, dokusu gibi konularda sıkıntı yaşanmamaktadır.

 

Broşlu elbiseler de fazlaca aksesuar gerektirmemesi açısından kolay şıklık sağlayan tercihler arasında yer almaktadır. Gold kemerli elbiseler, hem dikkat çekici ve gösterişli olması, hem de başka detaylara ihtiyaç duymaması açısından pratik elbiseler olarak görülmektedir.

 

Nakış, inci, boncuk gibi işlemeler ile sınırsız şıklık yaratma imkanı bulunan abiye elbiseler, sadece kol şeritleri ile süslenerek de etkili görünüm yaratılmaktadır. Seçilen şal, eşarp ve aksesuarların doğru renk ve tarzda seçilmesi sayesinde kusursuz tesettür abiye şıklığı yakalanmaktadır.

Tesettür Giyimde Abiye Şıklığı

 tesettür giyim abiyeTesettür modacıları şıklığın ve zarafetin simgesi olarak abiyeleri göstermektedir. Her şık ya da sade davetlere, özel gecelere, nikah ya da düğün, nişan gibi organizasyonlarda seçilen ve oldukça büyük ilgi gören abiyeler tesettür modasının da vazgeçilmez parçaları arasındadır. Tek yapılması gereken ise ortamına göre abiye modeli seçmektir. Abiyeler her kadının mutlaka tercih ettiği kıyafetler arasındadır. Çoğu kadın şıklığın yanı sıra rahatlığın da abiyelerde olması gerektiğini söylemektedir. Dolayısıyla tasarımcılar da kadınların bu söylemlerini dikkate alarak özellikle tesettür giyim abiye modellerinde kumaşlara ayrı bir özen göstermektedir. Kumaşlar da çeşitli desenler ve nakışlarla işlenerek kadınların beğenisine sunulmaktadır.

 

 Abiye Modellerinin Tasarlanması

 

Abiyeler şıklığın simgesidir. Her davette tercih edilebilir olmaları sayesinde zarafetin de esaslarından birisidir. Son dönemlerde tesettür giyim abiye modelleri tasarlanırken kadınların istekleri de göz önüne alınmaktadır. Bu istekler doğrultusunda kumaş özellikleri dikkatli seçilmektedir. Kumaşlara farklı detaylar eklenerek abiyeler ilgi çekici hale getirilmektedir. Ayrıca sadelik isteyenler için de kumaşlar kendinden desenli seçilmekte ve satışa sunulmaktadır. Son dönemlerin en çok tercih edilen abiye modelleri payet abiyeler olmuştur.

 

Aynı zamanda şifon ve uçuş uçuş modeller de genç kadınların ilgi odağı haline gelmiştir. Ayrıca şal kombinli olmaları da büyük kolaylık sağlamaktadır. Aynı şekilde genç kadınların yine çok ilgi gösterdiği modeller arasında eteği kat detaylı abiye modelleri yer almaktadır. Aynı zamanda orta yaştaki kadınların tercih edebilecekleri modeller arasında da yandan fiyonklu ve kolu pelerinli modeller de oldukça büyük rağbet görmektedir.

 

 Ortama Göre Abiye Seçilmesi

 

Abiye seçiminde kadınlar oldukça zorlanmaktadırlar. Çok fazla seçeneğin olması kafa karıştırıcı olmaktadır. Ayrıca abiyeler genellikle bir ya da iki defa giyinilip dolapta beklemektedir. Dolayısıyla kadınların abiye seçiminde mutlaka bunu göz önünde bulundurması gerekmektedir. Özel davetlerde ve şık yemeklerde mutlaka sade abiyeler seçilmelidir. Ancak kına gecesi, nişan ve düğün gibi organizasyonlarda da gösterişli modeller tercih edilmektedir.

 

Bu nedenle ortamına göre abiye seçiminde dikkat edilmesi gerekmektedir. Her yaş ve her tarza uygun modelleri bulunduran abiyeler şıklık ile zarafeti birleştiren nadide parçalardan olmaktadır.

 

Her Yaşa Uygun Tesettür Abiye Seçenekleri

tesettür giyim abiyeİster 20 yaşında olunsun ister 40. Her yaşa, her bedene uygun tesettür giyim abiye ürünlerini incelemek ve satın almak mümkün. Üstelik online mağazalarda yapılan alışverişler çok daha güvenli ve ekonomik olmasıyla biliniyor.

 

Ürünlerin tamamı çeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflar ile birlikte sunuluyor. Düğünler, nişanlar, balo ve çeşitli kutlamalar için tesettür giyim abiye seçenekleri mevcuttur. 2019 yılı itibariyle tanıtımı yapılan yeni modelleri de oldukça ilgi çekti. İster kapıda ödeme kolaylığıyla ister kredi kartına taksitle ödeme imkanlarıyla tesettür abiyelerin sahibi olmak artık çok kolay.

 

 Kolu Şeritli ve Payetli Abiye Çeşitleri

 

Dört mevsim giyilebilecek abiye çeşitlerinde ilk sırayı kolu şeritli modeller geliyor. Ağır ve lüks görüntüsü özellikle düğünlerde giyilmesini olanaklı hale getiriyor. Işıltılı görüntüsü ile girdiği her oramda farkını gözler önüne sermek isteyen müşteri kitlesi için idealdir.

 

Hakim yaka olduğu için kolye aksesuarı ile birlikte kombin yapılarak giyilebilir. Diğer kombin seçenekleri içerisinde topuklu ayakkabı modelleri gelmektedir. Uygun renkli bir çanta ile birlikte payetli abiyeler en iddialı ve gösterişli kombin seçeneklerine ev sahipliği yapıyor.

 

Latte renginin dışında ışıltılı dışa vurumu ile gümüş rengi de tercih edilebilir. Pudra, zümrüt ve siyah gibi renkleri de ürün görsellerine bakılarak satın alınabilir.

 

 Altın Detaylı ve Kemerli Abiyeler

 

Kemeri ile birlikte satışa çıkarılan abiyeler aksesuar seçimleri konusunda zorluk yaşayan kadınların imdadına yetişiyor. Bel bölgesindeki kalın ve yatay kemerler altın detayları ile birlikte zenginleştiriliyor.

 

Modeller beden tablosuna bakılarak seçilebilir. 38 bedenden 48 bedene kadar geniş bir yelpazede satılan çeşitleri mevcuttur. Bunun yanı sıra 24 saat içerisinde iade ve değişim imkanlarından da faydalanılabilir. Bunun için 24 saatlik süreyi aşmamak ve alıcının adına kesilmiş faturayı saklamak gerekiyor. Poliviskon kumaşından imal edilen bu abiyeler şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.

 

 İnci Detaylı Abiyeler ve Renk Seçenekleri

 

Son seçenekler arasında hem genç neslin hem de orta yaşlıların ortak beğenisine kazanan inci detaylı abiyeler geliyor. Zümrüt ve pudra gibi alternatif renklerde imal edilmiş modelleri bu senenin en çok satılanları arasındadır.

 

Kuyruklu olan modeller artık bir klasik kabul edilmektedir. Birçok farklı mekanda ve kutlamada giyilebilir.

Tesettür Giyimde Abiye Seçimleri

tesettür abiyeTesettürün kelime anlamı örtünmek olarak bilinmektedir. Birçok kadın da günümüzde tesettür giyim tarzını benimsemiş ve kıyafetlerinin buna göre oluşturmuştur. Dolayısıyla tesettür modası da sektörü de oldukça geniş bir alana yayılım göstermiştir. Son zamanlarda özel tasarım kıyafetlerinin artması ve her sezon yeni kıyafetlerin tasarlanması kadınlarda tesettür kıyafetlerini oldukça önemli bir yere taşımıştır.

 

Her kadın kıyafetinde kendi tarzını yaratmak ya da kıyafetleriyle yansıtmak ister. Dolayısıyla seçimlerini buna göre yapar ve giyim tarzını böylece oturtur. Şıklığı, rahatlığı ve zarafeti bir arada tutan kombinler oluşturmak için tesettür modasını takip eder.

 

 Tesettür Modasında Abiye Elbiseler ve En Çok Tercih Edilen Tesettür Modelleri

 

Tesettür modası tesettür kıyafetleri seçen kadın sayısı arttıkça daha geniş alanlara yayılmıştır. Önceleri kıyafet bulmakta ve seçmekte oldukça sınırlı seçimler yapmak zorunda kalan kadınlar şimdi ise oldukça geniş bir seçim alanına sahiptir.

 

Özellikle tesettür giyim abiye, tunik, şal, ferace, eşarp, kap, pardösü, tesettür mayo, geniş paça pantolon gibi birçok kıyafet oldukça fazla tercih edilmektedir. Durum böyle olunca da tasarımcılar özellikle bu kıyafetlere daha çok ağırlık vermektedir. Tesettür giyim abiye modelleri ayak bileklerine kadar uzanan ve kadınların genellikle şık davetlerde tercih ettiği gösterişli modellerden oluşmaktadır.

 

 Tesettür Modasında Abiye Seçimi

 

Abiye seçimine oldukça büyük önem veren kadınlar genellikle abiyeleri kısıtlı yerlerde giyindikleri için özenle seçmektedirler. Çünkü abiye kıyafetler gündelik kıyafet olmadıkları için özel gecelerde ya da şık davetlerde tercih edilmektedir. Durum böyle olunca da kadınlar her davete ve geceye göre giyinebilecekleri tarzda abiyeleri almaya özen göstermektedirler.

 

 Tesettür Kıyafetlerde Abiye Modelleri

 

Abiye modelleri tesettürdeki kadınlar için özel olarak tasarlanır. Çünkü elbise tamamen kapalı olduğu için kıyafet pek hava geçirmemekte ve terlemeye neden olabilmektedir. Dolayısıyla seçilen modeller arasında kumaşa özellikle dikkat edilmelidir.

 

Tesettür abiyeler genelde uzun, desenli, gösterişli, sade ya da şık modellerden oluşmaktadır. Tasarımlar ince dokunuşlarla ve çeşitli aksesuarlarla oldukça zarif hale getirilebilmektedir. Abiye modelleri ayrıca ince tüllerle de süslenebilen ve uzun kollu çeşitli ince kumaşlardan üretilebilmektedir.

 

Tesettür Abiye Giyiminde Moda ve Alışveriş

 tesettür giyim abiyeİçinde bulunduğumuz dönemde, moda her türlü giyim ürünü için hızla gelişmektedir. Erkek, kadın ve çocuk için sürekli değişim halinde olan bu akım, kadınlar için başörtülü ve başörtüsüzler olarak aynı oranda devam etmektedir. Her cins için çeşitlenen moda, her yaş grubuna da ayrı ayrı hitap edici özelliktedir. Başörtüsüz kadınlar için birçok mağaza ve çeşitlilik varken, başörtüsüzler için de gerek ortak mağazalar gerekse direk tesettür giyim üzerine hizmet veren marka ve mağazalar bulunmaktadır.

 

Tesettür giyim adına başörtüler, etekler, pantolonlar, elbiseler gibi günlük kıyafetler dışında, artık tesettür giyim abiye için de çok güzel tasarlanan modeller mevcuttur. Bazı mağazalar direk abiye üzerine yoğunlaşırken, bazıları ortak kombinlere imkan sunmaktadır. Aynı canlı mağaza alışverişleri gibi, internet alışveriş sitelerinden de tesettür giyime ulaşmak mümkündür. Alışverişler kampanyalı çeşitli e-ticaret sitelerinden yapılabileceği gibi markaların kendi sitelerinden de yapılabilmektedir.

 

 Abiye Çeşitleri

 

İster kişilerin kendi düğün, nişan, söz veya kına geceleri olsun, isterse yakın akraba ve dostlarının özel davetleri olsun abiyeler, kadınlar için en sadesinden en abartı şekline kadar akla gelen ilk kurtarıcılardır. Her türlü abiye giyimde olduğu gibi, tesettür giyim için de abiye denince akla yalnızca elbise gelmemektedir.

 

Rengi doğru seçilmiş, kumaşı ve işçiliği özel olan bir pantolon bluz veya etek bluz kombini de yerine göre bir abiye alternatifi olabilmektedir. Ancak en fazla tercih edilenler her zaman elbiselerdir. Elbiseler pelerinli, balık kesim, kloş, dökümlü veya kombin görünümünde olabilir. Tercih tamamen alıcıya aittir. Model avantajları, kişinin vücut ölçüleri ve yaşına göre değerlendirmede önemlidir.

 

 Elbiselerdeki İşçilikler

 

Elbise süslemeleri; dantel, güpür, inci, pul payet, sim, tül, çiçek, kuşak gibi çeşitli aksesuar ve malzemelerle yapılmaktadır. Üreticinin kullandığı kumaş türüne uygun yapılan süslemeler, kumaştan önce dikkati çeken ilk görseldir.

 

Her davette, iyi bir tesettür giyim abiye kullanırken; başörtüsü modeli, elbise rengi ve işlemesi en çok göz dolduran detaylardır. Kumaş çeşitliliği ise jakar, şifon, kadife, saten gibi en ucuzundan en pahalısına kadar çeşitlenmektedir. Ayrıca satışa sunulan her abiye için diğer bir önemli detay, renk çeşitliliği ve beden imkanlarıdır.

 

 Ortalama Tesettür Abiye Fiyatları

 

Kumaş türü, işçiliği ve sezonuna göre fiyatlar oldukça değişkendir. Abiye modeller, en uygun yaklaşık 40 TL gibi fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Abiye denince, sezonu olan yaz mevsimi gelmeden yapılan çeşitli kampanyalar kaçırılmamalıdır.

 

İnternet üzerindeki çeşitli sitelerden de uygun alışverişler mümkün olacaktır. Fiyat üst sınırı bulunmayan abiye modelleri, marka ve tasarıma göre de değişkenlik gösterir. Kampanyaları takip etmek hem uygun hem de kaliteli bir alışveriş için en akla yatkın olan davranış olacaktır.

Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 tesettür giyim abiyeMuhafazakar giyime ve modaya uygun olan tesettür abiye modelleri çeşitliliği ile dikkat çekmektedir. Günümüzde her davet için bir tesettür giyim abiye modeli bulmak mümkündür. Sıcak yaz günlerinde organize edilmiş bir davette tercih edilebilecek modellerden biri de şifon abiyelerdir. İnce kumaş yapısı nedeniyle altına kalın astar kullanılmaktadır. Böylelikle ekstra bir astar kullanmaya gerek kalmaz.

 

Kombinin iddiasını arttırmak isteyenler için ise taşlı abiyeler mevcuttur. Bel, yaka ve etek uçlarında kullanılan taşlar sade abiyeleri dahi çok daha gösterişli yapabilmektedir. Gösterişi seven hanımlar için bir başka seçenek ise payetli abiye modelleridir. Abiye üzerinde komple payet olabileceği gibi sadece kol ve etek uçlarında da görmek mümkündür. Kış aylarındaki davetlerde ise kadife abiye modelleri tercih edilebilir. Geniş renk yelpazesi ile kına gecelerinde de aranan modeller arasındadır. Yaldızlı işlemeli, simli iplik detayları ile zarafeti ortaya koyan son derece şık modelleri vardır.

 

 Tesettür Abiyede Trend Renkler

 

Abiye tasarımlarında renk yelpazesi gün geçtikçe artmaktadır. Ancak özellikle kına gecelerinde tesettür giyim abiye seçiminde kırmızı modeller ilgi görmektedir. Altın sarısı işlemeli ve pelerinli kırmızı abiye modelleri ile zarif, kusursuz bir görünüm kazanmak mümkündür. Siyahın asaletine inananlar için de küçük detaylarla zenginleştirilmiş modeller bulunmaktadır.

 

Daha çok kadife, krep, şifon veya dantelli kumaşlara fazlasıyla yakışan siyah renge ilgi oldukça büyük. Sade ve şık görünmeyi sağlayan bir başka abiye rengi ise beyazdır. Daha çok nikahta tercih edilen bu renk modeller zarif tasarımlarıyla masumiyeti simgelemektedir. En çok rağbet gören bir başka seçenek ise pullu abiyelerdir. Dikkat çekmeyi seven, dengeli bir duruş sergilemek isteyen hanımların tercih ettiği pullu abiyeler de oldukça popülerdir.

 

 İhtiyaca Göre Tesettür Abiye Seçimi

 

Her mevsim kullanım ihtiyacı olabilen abiyeler mevsimlere uygun bir şekilde üretilmektedir. Sıcak günlerde daha çok şifon abiyeler, A kesim modeller gibi daha serin tutacak seçenekler tercih edilmelidir. Kış aylarında ise soğuk hava dikkate alınarak seçim yapmak gerekir.

 

Genel olarak kadife kumaştan yapılmış abiyeler tercih edilmektedir. Balık modelleri, pelerinli veya çan kesim modelleri bulunan kadife abiyeler daha çok ilgi görmektedir. Bunun dışında tüm bu modellere büyük beden abiyeler de dahildir. Her bedene göre tasarlanmış abiye modelleri bulmak mümkündür.

Tesettür Abiyeler Ve Seçilebilecek Modeller

tesettür giyim abiyeTesettür giyiminde konu abiye seçimi olunca bu seçimi yapabilmek çoğu tesettürlü kadın için oldukça zor olabilmektedir. Fakat son zamanlarda sektör haline gelmiş olan tesettür modasında farklı tasarımlar ve çalışmalar yapılmaktadır. Tesettür modasının çok geniş kitleye hitap ettiği bilindiğinden dolayı modacıların ilgi odağı haline gelmiştir. Her gün farklı tasarımlar, yeni ürünler, yeni tarzlar moda ekranlarında yerini almaktadır.

 

 Tesettür Abiye

 

Tesettür modasına göre; iş kıyafeti, ev kıyafeti, tesettür abiye ve gündelik kıyafet gibi birçok alandaki ilerlemelerle satışa sunulmaktadır. Tesettür abiyeler özel günlerde giyinilen ve şıklığı temsil eden tesettür kıyafetleridir. Tesettürlü kadınlar şık bir davete katılacaklarında veya özel günlerde tercihlerini tesettür giyim abiye modellerinden yana kullanmaktadır. Tesettür abiyeler birçok farklı renk ve modelde, her türlü kumaştan tesettürlü kadınlar için üretilebilmektedir. Bu nedenle her kadın kendini tarzını yansıtan tesettür abiye bulmak konusunda fazla zorlanmamaktadır.

 

 Tesettür Abiye Seçimi

 

Tesettürlü kadınların en çok zorlandıkları kıyafet türü tesettür giyim abiye seçimidir. Çünkü bu kıyafet her ortamda giyinilememekte ve sadece şık davetlerde tercih edilebilmektedir. Kadınlar bilindiği üzere şıklık için birbirleriyle sürekli bir yarış halindedir. Doğru seçimler yapılmadığında tesettür abiyeler tek sefer giyinilip dolaba kaldırılmaktadır. Dolayısıyla abiyeler de diğer kıyafetler gibi mutlaka sonradan da kullanılabilecek modeller tercih edilmelidir.

 

 Nasıl Bir Model Tesettür Abiye Seçilmelidir?

 

Tesettür abiye seçilirken öncelikle hangi ve nasıl bir ortamda giyinileceği belirlenmelidir. Renk tercihinde de mevsim şartları göz önünde bulundurulmalıdır. Abiyede özellikle siyah renk ön plandadır. Kimi tesettürlü kadınlar ince ve şık görünmek istedikleri için siyahı tercih etmekte, kimileri asil renk olduğundan dolayı tercih etmektedir. Ancak siyah abiyelerin dolapların vazgeçilmezi olduğu aşikardır. Siyahın yanında saks mavisi, pudra, bej veya kırmızı abiyeler tercih edilmektedir. Tesettür abiye için öncelikle kişi kendi vücut yapısını iyi bilmelidir. Abiyeyi deneyerek almalı ve tadilat gerekiyorsa yaptırmalıdır. Vücut tipine uygun olarak; balık etek abiyeler, kiloş abiyeler, kabarık etekli abiyeler veya dar kesimli abiyeler tercih edilebilir. En önemli nokta da abiyenin vücut hatlarını çok fazla belli etmemesidir.

 

 

 

Tesettür Giyim Elbise Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 Tesettür giyim abiyeAbiye seçiminde kişinin fiziksel özellikleri ve abiyenin hangi özel gün veya davet için giyeceği oldukça önemlidir. Ayrıca katılım sağlanacak olan davete hangi sıfat ile gidileceği de tesettür giyim abiye seçimi yaparken önem taşımaktadır. Seçilecek olan elbiseyi belirlerken yılın trend modelleri, renkleri önem arz ederken elbisenin seçiminde aslında kişinin zevki ve fiziksel özelliklere uygunluğu ön plandadır. Kişinin kendine yakışan bir modeli ten rengi ile uyumlu bir renkte seçmesi elbisenin giyildiğinde daha asil ve zarif bir görüntü elde edilmesini sağlayacaktır. Tesettür giyim abiye seçiminde fiziksel özelliklere göre dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

 

 Büyük Beden Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Büyük bedenli tesettür elbise seçiminde daha akıcı kumaşlardan yapılmış salaş modelleri tercih etmek gerekir. Şifon ya da tüllerin kullanıldığı elbise büyük bedenler için uygun özellikte olacaktır. Düz bir kumaştan ziyade desenli bir kumaş istendiği takdirde dikine çizgili bir kumaştan yapılmış elbiseler kişiyi daha ince gösterecektir. Büyük beden elbiseler için koyu renkler için her daim tavsiye edilenler arasındadır. Koyu renkte seçilmiş bir elbise için açık renk bir şal veya bir aksesuar kıyafeti hareketlendirecektir. Tüm bunların yanı sıra fırfırlı elbise modelleri daha kabarık duracağı için bu elbise modellerinden kaçınmakta fayda vardır.

 

 Kısa Boy İçin Nasıl Seçim Yapılmalıdır?

 

Kısa boylu bir kişi bacak boyunu daha uzun göstermek amacıyla yüksek bel bir etek ya da bir elbise tercih edebilir. Elbise altına giyilecek olan yüksek topuklu bir ayakkabıya göre ayarlanan elbisenin boyu da kişiyi olduğundan daha da uzun gösterecektir.

 

 Ten Uyumuna Göre Renk Seçimi?

 

Kişinin ten uyumuna göre yapılan tesettür abiye elbise seçimi kişinin üzerinde daha şık duracağı için doğru bir seçim olacaktır. Örneğin açık bir tene pastel renklerden ziyade doğal ve canlı renkler daha çok yakışır. Esmer tenlere ise canlı renklerden daha çok pastel tonlardaki renkler yakışacaktır.

 

Seçilen abiye elbise göre başörtünün de belirlenmesi elbiseyi tamamlayan en büyük unsurlardan biri olduğu için oldukça hassas davranılması gereken bir konudur. Ayrıca çok fazla aksesuar ve takı takılarak elbisenin arka plana itilmemesine de özen gösterilmelidir.

 

Tesettür Abiye Giyimde Öneriler

tesettür giyim abiyeÖzel günlerin tercihi abiyeler bugünlere yakışır özellikte ve şıklıkta olmaktadır. Çeşitli renkler ve modeller ile gösterişli olabildiği gibi tercihe göre sade de olabilmesi mümkündür. Her zevke uygun abiyeler özellikle genç kızların ilgisini çekmektedir. Tesettür giyim abiye için de pek çok çeşit seçeneği bulunmaktadır.

 

 Tesettür Abiye Modelleri

 

Birbirinden güzel ve şık abiyelerin oluşmasında modelleri başrol oynar. Küçük dokunuşlarla bile çok güzel modeller tasarlanabilmektedir. İster gösterişli ister sade olmak üzere pek çok sevilen model mevcuttur. Bu modeller güpür, inci ve taşlı olabilmektedir.

 

Peplum: Belden bağlanmış etek görünümü ile daha çok sade model tercih edenlere hitap etmektedir.

 

Balık Model: Balık modellerin özellikle üst kısmı ceket görünümlü olanları tercih edilmektedir.

 

Pileli: Pileli modellerin alt kısmı sade tercih edilirken üst kısımları pullu payetli tercih edilmektedir.

 

Uçuşan: Uçuşan etekler her zaman vazgeçilmezlerden olmuştur.

 

 Tesettür Abiye Renkleri

 

           Tesettür giyim abiye de bu senenin popüler renkleri mor, mavi, yeşil ve pembe tonları olmakta. Bu renklere kahverengi ve siyah tonları eşlik etmekte. Ayrıca kına gibi özel organizasyonlarda da elbette kırmızı vazgeçilmezlerden oluyor. Bu senenin tercih edilen tonları;

 

Tercih edilen pembe tonları: Gülkurusu, pudra pembesi, mercan ve koyu pembe.

Tercih edilen mavi tonları: Turkuaz, bebe mavisi, saks mavisi ve lacivert.

Tercih edilen yeşil tonları: Zümrüt, Mint Yeşili, Petrol Yeşili ve Haki Yeşil

Tercih edilen mor tonları: Mürdüm, Koyu mor, Bordo ve Şarabi

 

 Tercih Edilen Abiye Kumaşları

 

Abiyeyi güzel gösteren en önemli sebeplerden biri de kumaşıdır. Her kumaşa her model uygun olmamaktadır. Seçim yapılırken buna dikkat edilmelidir. Beğenilen abiye kumaşları; Kadife, Saten, İpek, Şifon ve Payetli.

 

Kadife: Kış aylarında özellikle tercih edilmektedir. Koyu renkler ile daha uyumludur.

 

Saten: Daha nadir tercih edilmekle beraber, klasik modellerde ve gösterişli abiyelerde tercih edilmektedir.

 

Şifon: Genellikle abiyenin tamamı değil, belirli kısımlarında şifon kullanılmaktadır. Eteklere hareketlilik kazandırmak için gibi. Açık renklerle daha uyumludur ama koyu renklerde de başarılı sonuçlar alınabilir.

 

Payetli: Pul ve payetli kumaşlar abiyelerde en çok tercih edilen kumaşlardandır. Gerek belirli bölgelerde gerekse tüm elbisede kullanılabilmektedir.

Abiyelerle Tercih Edilecek Farklı Aksesuarlar

 tesettür giyim abiyeAbiyeler elbette başlı başına göz kamaştırıcı bir tarz yaratan ve farklı davet ile organizasyonların vazgeçilmez seçenekleri arasında yer alan önemli giysilerdir. Ancak şık bir tesettür giyim abiye modelini daha şık ve hoş hale getirmek için mutlaka değişik aksesuarlar kullanılmaktadır. Bu sayede bütünlük yakalanmış olur ve hanımlar katılmak istediği organizasyon çerçevesinde daha estetik bir görünüm elde eder. Bu konuda özellikle ayakkabılar her daim ilk olarak ön plana çıkar. Abiyelerle daha çok topuklu ya da platform tasarımı altında hazırlanmış koyu renkli ayakkabılar tercih edilir. Siyah ya da kahverengi ve grinin değişik tonları altında tercih edecek ayakkabılar, abiyelerle özel bir uyum sağlamaktadır.

 

 Farklı aksesuarlarla abiyeleri bütün haline getirmek

 

Ayakkabılardan sonra tercih edilecek en önemli aksesuar çeşitleri çantalardır. Yeni sezon değişik renk ve modeli altında tercih edilebilecek güzel bir tesettür giyim abiye modeli ile birlikte, askısız ve dikdörtgen bir çanta göz kamaştırabilir. Kırmızı başta olmak üzere daha dikkat çekici ve parlak renklerin kullanılabileceği çantalar, abiyelerin daha göz alıcı hale gelmesine olanak tanımaktadır. Tabii kola ya da boyna sarılacak güzel bir şal, şık bir saat ve değişik işlemelerle hazırlanmış özel bir kemer modeli de tercihler arasında yer almaktadır. Mutlaka abiyelerle bütünlük oluşturması gereken aksesuarlar hanımların kendi zevkine bağlı olarak, abiye yakışacak türde tercih edilmelidir.

 

 Takılarla bütünleşen şık abiyeler

 

Elbette aksesuar olarak hanımların vazgeçemeyeceği en önemli seçenekler arasında takılar gelir. Özellikle küpe çeşitleri daha zarif ve parlak görünümleriyle abiye modellerinde tercih edilmektedir. Bu sayede dikkat çekici bir şıklık yakalanırken aynı zamanda abiyenin daha ön plana çıkmasına olanak tanınmaktadır. Tabii gümüş ve altın tasarımı ile hazırlanmış kolye ve bileklik modelleri de mutlaka tercih edilmektedir. İsteğe bağlı olarak hanımlar bütün bu aksesuarlar arasından bir seçim yapabilir, katılmak istediği organizasyona görsel açıdan daha tarz bir görünüm altında gitme şansını elde edebilir. Moda uzmanlarının yeni sezonda piyasaya sürdüğü birbirinden özel abiye modelleri, en trend dizayn ile hazırlanmış farklı seçenekler altında güzel bir tercih sunuyor. Çok uygun fiyatlarla hemen keyfi bir alışverişe başlanabilir.

Son Trend Abiye Modelleri

tesettür giyim abiyeDüğün, kına, nişan gibi özel gecelerde bu model kadınlar tarafından seçilmektedir. Bu modelin en önemli özelliklerinden bir tanesi kadına ciddi ve güvenilir bir insan modeli önüne koymaktadır. Özellikle bolero görünümü yani bir ceket havası kadında özellikle ciddi, disiplinli ve kendine güvenen bir kişi imajı yaratır. 38 bedenden başlayarak herkesin isteğine göre bedenleri mevcuttur. Bu modelin bordo renginin ağırlıkta kullanıldığı, tesettürün renginin de aynı tonlarda tercih ediliyor. Bordo rengin güçlü dokusu, insanların dikkatini çekmesi ile daha da göz alıcı hale geliyor. Modelde ki gümüş işlemeler, bilek ve belden boğaz kısmına kadar olan bölümde tasarıma katılmış. Kadınların kendilerine yakışacak biçimde tasarlanmış olan tesettür giyim abiye modeli beğenilerin karşısına çıkıyor.

 

 Şifon Detay Pulpayet Model

 

Kadınların tercih etmekten çok hoşlandıkları bir diğer modellerden bir tanesi de şifon detay pulpayettir. Abiyenin genişliği ile kişiyi fazla rahatsız etmeyecektir. Özellikle kişilerin özel günlerinde küçük işlemelerin elbiseye giydirilmesine seven kadınlar için önemli bir modeldir. Pulpayet modellerde küçük ve pırıltılı pullar kullanılarak elbiseyi daha bir göz önüne getirir. Siyah tonlarda bir abiyenin üzerine bu küçük işlemeler elbisenin başkalarının gözüne hitap etmesini sağlar. Koyu tonda bir rengin üzerine pırıltılı işlemeler yeterince insanların ilgilerini çekecektir. Burada tavsiye edilen bu abiyenin üzerine tesettürün yavru ağzı renginde olup siyah gibi ağır bir tonun üzerindeki o ciddiyet havasını dağıtıp güzel bir hava katacaktır. Son dönemlerde tesettür giyim abiye modellerine çok ciddi bir talep olmakta ve daha da gelişmektedir.

 

 Gold Güpürlü Peplum Model

 

Sadelikten hoşlanan kadınların tercih edeceği modellerden bir tanesidir. Güpürlü yani dantel işlemeli modeller özellikle koyu yeşil gibi tasarımların üzerine işlenmiş zarif detaylardır. Peplum yani bel kısmına eklenmiş bir etek tasarımı. Abiye sanki bir gelinlik havasına girer. Koyu yeşil tonun üzerine güpürlü dikimler ve gümüş bir kolye üzerine aynı renkte bir tesettür ile sadelik ve zariflik kavramlarını bir arada toplar. Bu model daha çok sade tasarımları beğenen kadınlar arasında oldukça popüler olmaya aday gösterilmiş durumundadır.

Tesettür Giyim De Abiye Almanın Püf Noktaları

tesettür giyim abiyeTesettür giyim seçeneği son dönemlerde artış göstermiş durumdadır. Özellikle günümüz şartlarında imkanların ve alım gücünün artması neticesinde ticari faaliyetler de artış göstermiş durumdadır. Bu da giyim sektörünün hızlı bir şekilde büyümesine neden olmuştur.

 

 Tesettür Giyim Tercihi

 

Tesettür giyim tercih eden bireyler için kıyafet bulma zorluğu her geçen gün biraz daha azalmaktadır. Kıyafetlerin genelde tek tip yapılması, herkeste aynı ürün bulunması, çok kısa veya çok uzun olması gibi nedenler özellikle önce ki nesil için bir hayli zorlu bir süreci oluşturmaktadır. İstenilen ürünün ortaya çıkması için kumaş aranmakta, daha sonra da o kumaşı iyi bir ürün haline getirecek terzi bulmaya çalışılmaktadır. Bu da hem zaman kaybını ortaya çıkarmakta hem de ortaya çıkacak ürünün maliyetini artırmaktadır. Ama günümüz şartlarında bu durum son bulmuştur. Artık alışveriş yapabilme imkanı artmıştır. Gerek internet üzerinden gerekse kişinin yaşadığı ilde bulunan mağazalardan aradığı ürünü bulabilme imkanı oluşmuştur.

 

 Tesettür Giyim De Abiye

 

Nişan, düğün veya özel bir günü taçlandırmak için insanlar ekstra özen göstermektedir. Bu da kıyafetlerin daha gösterişli olmasını gerektirmektedir. Özellikle tesettür giyim abiye kıyafet satın almak hiç de kolay olmamaktadır. Kıyafetlerin birçoğu birbirine benzemektedir. Bu nedenle ürün seçimi yapmak zor bir hal almaktadır. Ayrıca baş bölgesinin örtülü olması neticesinde kıyafetle renk uyumu sağlamak çaba sarf edilmesine neden olmaktadır. Ancak şu an şifon detaylı elbiseler, güpür detaylı elbiseler, pul payet elbise modelleri, fırfır detaylı model seçenekleri gündemdedir. Ayrıca aksesuarlarda da artış olması kıyafetlerin de çeşitliliğini artırmış durumdadır. Yine aynı şekilde kumaş seçeneklerinde görülen artış kıyafet seçeneklerinin de artışını sağlamış durumdadır.

 

 Tesettür Giyim Tercihinde Dikkat Edilecek Hususlar

 

Tesettür giyim tercihinde bulunurken öncelikle kişinin boy ve beden ölçüsü göz önünde bulundurulmalıdır. Tesettür giyim abiye kıyafetler de tercih edilecek abiyenin ten rengine, göz rengine uygun olması kişinin yüz güzelliğini ön plana çıkarmaktadır. Ayrıca zayıf kişiler daha fırfırlı payetli elbiseler tercih ederken, kilo problemi olan kişilerin de olabildiğince dar kesimli kıyafet tercihinde bulunması uygun olmaktadır. Bunun yanında kumaş tercihleri arasında kadife, ipek ve kuyruklu modeller çok daha zarif bir görünüm elde edilmesini sağlamaktadır.

Tesettür Giyim Ve Abiye Modelleri

tesettür giyim abiyeEn güzel zamanların en şık konseptlerinden biri olan tesettür giyim abiye modelleri kendinden pırıltılı ve süslü kumaşları ile en tarz modelleri ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Modellerde bu sezon da en iyi ürünü ortaya koymak konusunda kararlı olan stilistlerin yeni koleksiyonları oldukça hoş görünüyor. Bu modeller arasında çiçek ve dal desenleri, kalp ve fiyonk motifleri, taban ve süslemelerde kullanılan renk seçimleri ile ortaya çıkan en tarz modeller bulunuyor.

 

Elbise modellerinde güzelliğin yanı sıra rahatlığı ve nefes alan kumaş özelliklerini arayanların da ihtiyacına cevap verecek doğal kumaştan ve likralı kumaşlardan tasarlanan modeller bu tür kıyafetten ihtiyacınız olan tüm beklentilere cevap veriyor. Sade tesettür abiye modellerini süslü şal, eşarp ve ya aksesuar çeşitleri ile tamamlayabiliyorsunuz. Seçimlerinde ayrıntı ve yoğun süslemelerden hoşlananlar için hazırlanan tarlatanlı ve kabarık abiye modelleri ise hem sade, hem de süslemeli modelleri ile sizlerin tercihine bırakılıyor.

 

 En Mutlu Anlara En Güzel Kıyafetler

 

En güzel anlarda kullanmanız için tasarlanan tesettür giyim abiye modelleri ile omuz, sırt, bel, göğüs ve yaka kısımlarında detaylanan en güzel modellerimiz sizlerden gelen talepler ve yorumlar dikkate alınarak hazırlanıyor. Her sezon olduğu bu sezon da ikili takım halinde abiye modelleri ile kaftanlı abiye modelleri incelemeniz için tüm mağaza vitrinlerini inceleyebilir ya da internette bulunan hazır örneklere göz atabilirsiniz. Abiye modellerinde desenler kadar hazır çiçek ve aksesuarlar eklenerek hazırlanan modeller de son derece güzel örnekler olarak karşınıza çıkıyor. Elbisenin kendi renk tonlarında ve ya uyumlu renklerden üretilen yapay çiçek, pul ve boncuk detayları da bu tarza oldukça hareketli bir hava kazandırıyor.

 

Elbisenin üst kısmı için hazırlanan tül, dantel ve pul işlemeleri ile tasarlanan modellerimiz ise son derece narin görünümleri ile açık ve koyu tonlarla tasarlanan tüm modellerde elbisenin güzelliğini ön plana çıkaran oldukça güzel ayrıntılar olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Her kıyafette olduğu gibi, bu tür kıyafetlerin seçiminde de üzerinde durmanız gereken en önemli konu, fiziki özelliklerinizi doğru yorumlamanızdır. Kıyafet ne kadar güzel olursa olsun, üzerinizde güzel durmuyorsa bu doğru bir seçim olmayacaktır.

1 2