Tesettür Abiyelerde İnci Ve Taş Detayları

tesettür abiyeÖzellikle bu sezon kapsamında tesettür abiye modellerinde parlak taş kullanımı oldukça popüler durumdadır. Örnek olarak siyah renge sahip uzun bir tesettür abiye üzerindeki beyaz parlak taşlar ile çok şık bir görünüme ve göz alıcı bir hale bürünmektedir. Şık olmayı seven tesettürlü kadınlar bu tarz tasarımlara sahip abiyeleri tercih etmektedirler. Bir diğer trend model ise geçen sezondan beri kadınlar arasındaki popülerliğini kaybetmeyen zümrüt yeşili abiyelerdir.

 

Genel olarak abiye modellerinde koyu renkler ve zümrüt yeşili çok fazla tercih edilmektedir. Zümrüt yeşili genelinde ise, renk kendi başına çok dikkat çekici olduğu için tasarımında çok fazla inci veya taş tercih etmek uygun olmayabilmektedir. Kadınlar genellikle daha sade ve uzun şekilde kullanmaktadır. Parlak taş detaylarına sahip tesettür abiye modellerinin yanı sıra kolları dantel detayına sahip ve aynı şekilde eteğinin ucu da dantelli olan modeller çok popüler konumdadır. Bahsi geçen bu abiye modelleri genellikle kadınlar tarafından özel geceler ve etkinliklerde tercih edilmektedir. Taş ve inci detaylarına sahip ışıltılı modellerde, dantel detaylarına sahip gösterişli modellerde sizi katıldığınız her ortam çok şık gösterecektir.

 

 Taş Detayları ve Koyu Renkler

 

Abiyelerde en çok koyu renkler tercih edildiğinden bahsetmiştik. Bu renkler arasında siyah renk ve lacivert renk en fazla tercih edilenidir. Bununla birlikte seçimini bu renkten yana kullanan bir kadın, eğer elbisesinde taş veya inci detayları bulunmasını istiyorsa tam olarak doğru seçimi yapmaktadır. Çünkü inci ve taş detaylarını en iyi bu renkler ve etrafındaki skalada bulunan renkler göstermektedir. Eğer tercihiniz taş detaylarına sahip bir model değil ya da koyu bir renk değil ise, turkuaz renge sahip ve omuzları güpürlü tasarımları tercih edebilirsiniz.

 

 İnci ve Taş Detaylarına Alternatif Modeller

 

Taşlar ve incilerle zenginleştirilmiş abiye modellerinizi, tarzınıza uygun bir şekilde başka parçalarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Mont olarak fular yakalı montlar ve kapitone modeller kullanabilirsiniz. Bunların tam tersi olarak tesettür giyim dünyasında artık yaz kış bulunan çiçek desenli tasarımları da tercih edebilirsiniz. Tesettür giyim içinde yer alan tüm kıyafet parçalarında çiçek desenli tasarımları rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın