Tesettür Abiyede Yılın Modası

abiyeTesettür abiye modelleri her yıl değişkenlik gösterse de belli başlı stiller etrafında şekilleniyor. Modeller kimi zaman büyük bir evrim geçirse de geçtiğimiz yıllardan aşikar olduğunuz modeller tekrar moda haline geliyor. Bu nedenle abiye seçimi yaparken modaya uymaktan ziyade stilinizi tamamlayan parçalar tercih ederseniz yıllar sonra bile moda olan bir elbise giyiyor olabilirsiniz. Tesettür abiye modelleri arasında yılın modası renk ve desen farklılıklarıyla kendini gösteriyor.

 

 Abiyede Desen Geri Dönüyor

 

Geçmişte abiye denince akla tek bir renkten oluşan uzun elbiseler geliyordu. Artık moda değişti ve abiyelerde rengarenk çizgiler kendini göstermeye başladı. Abiye modasında bu yıl ön plana çıkan ilk şey desenler oldu. Geçmişte sadece kır düğünlerinde tercih edilen desenler artık salon düğünlerinde ve kış aylarında da tercih ediliyor. Her biri yüksek enerjili abiyeler şifondan polyester kumaşa kadar pek çok farklı türde üretilebiliyor. Tesettür abiye modelleri arasında bulunan desenler insanlara bahar havası yaşatıyor.

 

 Uzun Abiye Her Zaman Kazandırır

 

Abiye denince akla uzun elbiseler gelir. Her ne kadar kısa abiyeler de bulunsa da bu elbisenin havasına sporluk ve gençlik katar. Bu nedenle 20 yaş üzeri herkesin uzun abiye giymesi önerilir. Uzun abiyeler tercih edildiği organizasyonlarda size ayrı bir hava ve şıklık katar. Abiyenin boyu kadar rengi de önemlidir.

 

Geçmişte siyah, gece mavisi, bordo ve tonları tercih edilirken artık sarıdan turuncuya, mordan yeşile kadar her tondan renk abiyelerde kullanılıyor ve bu durum absürt karşılanmıyor. Bu nedenle abiye rengi tercih ederken ten renginize uygun olan bir rengi seçebilirsiniz. Abiyenin modeline göre üzerinde küçük değişikliklerle birden fazla organizasyonda da kullanabilirsiniz.

 

 Bel Oyuntunuz Ön Plana Çıksın

 

Bel oyuntusunu ön plana çıkarmak kişinin olduğundan daha zayıf görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle abiye seçerken göğüs altından başlayarak daralan, ardından bollaşan, A kesim adı verilen modelleri tercih edebilirsiniz. A kesim abiyeler her kilodan kadının kurtarıcısıdır. Çok kilolu kadınlar bu model sayesinde basenlerini gizleyebilir, az kilolu kadınlar da ince olan bacaklarını kamufle edebilirler. Vücut tipinize en uygun abiyeyi tercih ederek ideal bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın