Abiye Ve Saç Modelleri

 

  Düğünler ve davetler, bayanların şıklık yarışı yaptığı yerlerdir. Bazen vücut yapımıza uygun abiye kıyafetler tercih etsek bile, bir kaç aksesuar, muhteşem görüntümüze gölge düşürebilmektedir. Özellikle abiye kıyafetler konusunda bize yardımcı aksesuarlar çok fazladır. Takılar, portföy çanta, ayakkabı ve saç modelleri. Hepsi görselliği en iyi yansıtacak bir ayna gibidir.

 

Saç, makyaj ve takılar abiye kıyafet ile uyum içerisinde olmalıdır. Aksi halde tüm şıklığı tek bir nokta ile yok edebiliriz. Bayanların, abiye kıyafet konusunda en iyi tamamlayıcı unsuru ise saçlardır. Her kıyafetin farklı saç modelleri vardır. Bazen topuz modelini sevmeyen bir bayanı, abiye kıyafet içerisinde en iyi topuz saç modeli temsil etmektedir. Öncelikle, kıyafetinize uygun saç modelini belirlemeli, daha sonra bu saç modelini kendi tarzınıza uygun şekilde tasarlamalısınız.

 

Topuz Saç Modelleri Hangi Abiye Kıyafetlere Uygundur?

 

Toz saç modelleri yüz hatlarımızı en iyi ortaya çıkartan saç modellerinin başında gelmektedir. Bir abiye kıyafet ile topuz saç modelini kombin yapmak oldukça kolaydır. Özellikle sırt ve omuz dekoltesi tercih edilen bir kıyafet seçilmiş ise mutlaka saçınızı toplayarak kullanmalısınız. Çünkü hem dekoltenin görüntüsünü elde etmek hem de yüz hatlarınızı ortaya çıkartmak için topuz modeli yardımcınız olacaktır. Özellikle yüz hatları zayıf olan bayanlara yakışan topuz modelleri, törenlerde hem şık hem de zarif görünmenizi sağlayacaktır. Ayrıca çok fazla boğaz kısmı kapalı kıyafetler için de topuz modelleri tercih edilebilir. Bu saç modelini kendi zevkinize göre ister dağınık ister balerin topuzu şeklinde kullanabilirsiniz.

 

Açık ve Dalgalı Saç Modeli Hangi Abiye Kıyafetlere Uygundur?

 

Açık ve hafif dalgalı saç modelleri daha çok uçuş uçuş elbiseler için oldukça uygun bir saç modelidir. Bir kır düğünü ya da açık alanda yapılan törenlerde, giyilebilir şifon süslemeli bir abiye ile dalgalı saç modelini kombin yapabilirsiniz. Hem ortamın dokusuna hem de kıyafetinize oldukça uyum sağlayacak olan bu model, özellikle genç kızlar için muhteşem bir seçim olacaktır. Bu saç modeli daha sade bir model olduğu için, kıyafetinizin de sade olduğu törenlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hafif toplayarak ya da bağlı olarak da farklı şekiller verebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın