Rahat Ve Şık Bir Giyim İçin Hangi Modeller Seçilmelidir?

Feraceler tesettür giyimin olmazsa olmazları arasında yerini almış kıyafet çeşitlerinden biridir. Özellikle günlük giyimin en sık tercihe dilen tasarımları arasındadır. Bu nedenle kadınların hem yaz hem ilk bahar aylarında en sık tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Özellikle bahar aylarında mevsim değişikliklerinin sık yaşandığı süreçlerde nere ise kurtarıcı nitelikte kıyafetlerdir. Ferace modelleri kişinin giyim zevki ile doğru orantılıdır. Ferace modelleri mevsimlik, kışlık ve yazlık olarak adlandırılır. Mevsimlik feraceler her mevsim için uygunluğu olan giyim ürünleridir. Geçiş mevsimleri için tesettür giyimin nerede ise baş tacı olan bu ürünler pek çok renk ve moda tasarımları ile tercih edenler için vitrinlerde yerini almış durumdadır. Ferace modelleri kişilerin talebine ve isteklerine göre tasarlanmış olsa da dönemin moda akımından da etkilenir çizgiler de göze çarpmaktadır. Ferace tesettür giyimi seçen tüm hanımların en çok sevdiği ve tercih ettiği ürünlerin başında yer almaktadır.

2018 Ferace Modelleri Ve Renkleri Nelerdir?

 

2018 yılının en çok tercih edilen ferace modelleri arasında bu sene dantelli desenler dikkat çekiyor. Bu senenin en sık kullanılacak modelleri arasında desenli feraceler de yer alıyor. Günlük ve spor feracelerde ışıltılı tasarımlar da dikkat çekiyor. Özellikle gece için kullanılmak üzere üzeri nakışlı ve desenli ferace modelleri bu dönemin vazgeçilmez çeşitlemeleri arasında yer alıyor. Artık klasik feracelerin ötesinde son derece şık çizgiler içeren feraceler düğün, nişan ve pek çok özel gecelerde de kullanılabilir tasarımlar içeriyor.

Bu durum kişinin kombin detayını uygulaması ile de doğru orantılıdır. Bu senenin ferace renkleri arasında yoğunlukla mürdüm, krem, gülkurusu, kahve yeşil tonları, çiçekli, ekoseli, bordo, haki yeşili, lacivert, deri detaylı ve işlemeli gibi pek çok renk skalasını görmek mümkün olacak. Ferace modelleri ile ilgili bir diğer detay ise çift renk ile tasarlanmış modellerdir. Bu dönem bu modelleri sıkça tercihe edenlerin üzerinde görmek mümkün olacak. Özellikle siyah ve beyaz rengin bütün olarak kombinelendiği ve yine diğer renklerinde bu şekilde tamamlandığı modeller sıkça tercih edenlere sunulacak. Farklı dokuma içerikli kumaşların da sıkça görüleceği ferace modelleri arasında bu yaz şile bezi ile tasarlanmış modellerde sıkça mağazalarda yerini alacağa benziyor.

 

Bir cevap yazın